Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mmmmmammm

Wykorzystała mnie? Jestem wściekły!

Polecane posty

Gość Mmmmmammm
Dobre pytanie, bo ona ma pewne swoje dziwne zasady. A mianowicie nie znam jej twarzy. Nie rozumiem tego zupełnie, ale ona twierdzi, że się boi wysłać zdjęcia, bo boi się, że mógłbym kiedyś jakoś źle je wykorzystać, a ma córkę i się boi tego. Ale spokojnie, całą resztę jej ciała widziałem + gadaliśmy przez telefon. Właśnie wszystko się rozbijało przez to, że nie chcę się pokazać, a ja nie chcę jechać te 3h nie wiedząc nawet do kogo. Gdybym wiedział jak wygląda było łatwiej. Ale taka jest jej zasada i jej nie zmieni. Tamten chłopak na nią przystał i sobie skorzystał...

Gość to znaczy
ale durna cipa,i ma 20 lat?przykro mi o boze wiem bo sama mialam podobne przeboje w necie kilka lat temu

Gość Mmmmmammm
Ma teraz... 34-35 lat :D Jakie były te przeboje?

Gość klklklkl
Mnnnnnnmmm A ja myślę że chodzi o cos innego polubiła cię dwa lata pisaliście, przywiązała się do ciebie, napewno coś jej dawałes nie wqierze tak do końca w ten seks przez trzy lata pisałam, wysłaąłm mnóstwo zdjęć, nie bałam się o to ze wykorzyta to przeciwko mnie a moze ciało jej jest ok ale twarz nie? wiesz ludzie są rózni...

Gość Mmmmmammm
Nie, uważa, że jest ładna. Zresztą gdybyśmy się spotkali to przecież bym zobaczył jaka jest :) Tak, jesteśmy do siebie przywiązani. To specyficzna więź, emocjonalna. Jesteśmy takimi przyjaznymi duszami i lubimy dużo świntuszyć ;) Gdybym pojechał na spotkanie z nią w połowie drogi to by poszło, a ja po prostu się ociągałem, m.in. przez to, że nie chce mi się pokazać. Nie mogę jej winić za to, że poznała kogoś innego i spotkała się na seks, chociaż bardzo mnie to zabolało i odebrałem to bardzo osobiście :( Teraz czuję niesmak do niej i już w ogóle nie wyobrażam sobie, że mógłbym to z nią zrobić. Strasznie przykro, posypało się wszystko...

Gość Mmmmmammm
Nie odzywa się. Wczoraj jakoś tak na przekór, w celu prowokacji, niby w ramach pocieszenia wysłałem jej MMSem swoje zdjęcie. Myślałem, że może się zreflektuje, przełamie i wyśle swoje, ale jednak głucha cisza. Dobra, już się nie będę odzywał póki co, ale i tak tęsknię za nią jakoś. W sensie, że czuję jakąś więź z nią. To nie jest zauroczenie czy zakochanie. Bardziej chyba jak przyjaźń, bo jesteśmy podobni do siebie i się uzupełniamy. Ale mimo to jestem o nią zazdrosny i jakoś nie mogę się pogodzić z tym, że zrobiła z chłopakiem to co miała ze mną.Niby jest remis, bo ja parę miesięcy temu też zrobiłem to z kimś, ale mimo wszystko zazdrość straszna. Chciałbym ją poznać w końcu... Ale jak pomyślę, że na bilet w jedną stronę miałbym zapłacić jakieś 40 zł to nie mogę... Nie mam kasy, głupia wymówka, ale nie zarabiam jeszcze :/

Gość koboldy
jesu jaki zadrosny dupek i chciwy 40zika na podróż i leniwy no święte oburzenie bo jemu do łóżka nie wlazła księciuniu ogarnij się!

Gość koboldy
tak ogólnie to Wy mieliscie rozbieżne interesy księciuniu - z Twoich żali wynika że oczekiwałes seksu, a ona od Ciebie rozrywki i więzi emocjonalnej :( co nie zmienia faktu, że pipa z Ciebie.

