Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

plastusiowa

po jakim czasie od wyslania cv zapraszano Was na rozmowe?

Polecane posty

oczywiscie tak mniej wiecej. wyslalam tydzien temu cv w odpowiedzi na oferty i na razie nikt nie dzwoni. a mialam nadzieje ze ktos sie odezwie. powinnam dac sobie juz spokoj czy jest nadzieja ze ktos jeszcze zadzwoni? jak dlugo Wy czekaliscie na telefon?

dodam ze mnie wkurwia to forum , pol godziny probowalam zamiescic ten temat bo ciagle mi sie pojawialo ze zamiescilam dzis juz 10 tematow i musze odczekac z nastepnym. a to moj pierwszy topik dzisiaj:O

Gość Edmunt Pipa
to jeszcze się na nawijkie typu : oddzwonimy - zadzwonimy do Pani przyjmujesz jak chłop na dotacje ?

z deka nie zczailam twojej blyskotliwej odpowiedzi pipo. pytam w jakim czasie od wyslania przeze mnie cv moge liczyc ze ktos zaprosi mnie na rozmowe, a kiedy moge uznac ze po ptokach, tydzien? dwa tygodnie? jak to bylo w waszej sytuacji?

Gość Margaret Taczer :)
Ja od marca szukam pracy. Tysiące wysłanych CV... Czasem dzwonili. Jedni po godzinie, inni po dwóch miesiącach. To działa tak, że jeżeli nie wyrzucą Twojego CV, a zwolni się miejsce, jest szansa, że zadzwonią. Zbliżają się święta. Na pewno będzie większa szansa na to, że ktoś zadzwoni. Ja wciąż mam nadzieję. Już pcham się drzwiami i oknami. Czasami sie wkur**** jak dam CV do jakiegoś butiku, nie dzwonią, a tydzień później kartka dalej wisi że przyjmą... A do mnie nie zadzwonią :( No cóż... Polska... Życzę Ci powodzenia w szukaniu pracy, i obyś znalazła taką, jaka Ci się podoba :*

nawzajem margaret:) ze sklepami to jest tak, ze czesto szukaja tylko studentow , tez skladalam cv i sie zastanawialam dlaczego nie dzwonia a ogloszenie wisi nadal:O to wszystko strasznie dobija, do tego jak widzisz jak innym sie udaje, najczesciej przez znajomosci...:(

Gość Margaret Taczer :)
no dokładnie... :( Czasami wątpie, że cokolwiek znajde, bo przecież tyle już szukam... Ale nie można się poddawać ... 🌼