Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maKiKi

Oriflame- zacznij cos pięknego w swoim życiu

Polecane posty

Gość maKiKi

Firma Oriflame została założona w Szwecji w 1967 roku. Oriflame to naturalne, szwedzkie kosmetyki. ORIFLAME- to dary natury dla naturalnego piękna. Naszym celem jest zaproponowanie produktu dla każdej kobiety a jego skuteczność ma być widoczna nie w cenie ale na twarzy. zainteresowanych kosmetykami Oriflame zapraszam na stronę: http://www.maniana.mojeori.pl pozdrawiam serdecznie

Używam CZASEM tych kosmetyków, ale polityka firmy jest tragiczna. Wciągający konsultanci nawiedzeni na maxa. Pół roku nie mogłam się zarejestrować, bo trafiałam na psycholi którzy gnębili mnie telefonami non stop :( Jak się nie nazbiera punktów (zamówienie za ponad 200zł.) to opłata wpisowa 19zł. Za każdym razem jak się robi małe zamówienie płaci się kare :) :) :) Kosmos, co ? Nie dość, że kogoś dorabiasz to jeszcze kare płacisz. I wielu produktów NIGDY nie ma. Zamawiasz coś dla klientki np a tu nie ma ... Wole 1000% razy avon ..

Gość maKiKi
hmmm.. nie słyszałam o niczym takim, aby były stawiane wymogi. Byz moze trafiłaś pod niełaściwe skrzydła... stąd ten Twój niesmak.

Gość maKiKi
"trafiłam na psycholi" - ja trafiłam do grona ludzi odpowiedzialnych i pewnych tego co robią. opłata wpisowa wynosi 1 zł Nie płaci sie kar za małe zamówienia- skad ten nonsens? Braki magazynowe w Avonie równeiż bywają...

Gość maKiKi
i teraz żebym dostała zestawy świąteczne to muszę się przespać z kierownikiem działu zaopatrzenia

"ja trafiłam do grona ludzi odpowiedzialnych i pewnych tego co robią." Widocznie dla ciebie ich zachowanie jest normalne co widać po postach na forum nie związanym z tą tematyką. Pchacie się wszędzie i na chama !!! "opłata wpisowa wynosi 1 zł" Zawsze ??? "Nie płaci sie kar za małe zamówienia- skad ten nonsens?" Jesteś pewna, że nie zapłace ani 1zł więcej jeśli załóżmy zamówie za 50zł ? Nie ma przypadkiem opłaty manipulacyjnej, którą ja wprost nazywam karą ??? "Braki magazynowe w Avonie równeiż bywają..." Jestem od 10 lat i się nie spotkałam ... Widać miałam szczęście.

Gość maKiKi
:) złożliwość ludzi nie zna granic :) podszywanie się to brak odwagi, by pokazać swoje oblicze? a moze zwyczajny jego brak? Pozdrawiam serdecznie autora wpisu "i teraz żebym dostała zestawy świąteczne to muszę się przespać z kierownikiem działu zaopatrzenia" :))

Gość maKiKi
no to gratuluję i życzę powodzenia :)) a swoją gorycz zachował dla tych, na których zrobi ona wrażenie

Gość MLM-owiec
e tam. ja i tak wole moje FM Group. Wszystko jasne nikt nikogo do niczego nie zmusza. full swoboda i zarobki swietne.