Gość Młodszy o 14 lat
Tak, wiem. Wstyd mi, że taki głupi problem i nie jestem z siebie dumny. A ja nie jestem chciwy. Ale gdybym miał wydać w sumie 80 zł na podróż to trochę mnie to boli, bo nie pochodzę z bogatej rodziny, a sam póki co jeszcze nie zarabiam, chociaż gdybym się postarał to może bym wepchnął pracę między zajęcia. A interesów rozbieżnych nie było, bo ona chciała żebyśmy spotkali się w połowie drogi w celu zapoznawczym, a gdyby miał byś seks to dopiero od drugiego spotkania. I w każdej chwili mogłem się z nią umówić i spotkać, ale tak jak piszecie, jestem pipa i mam za swoje. A więź emocjonalna jest. Wczoraj gadaliśmy przez telefon, tłumaczyliśmy sobie i sporo nas nerwów to kosztowało.

Gość Mmmmmammm
Ekhmmmm :D

Gość arletttta
Dobre nie ma co. Z ciebie jest wiekszy naiwniak niz ustawa przewiduje a z niej cwana szmata, bzyka sie z kim popadnie. Gra na uczuciach takich chlopcow jak ty, mimo tego byles jej jedynym ;) jakos szybko znalazla sobie pocieszenie u innego. Zakochales sie w pieknych slowach , w tajemniczosci bo twarzy nie pokazala i w tym ze wiedziala co zrobic by cie podniecic( dobre sztuczki-wiedziala co dziala na facetow). Takie baby szukaja seksu ,juz nie jednego tak zbalamucila a pomimo to to nadal za nia latasz. Nadal czekasz na to ze ci da dupy? Glupi jestes , wiesz! Nie chcialabym kogos kto sie zabawia innymi i w dodatku rucha sie z kim popadnie.

Gość tomalos,,,..
owinela sobie ciebie wokol palca. Znam takie jak ona i nie chce miec z nimi nic wposlnego. A ty dorosnij

Gość anuśkaaaaaaaaaaaa aaa
dzięki temu co tu napisałeś teraz wiem jakie relacje łączyły Cię i nadal łączą z "przyjaciółką". Teraz już wiem dlaczego nie chciałeś powiedzieć mi prawdy. Mimo tego , że byłeś ze mną, skorzystał byś z jej zaproszenie (seksu). I Ty mówisz , że mnie kochasz?!!!! Po za nią kochasz tylko swoje pożądanie. Nie spoczniesz dopóki ona nie da Ci tego na czym Ci tak naprawdę zależy (a kusi cały czas prawda?) .A gdy tak się stanie to wiedz,że droga do mnie będzie dla Ciebie zamknięta już na zawsze. Nie dam Ci się dotknąć po kontakcie z tą szmatą. I nigdy Ci tego nie wybaczę! Teraz jest mi trudno to zrobić. Tyle już ran mi zadałeś przez te Twoje znajomości, ale czego można spodziewać się po osobie która kocha tylko seks. Nie zasługujesz na moją miłość!

Teraz już wiem jaką nadzieję Ci zrobiła. Zawiodłeś się a pomimo tego znowu robisz wszystko by do niej wrócić.

nosisz ją w sercu. Oddałam Ci całą siebie a Ty wolałeś jakąs Babe która seksi się z kim popadanie. Gdyby jej na Tobie zależało to by zrobiła to z Tobą a nie z jakąs przypadkową osobą. Nie liczę się dla Ciebie bo ona ciągle zaprząta Ci głowę. Nie warto być dobrym, oddanym i kochać bo i tak znajdzie się taka co w w przeciągu kilku sekund zabierze to co było budowane przez dłuższy czas. Nawet nie wiesz jak wygląda , jaka jest na co dzień a tak Ci na niej zależy. Zaczęłam wątpić w ludzi.

Chyba Ciebie jednak do końca nie znam. Mówiłeś o wartości jaką się w życiu kierujesz o tym ,że cenisz wartościowe dziewczyny. Wszystko co mówiłeś było na pokaz. Jak kobieta która tak się zachowuje może być wartościowa????