Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ando doreto

Jesli mozecie - ocencie kobiete na zdjeciu

Polecane posty

Gość ajajajajajajajaja
lodziara ?

wyglada na wyrachowana suke, chce udawac slodka i mila ale jej negatywna energia przebija mily usmiech. nie ufam jej-co do urody taka sobie, rewelacji nie ma

Gość Ando doreto
Pracuje jako account manager w naszej firmie - ja dostaje 1800 zl na reke, ona 6400, mimo, ze pracujemy tyle samo czasu. Tylko dlatego, ze jest ladna :(

Gość kasia z wąbrzeźna
pewnie połyka ;)

Gość a nie prosciej
Ando doreto zal Ci dupe sciska ? to musisz byc wyjatkowo brzydka, jesli ona jest "taka ładna":O

Może nie jest miss polonia, ale jest ładna, zadbana i wyglądem pasuje na to stanowisko. Taka elegancka pani bizneswomen ;)

Gość jestem studentka prawa
buhahahahaha, tak, juz wierze ze zarabia wiecej tylko dlatego ze jest ładna. i to wiecej o prawie 5000 tys :D na pewno nie ma to nic wspolnego z wykształceniem, doswiadczeniem i stanowiskiem :D

Gość lekooomankaa
wrednie jej z oczu patrzy, taka suczzz co do wynagrodzenie, a to Ty nie wiesz ze są równi i równiejsi??!

co za bzdety opowiadasz autorko, najwyrazniej przebija cie pod wzgledem kompetencji a ty nie mozesz tgeo przebolec wiec tlumaczysz sobie ze to napewno wina urody. nicczego glupszego od godziny na kafe nie slyszalam:) ponadto ona jest brzydula....i jak juz wspomnialam wyrachowana suczyna

Gość lolo manolo
Po raz pierwszy widzę tu zdjęcie tak pięknej i przykuwającej uwagę kobiety. Jest w niej nieodparty magnetyzm :)

Gość xxdfghnjmnbvc
mniam.......ładniusia

g geer, jezeli ona jest brzydula, to pewnie wg ciebie na miano ładnej kobiety zasługuja jedynie miss world? :o poza tym wklej swoja fote, zobaczymy czy dorastasz jej chocioaz do kostek :o szczerze mówiac watpie, bo jest bardzo piekna.

Gość ..NATALA..
Bardzo ładna!!!!!!!!!!!!!

Gość ddooddaa
do Germaine Geer czy z tobą aby wszystko w porządku? to już nie pierwszy tego typu topik, na którym cię widzę jak krytykujesz wygląd kobiet na zdjęciach na którymś nawet szłaś w zaparte, że ty jestes piękniejsza choć prezentowana dziewczyna była pięknością i mogła uchodzić za gwiazdę filmową może powinnaś się zastanowić nad sobą skąd ci się to bierze, ze nie możesz znieść kiedy jakaś kobieta jest przy tobie chwalona choćby tylko ze zdjęcia...

Gość do jestem studentka prawa
ona jest bardzo piękna:O:O:O???? no ludzie, bez przesady ! owszem jest ładna, Ci co pisza , ze brzydka chyba powinni zainwestowac w lepsze okulray, ale pisanie z drugiej strony o tej pannie , ze jest " bardzo piękna" to tez przegiecie!

dlaczego przegiecie? skoro pisze ze uwazam ja za bardzo piekna, to znaczy ze posiadam taki a nie inny gust, i daje temu wyraz. obiektywnie jest ładna. zas czy bardzo ładna - kwestia subiektywna. natomiast pisanie ze jest brzydula wynika juz chyba tylko z kompleksów.

Gość a to ciekawe ale cos kiedys
bardzo ladna , elegancka i z klasa :) tak moim zdaniem jest bardzo ladna i nie wierze ze zarabia az tyle razy od ciebie :O🖐️ napewno nie macie tego samego stanowiska i wyksztalcenia bo nie uwierze :O

Gość a to ciekawe ale cos kiedys
aaaa zgadzam sie ze PRACUJECIE PO TYLE SAMO GODZIN tylko ze ty jestes np kadrowa/sekretarka i masz 1600 a ona menager -6400 :)

z tego co napisała autorka wynika, ze pensja powinna byc wprostproporcjonalna wyłacznie do czasu pracy :D 1600 za 8h, 3200 za 16h, 6400 za 32h na dobe :P