Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wik1980

Nie chciala, to nie ma, teraz ja nie mam ochoty.

Polecane posty

Gość Wik1980

To wlasnie moja zona, chciala przerwe od seksu, miala rozne problemy i jeden z tych "problemow" to bylem ja. Nie chciala rozmawiac za bardzo ale pogodzilem sie z tym zeby w domu przenajmniej miec spokoj. Przestalem walczyc o to. Teraz po 3 miesiacach jej sie chce ...... teraz co ja mam zrobic, znowu nie chce rozmawiac, powiedzic co bylo ale chce sie kochac ? Ona kiedys mnie pytala czy ja tylko chcem seks, a to wyglada ze wcale nie, ma ochote na seks a nie na rozmowe, to zle chyba nie ? A co pozniej dostanie co chce i pozniej znowu odrzuci. Czy warto sprobowac tak bez rozmowy ? Moze sie wstydzi swego zachowywania, a moze taka jest, nie wiem czy dawac szanse bez porzadnej rozmowy.

Gość Popraw pisownię
"chcem" :)

Gość alee ale
może nie chciał bo miała innego na boku. tamten ją pogonił i teraz brak seksu jej doswiera.

Gość umpa lumpa
Moze miala jakas infekcje, czy zabieg, o ktorym ci nie chciala mowic, bo sie wstydzila... Teraz jest juz zdrowa, dlatego chce seksu.

Gość alee ale
o ale nie powiedzieć mężowi? MOże zrobiłeś coś co ją ubodło i chciał się odegrać?

Gość Czekając na cud Rób co możesz
Zgadzam się, być może to takie typowe zachowanie kobiety w stylu "szlabanu na łóżko" ! Wywinąłeś jakiś nieprzyjemny numer czym ją bardzo wkurzyłeś i dała taki oto szlaban . Może być to też spadek libido, problemy z układem rozrodczym , chęć zemsty , zdrada , a także być może jej już nie pociągasz , jest jeszcze jedna możliwość CICHE DNI trwające...hmm o paredziesiąt dni dłużej niż u przeciętnej kobiety. Wiem bo sama jestem kobietą ;)