Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ando doreto

Jesli mozecie - ocencie kobiete na zdjeciu

Polecane posty

dooooda szkoda w takim razie ze nie czytalas topikow na ktorych chwalilam dziewczyny i zachwycalam sie ich uroda bo byly takie. jesli dziewczyna jest wg mnie sliczna to nie szczedze jej komplementow a jesli jest brzydula to nie omieszkam wyrazic swojej opini na ten temat. a tamta gwiazda ktora tak objezdzalam nie byla piekna bo byla cala z plastiku choc a szkoda bo miala piekne rysy twarzy i gdyby nie ten plastik to dalabym jej byc moze nawet 10/10. tak wiec jak widzisz jestem krytycznym sedzia, ale sprawiedliwym, piekno chwale, brzydote i sztucznosc wyszydzam

Gość że się wtrącę na moment
"tak wiec jak widzisz jestem krytycznym sedzia, ale sprawiedliwym," a skąd ma widzieć? przedstawiłaś dowód, czy tylko sama o sobie napisałaś, że jest tak i tak? Mnie tam nic do tego, ale twoja obrona jest żałosna :P ps. dziewczyna na focie super

skąd ma widzieć? przedstawiłaś dowód, czy tylko sama o sobie napisałaś, że jest tak i tak? Mnie tam nic do tego, ale twoja obrona jest żałosna szczerze przeczytalam to 4 razy i nic z tego nie rozumiem, mozesz jasniej? ps dziewczyna na focie super- no ok skoro ci sie podoba. mnie nie.

przedstawiłaś wniosek z tego co sma o sobie napisałaś w słowach: "tak wiec jak widzisz jestem krytycznym sedzia, ale sprawiedliwym," każdy może się opisać w superlatywach a potem podsumować słowami: tak więc widzicie jestem super i najfajniejsza i najlepsza. wniosek z własnego postrzegania siebie to żaden wniosek kapujesz?

żaden dowód znaczy się

Gość ddooddaa
wiesz co? lata mi co sama o sobie myślisz. ja mam inne wnioski i ci je wyżej zaprezentowałam. na pewno wiele osób stąd się ze mną zgodzi FINITO

czyli ze twoim zdaniem nie mamy prawa oceniac samych siebie,bo jest to nieobiektywne? jak niska samoocene trzeba miec by cos takiego napisac. a jak zapytam np co myslisz o samej sobie to co bys mi odpowiedziala, czy bylabys w stanie choc jedno pozytywne slowo o samej sobie czy nie, bo byloby to nieobiektywne?

Gość ja uważam że jak ma się
piegowata:D zły makijaż :O nie znam a do kościoła chodzi?

wiesz co? lata mi co sama o sobie myślisz. ja mam inne wnioski i ci je wyżej zaprezentowałam. -masz prawo do wlasnych wnioskow. na pewno wiele osób stąd się ze mną zgodzi-zgodzi sie odnosnie czego?

Gość a zapytałaś się
koleżanki czy możesz wkleić tu jej fotę?? Żałosna jesteś autorko postu. Śmierdzi mi to prowokacją.

Gość jestem studentka prawa
sorry geer, ale jak mozesz pisac ze jestes "sprawiedliwym sedzia" (wtf? istniejnie wogole cos takiego w odniesieniu do wygladu?!), skoro 99% okresliło ja jako ładna/bardzo ładna, ty zas jedna jedyna jako brzydule? nie daje ci to do myslenia sedzino? zrozumiałabym, gdybys napisała "przecietna". ale jezeli twoja opinia tak skrajnie odbiega od opinii całej reszty, to sorry, ale chyba masz problem z blondynkami/piegowatymi/nie wiem co tam ci jeszcze w niej przeszkodziło. i nie chodzi mi o to aby cie kafeteryjnie besztac, chodzi mi o proste fakty: 99% opini na tak oraz jedna sprawiedliwa sedzina na nie. przeciez to sie kupy nie trzyma :o

masz problem z logicznym myśleniem? przeanalizuj co jest do ciebie napisane i nie pieprz farmazonów widać oburzanie się idzie u ciebie w pierwszej kolejności przed myśleniem skąd u ciebie taka drażliwość na własnym punkcie? niska samoocena?

