Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowakrólowaaaaaaaaaa

jak zapytac Go?

Polecane posty

o to czy mnie kocha..blisko rok rzem..nigdy mi tego nie powiedział. acet po długoletnim, wczęsniejszym zwiazku nigdy nie powiedział ze mnie kocha, a ja mam raczej wrazenie ze jest ze mna z przyzwyczajenia..niż z miłosci ja go strasznie kocham i serce mi peka jak sobie pomysle ze mnie nie kocha nie olewa mnie , spotymay sie co dzien.. ale sama juz nie wien

Gość no chyba tak
Kochasz mnie ?

Gość urwij
szybko?

Gość dfbsdgn
a ty mu mowisz ze go kochasz?? co odpowiada?

Gość Xaxaxaxawana
może jest cięty na słowo "kocham" po wcześniejszym związku

Gość parappapa
ja bym nie zapytała tylko w żartach powiedziała coś w stylu "jak ja Cię kocham wariacie" i czekałabym na reakcję. może on się boi kolejnego rozczarowania?

mysle ze on wie ze go kocham...i wie to mówic tego nie mówie..ale czynami i gestem to pokazuje;) boje sie ze tak powiem..czasami mam ochote i to wielka, wrecz boli mnie to ze nie moge sie boje sie to powiedziec...bo spotka mnie milczenie z jego strony..a wtedy bede musiala zakonczyc zwiazek z facetem ktory mnie nie kocha

Gość upppppppppp766
kjl;kjl;kl;

On Ci nie powie, Ty Mu nie powiesz i tak będziecie sobie zyli w błogiej niewiedzy. Może On tez woli wyrażac swoja miłośc gestami. Skoro masz potrzebe powiedzenia Mu o swoich uczuciach to zrób to.

niby tak..ale boje sie ze nie usłysze zadnej odpowiedzi od razu przypomina mi sie sex w wielkim miescie jak Cerrie pierwszy raz powiedziała Bigowi ze go kocha a on nic nie powiedział:D albo ze zobacze przerazenie w jego oczach

Faktycznie Sex w wielkim mieście jest wyznacznikiem wszystkiego. Nawet powiedzenia facetowi, że sie Go kocha. Jak moj facet powiedział mi pierwszy raz , że mnie kocha, tez nic nie odpowiedziałam. Mimo, że nie usłyszał nic na te słowa nie zostawił mnie, bo niby czemu. Dzisiaj kocham Go nad życie:-)

tylko ciekawe po jakim czasie ci to powiedział? bo 10 miesiecy bez tego meczy

wiem myslałam nawet zeby na gg sie soytac go czy ty w ogóle mnie kochasz czy z przyzwyczajenia jestes ze mna;)