Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozmyslajaca jak to rozwiazac

Hej.Mam taki problem

Polecane posty

od wrzesnia od poczatku roku skzolnego bylam moze z miesiac w szkole chodzilam sporadycznie.. wolalam sprdzac czas z chlopakiem wiem ze robilam blad ale nic na to nie poradze juz:/ Dzis nie bylam na praktykach ,kolezanka do mnie dzwonila przed chwila ze moj kumpel -dobry kumpel obrabial mi tylek aa'ze ona wogole nie chodzi'itd..a wczesniej obrabiala mi go kolezanka ja sie teraz zrazilam nie ,moge sie przemoc zeby isc do szkoly,boje sie wychowawcyzni:/a jak wysle wezwanie rodzicom do szkoly?Boje sie isc do szkoly boje sie tych wzrokow i nauczycili ktorzy mnie moga osmieszyc przed grupa.Co robic?Jutro szkola..

Gość cuchc
Oni cię nie ośmieszą, nauczyciele nie są jak uczniowie:O Musisz isć i porozmawiać z nauczycielami na osobności, nie przy klasie.

Jesteś w zawodówce jak rozumiem ? A nie myślałaś może , żeby zmienić szkołę ? jak nie szkołę to chociaż praktyki ? Bo w jakim jesteś w zawodzie ? Na Twoim miejscu to w zasadzie miałabym w dupie co Oni tam sobie będą gadać ..Myślę , że jak jutro byś poszła do szkoły to nic by nie wysłali do domu . Na praktyki chodziłaś ?

tam nie powinno być ' w zawodzie ' ;) A masz w klasie jakąś koleżankę ? Bo to zawsze raźniej .

kolezanek mam parew fajnych.Na polowu praktykach bylam ale klase mam straszna same tapeciary i wogole hadry.Tak ejstem w ostatniej klasie zawodowki gastronoimia.Przepisalam sie z technikum rok temu.

A w ostatniej klasie ? :D myslałam ,że w pierwszej :D to tym bardziej idź :) I się nie przejmuj - to tylko tapeciary . Ja Ci powiem , że nie będą wysyłać nic do rodziców , jakby mieli to wysłali by już dawno ;)

Dzieki za poceieszenie jest mi milo ze tak mowisz imasz racje nie dam sie;) pojde nie dam im tej satysfakcji ;))