Gość naprawdę ładna
ta pani

o jaaaaaa, no sory ale ona naprawde mi sie nie podoba i uwazam ja za brzydka, dlaczego nie mozezesz tgeo zrozumiec, no nie podoba mi sie i tyle, jestem bardzo krytyczna byc moze. po pierwszw ogole nie moj typ-ja wole brunetki , ale to nie znaczy ze z tego powodu odrzucam rude czy blond czy piegowate, bo jest wiel blondynek ktore mi sie bardzo poodbaja, np ostra siostra miala kiedys w stopce zdjecie i nie wiem czy to jej czy nie, ale dziewczyna byla przepiekna. i byla blondynka. zrozum ze naprawde ta laska tego tematu jest wg mnie brzydka. po prostu a to ze 99 pr osob ma inne zdanie nie ma tuz zadnego znaczenia, czy o gustach mozna dyskutowac?

Gość naprawdę ładna
ma fantastycznie zalotne spojrzenie, widać że jest świadoma swojej urody

Gość naprawdę ładna
Germaine Geer ręce opadają..................... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

widać oburzanie się idzie u ciebie w pierwszej kolejności przed myśleniem no iz nowu-jak juz cos piszesz to wyrazaj sie jasniej lub argumentuj to czyms, taka mam mala prosbe do ciebie. skąd u ciebie taka drażliwość na własnym punkcie? hahha ale jaka drazliwosc na wlasnym punkcie:):):):):) niska samoocena?-jesli chodzi o moj wyglad to zapewniam cie ze wszystko jest na miesjcu, nie chce sie chwalic ale slyszac od dziecka komplementy raczej trudno o to by byla niska.

Gość skórzana wkładka
Dosyć ładna babka. Troszke przy duże poliki, ale tak to ok

Gość morientkaaaaa
7/10

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
jestem studentka prawa napisalas tej kolesiowie na "g" ze jest nieobiektywna nazywajac ta babke ze zdjecia "brzydula" gdyz jej opinia znacznie odbiega od pozostalych, poniewaz wiekszosc opinii to "ladna", "bardzo ladna". wiec ja przez wszystkich jestem oceniana zajebiscie nieobiektywnie bo wiekszosc osob pierdoli ze jestem ladna, bardzo ladna(nawet jeden odwazny "desperat" raczyl sie rzec ze piekna:D), dwie osoby powiedzialy ze przecietna a jedna(plci zenskiej) ze brzydka:D cale zycie zastanawiam sie kto ma w koncu racje bo przez rozne opinie na swoj temat mam kompleksy i metlik w glowie co do wlasnej samooceny:D moze mi ktos podpowie ktore opinie byly obiektywne po ich liczbie?:D a co do babki ze zdjecia.. nawet ladna ale zolty blond mi sie nie podoba, powinna to zamalowac np na jakas rudosc, wtedy bedzie z jej piegami sie fajnie akcentowac:)

Gość jestem studentka prawa
ostatni raz tłumacze, bo moze wyraziłam sie niejasno. kazdy ma inny gust, i prawo do własnej opinii. mi sie nie podobaja bruneci, ale jak widze georga clooneya, ktorego osobiscie bym kijem nie tkneła, to nie bede sie upierac ze jest brzydalem: obiektywnie jest przystojny, choc mi nie podchodzi wcale. poprostu chodzi o to, ze "g" nazwała sie "sprawiedliwym sedzia". i tutaj protestuje. tylko tyle. zreszta znajac "g" ma sie troche inny oglad na sprawe... wiecznie krytykuje naprawde ładne laski (wcale nie kaze jej sie nimi zachwycac), ciagle wtraca, ze jest duzo ładniejsza niz x, y, z....

piękno jest w oku patrzącego, choć nie wszyscy filozofowie się z tym zgadzali i dostawali zadyszki w pogoni ABSOLUTU ;)

zreszta znajac "g" ma sie troche inny oglad na sprawe... wiecznie krytykuje naprawde ładne laski (wcale nie kaze jej sie nimi zachwycac), ciagle wtraca, ze jest duzo ładniejsza niz x, y, z.... - ciagle? przytocz choc jeden przyklad kiedy wtracilam ze jestem ladniejsza niz x, y, z, wiecznie krytykuje naprawde ładne laski -a nie pomyslalas moze ze moge miec wysokie wymagania? niestety ale poprzeczke stawiam bardzo wysoko , poczawszy od celebrytow na ludziach z kafe konczac. faktycznie zaywazylam ze wiekszosc aktorek uwoelbianych przez wiekszosc ludzi nie podoba mi sie. o niekotorych jestem w stanie powiedziec ze sa ladne (choc mi sie nie podobaja) a niektore sa wg mnie naprawde brzydkie pomino ze sa uwazanae przez wiekszoasc za ladne. za to nie brakuje kobiet ktore uwazam za bostwa. i rozumiem wasza frustracje bo w moich ocenach roznie sie od 99pr ludzi -podejrzewacie od razu ze cos musi byc nie tak, a ja mam po prostu wysokie wymagania tyle