Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gh vn555

lumpeksowe dylematy

Polecane posty

Gość gh vn555

wybralam się do lumpeksu żeby zaoszczędzić kasę i kupic coś tanio.Wróciłam z niczym z tego samego powodu,co ostatnio:te rzeczy nie są żadne zachodnie,to łachy z kontenerów pck,przecież to widać na pierwszy rzut oka,a na niektórych metkach tandetne polskie "firmy",satn rzeczy :sprane,kluski na materiałach,szkoda 2 zł na takie coś,po co kupić,żeby po domu nosić? A jak jest w waszych miastach?Są w lumpeksach dobre gatunkowo rzeczy?

Gość ależ możecie być
ja mieszkam w UK i tutaj w lumpeksach prawie same firmówki :) w Polsce czasami kupowałam w CTO, ale tam ceny też czasami równały się ze sklepowymi.

Gość anikaaaaa
ja kupuje w lumpkach z next, george, hm, reserved...

Gość Studenteczkaa
Ja mieszkam w małym miasteczku, w którym są chyba 4 lumpeksy. Ale jeden po prostu uwielbiam, nigdy nie wyjdę z niego z pustymi rękami.

Gość janetjackson
u mnie sa takie wypasione lumpexy ze glowa mala, wszytsko czysciutkie i pachnace, np bluzki 4 zl, spodnie i swetry 8 zl, czasem drozej czasem taniej, zalezy od dnia tygodnia;) i jest mnostwo firmowek

Gość gh vn555
no w łaśnie jak ja mieszkałam w małym miasteczku do było kilka takich lumpeksów,że poprostu same rarytasy ,niektóre nowe zupełnie a teraz mieszkam w większym i pprostu masakra,chciałam coś dziecku kupić,to kurczę ja sprzedałam po nim ciuszki na allegro w takim stanie że Ameryka i tak tanio wzięłam,a tu takie szmaty i tak drogo

Gość gh vn555
a gdzie mieszkacie?małe czy duże miasta?

Gość janetjackson
ja mieszkam w nieduzym miescie 70tys mieszk. mieszkalam wczesniej w krakowie, ale tam wlasnie byly brzydkie szmaty (i drogie) a nie ciuszki w lumpexach.

Gość gh vn555
no dokładnie,moja kumpela mieszka w poznaniu i narzeka ,że szmaty jak po starej babci,a jak mieszkała w bydgoszczy,to takie super ciuszki poukładane koorami że raklamówkami dziecku kupowała i jak wydała po nim to jeszcze były w super stanie

u mnie w miescie sa i takie lumpeksy ze nawet nie warto wchodzic, widac ze krajowe rzeczy. ale jest coraz wiecej takich ze od razu widac ze ubrania z uk: atmosphere , h&m, zara

Gość gh vn555
ja w ogóle to mam doła:przeprowadziłam się za małego miasteczka bo mąz ma tu pracę,a teraz wszystko mi doskwiera,zarobki większe,ale doszły koszty dojazdów-wszędzie daleko,z małym dzieckiem na pieszo za daleko,byle paierek w urzedzie,czy wycieczka do lepszego marketu to juz trzeba jechać autobusem,czynsz wysoki,w sklepach drogi szajs,nawet lumpeksu nie ma porządnego.No i nikogo nie znam teraz to juz chyba tylko za granicę jechać:(

Gość gh vn555
a dą w internecie jeszcze jakieś lumpeksy typu szafa pl?

Gość gh vn555
są jak ma ktoś link to poproszę

Gość gh vn555
na szafie mam konto,pytałam czy są jakieś inne oprócz szafy

ja chodze do krakow na ciuszki, sa cudne. na firmy nie zwracam uwagi ale czesto wpadna mi w rece naprawde drogie firmy. wiadomo rzeczy sa rozne ale jest w czym wybierac;] wiekszosc w stanie idealnym duzo nowych.wiadomo wsyztsko z anglii nie z pck:P zdarzaja sie tez lumpexy z babciowymi szmatkami ale to mniejszosc;P trzeba przejsc przez miasto wybrac te ulubione i j uz:P

Gość gh vn555
to rusz glowa cipo wpisujesz szafa w google i masz linka. cos taka nieporadna? is am jesteś nieporadny frustracie skoro nie potrafisz czytać ze zrozumieniem,wygooglować każdy potrafi,dla mnie liczy się opinia innych o produkcie

Gość 5stysio
to rusz glowa cipo wpisujesz szafa to jak lumpeks zamiast kupowac kota w worku lepiej dotknac i pomacac chyba pomacaj się po tym głupim łbie buraku