Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość overdose

co robić?!

Polecane posty

Gość overdose

Co mam zrobić?! Poznałam rok temu faceta i zakochałam się w nim na początku pisałam z anonimowego konta na naszej klasie do niego, dość długo korespondowaliśmy. Na początku tego roku w styczniu, spotkaliśmy się i wtedy się zaczęło. Na pierwszym naszym spotkaniu już doszło do czegoś między nami, później były sporadyczne spotkania na mieście. Kiedyś go spotkałam w jednym z barów w wakacje i tamtej nocy przespałam się z nim po jakimś czasie znów. Problem polega na tym, że ten koleś zupełnie się do mnie nie odzywa tylko jak spotkamy się na mieście, kiedyś do mnie pisał itd. Raz na spotkaniu pytał się czy jestem sama, ale udałam, że nie usłyszałam pytania i zapytałam się, aby powtórzył, lecz on już tego nie zrobił. On dokładnie wie o mojej miłości do niego, ale uważam, że boi się szczerej rozmowy. Co mam zrobić? Porozmawiać z nim? Czy zapomnieć? Proszę o pomoc.

Gość nusia567
Hmm...najlepiej to zrobi wam szczera rozmowa.Wyjasnienie na czym stoicie i czy cos do Ciebie facet czuje

Gość overdose
chodzi o to, że jeszcze niedawno się odzywał nawet po seksie, a dopiero od jakiegoś czasu ani jednego znaku życia.. wiem, że jest sam, tylko dowiedziałam się, że okropnie zaczął pić.. może chodzi o to.

Gość chicaguapa
nie,to nie problem picia..on po prostu o ciebie nie zabiega,a jak sie napatoczysz gdzies na miescie to z tego korzysta.tyle przykro mi ale jemu na tobie nie zalezy.. :(