Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crunchips;p

Co robicie kochani????

Polecane posty

Gość crunchips;p

Ja wcinam kalafiortka zbuleczka tarta i czeka na mnie kawalek sernika. Mniam:))) I do tego slucham muzyczki;)

ja siedze i pije pifko ktore zostawil mi wczoraj moj facet.....tak mi sie dzis chce pic ze juz nie wiem czego sie napic...a tak poza tym to ugotowalam obiad..czekaja gary na zmywanie...no i tez bym zjadla takiego serniczka...buuu

Gość kikikurwo lepiej nie
bo już cię w ogóle na kafeterii nie będzie widać :classic_cool:

Gość crunchips;p
serniczek bardzo pyszny z rodzynkami i lukrem na wierzchu:) Ale kupiony w cukiernii. ale tez smaczny

Pomarańczko zapewne byłabyś ogromnie rozżalona gdybym przestała bywać na kafełe :classic_cool:

ja tez nie pracuje....bylam dzis w urzedzie pracy...urzad wlasciwie dla debili...jakos takie tam odnioslam wrazenie..zadnej pomocy i kupa papierow do wypelnienia i hujowe kolejki do okienka bo sie maszyna do nimerkow zepsula.... a tak w ogole to jak sobie tak siedze to moglabym zajsc w ciaze ..to bylaby wieeeelka radosc

Masz córy? A w jakim wieku?:D Ja bardzo chciałam mieć córkę, a wyszedł syn, aczkolwiek mąż się bardzo ucieszył :P

Gość crunchips;p
proponuje isc po serniczek:) Pyszotka;) Rozplywa sie w ustach:)

wpadlam na pomysl !! upieke sernik sama...ale jak w przepisie bylo -zmielic 3 razy ser ..to mi sie odechcialo .....namawiam core...troche sie krzywi bo ma angielski dodatkowy

Jeśli jeszcze czujesz się na siłach wychować trzecie dziecko, te nocne wstawania i płacze po raz trzeci Cie wcale nie przerażają, to zaczynaj starania ! :D