Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annabelle20

Dlaczego zostawił mnie dla niej??? FOTO

Polecane posty

Witam Moim zdaniem obydwie dziewczyny są śliczne na swój sposób i wydaje mi się że chłopakowi nie chodziło tylko o urodę więc jak ktoś może ocenić czy zrobił słusznie zostawiając założycielkę topika

Gość Kate 32
mirosławaaaaaa - i tym zdradzasz metody badawcze IQ ... Sama jesteś blondynką ... Ale zaskoczenie .. :D

kate --> jej twarz jest akurat bardzo ladna, blond do niej pasuje, a to czy jest inteligenta czy nie to wiedza ludzie ktorzy ja uczyli w szkole, mama i tata oraz ludzie z ktorymi ona przebywa na codzien a nie ty z forum.

tak się dolącze do dyskusji, powiem tylko, że nie tylko wygląd się liczy i to czemu on tak wybral to złożona kwestia, ale Ty Annabelle20, jesteś (przynajmniej dla mnie) ładniejsza ;) piękna, słodka buzia... nice! :)

Gość Kate 32
Inteligentna wie, że metoda na brwi jest zupełnie inna, niż narysowana krecha... A blond wybiera bardziej naturalny... bo nie sztuka zrobić się na plastik, a zrobić się tak, że wygląda się "naturalnie pięknie", wcale nie rezygnując ani z brwi, ani z blondu..

Gość Kate 32
Jeśli tak widać tą sztuczność na zdjęciu, to jak to musi wyglądać w pełnym świetle face to face? :O masakra...

Gość mirosławaaaaaaaaa
kate 32 rozumiem ze ty oceniasz ludzi na podstawie bystrego spojrzenia, bystrego oka tak? no to gratuluje twojej własnej chybotliwej inteligencji sama pokazujesz, że brakuje tobie obycia i toniesz we własnych kompleksach BO PRAWDZIWIE INTELIGENTNA OSOBA NIE OCENIA LUDZI PO WYGLADZIE!!!! CZLOWIEK INTELIGENTNY NIE KLOCI SIE W CIEMNO BEZ ARGUMENTOW SPOJRZ NA SIEBIE, OCENIASZ DZIEWCZYNE PO WYGLADZIE W OGOLE JEJ NIE ZNAJAC!!!! NADAL UWAZASZ SIE ZA LEPSZA OD NIEJ? WYBACZ, ALE JUZ SIE POZEGNAM, O TEJ PORZE MMA LEPSZE ZAJECIA W PRZECIWIENSTWIE DO CIEBIE A TY SIEDZ NADAL I ATAKUJA TA BIEDNA DZIEWCZYNE MOZE KIEDYS KTOS TEZ CIEBIE OCENI TAK KRZYWDZACA JAK TY JA I NA PEWNO NIE BEDZIE TOBIE DO SMIECHU

Gość njnjk
jeszcze nie widzialam doktorantki albo kobiety zajmujacej wysokie stanowisko w firmie (oczywiscie zdobyte praca, a nie lozkiem), ktora mialaby brwi-sznurki i spojrzenie obciagiary. Po wygladzie mozna baaardzo duzo powiedziec o czlowieku.

Z wyglądu jesteś ładniejsza od niej więc może zostawił Cię bo tamta miała lepszy charakter od Twojego i lepiej mu się z nią dogadywało niż z Tobą.

Gość Kate 32
"BO PRAWDZIWIE INTELIGENTNA OSOBA NIE OCENIA LUDZI PO WYGLADZIE!!!!" Ha ha ha ha.. Akurat tym zdradzasz, jak niewiele wiesz o ludzkiej psychice. Każdy człowiek, także Ty ocenia osobę którą widzi w ciągu paru sekund - świadomie, lub nie, ale ocenia! A potem tylko potwierdza lub weryfikuje zdanie.

Kate a czemu ci tak zależy żeby tą blondynkę obrazić jeżeli chce sobie rysować brwi to niech sobie rysuje nic nam do tego A ty po jakich fakultetach jesteś że tak oceniasz innych ?

Gość takie jest zycie
Kate - czy Ciebie też ktoś kiedyś zostawił dla blondynki? bo strasznie Cię poniosło :D przecież jej nie znasz, daj sobie spokój. Każdy niech ma takie brwi jakie chce :D bo na razie doszliśmy do tego, że wszystkie blondynki z cienkimi brwiami nadają się do agencji :D wiesz, kiedyś wypowiadano równie krzywdzące opinie o ludziach o innym kolorze skóry niż biały... i równie mocno w to wierzono. Przerażające są Twoje uogólnienia.

Gość dadadadadadada
na 100% ta co tak namietnie komentuje ta b londyne to jest ta kudlata hahaha a wiec o tej kudlatej ,masz strasznie wysokie czolo i wygladasz jakbys miala peruke na glowie ,i masz duuuuzo tapety nawet na zdjeciu to widac;) tez bym cie zostawil dla tej ponetnej blondi z sympatycznym usmiechem

Gość Kate 32
Zdesperowana Domowa Żona - tak to zdjęcie to chwila, która wg niej jest godna wystawienia na widok publiczny ... Fotka, która ma mówić o niej.. i ją określać .. :O

Gość Kate 32
Jarzębinka128 Kate a czemu ci tak zależy żeby tą blondynkę obrazić jeżeli chce sobie rysować brwi to niech sobie rysuje nic nam do tego" Ale po czym wnioskujesz, że ja zabraniam jej pisakiem się malować.. już pisałam - niech i oko sobie dorysuje.. nie obchodzi mnie to ... Ja tylko wypowiadam się w temacie ... ja wolę van Gogha, wy jelenia na rykowisku z bazaru... ok, ale nie wmawiajcie mi, że jeleń z bazaru to sztuka... bo nie jest i już...

Gość wiesz co, ale ta blond
niczego sobie

Jak się bawię z mężem to też robię takie miny jak bezmuzgi sex kociak czy to znaczy że też jestem mało inteligentna? Powiedz to nie będę musiała robić testu na IQ

Gość zbiorcza una poniatna
ale se cyce sztucznie podciągnęła ja pierdole jaka wieś:D:D:D:D:D:D sztuczna miss remizy w Wąchocku:D:D:D:D:D:D jak cię dla niej zostawił to ja chce twoje foto zobaczyć:D kurwa sam puder i sztuczne włosy:D:D:D:D dawaj swoje focie nawet po chemii lepiej wyglądasz pewnie;) wrzucaj kobieto żeby te gówno czymś przykryć;):)

Gość Kate 32
Po pozorach się nie ocenia - owszem... ale ta fotka to jej wybór... Jak pisałam fotka to jedno, ale świadomie kreować w ten sposób siebie publicznie, to już zupełnie co innego...

Gość wiesz co, ale ta blond
uwazam ze ma bardzo wyzywajace spojrzenie nie zgodze sie ze tępe ja bym podjął to wyzwanie:D jest bardzo kobieca, rasowa;)

Gość mirosławaaaaaaaaa
PONOWNIE DO KATE 32 O PSYCHOLOGII TO NIEWIELE WIESZ, ZA TO JA UCZYŁAM SIĘ JEJ 3 LATA INTELIGENCJI NIE DA SIE ZMIERZYĆ POPRZEZ WYGLAD W PSYCHOLOGII UCZYMY, ŻE NAJWAZNIEJSZE JEST PIERWSZE KILKA SEKUND JAKIE OSOBA ZROBI NA NAS WRAZENIE TO CZY JA OCENIMY POZYTYWNIE LUB NEGATYWNIE ZALEZY OD NASZEGO GUSTU A NIE OD NASZEJ WIEDZY NABYTEJ, TJ ZDOBYTEJ POPRZEZ NAUKĘ CZY TEŻ NASZYCH PRZEKONAŃ, KTÓRE WYRABIAMY PRZEZ LATA TAK JAK NAPISALA WCZESNIEJ ZDESPEROWANA DOMOWA ZONA SWOJE WYPOWIEDZI OPIERASZ NA SWOICH GUSCIE, A PRZECIEZ O GUSTACH SIE NIE DYSKUTUJE CIEKAWE JAKIE TY MASZ WYKSZTALCENIE KATE, ZE Z TAKIM PRZEKONANIEM WYGLASZASZ TAKIE MORAŁY?