Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobson

zakochałem sie w 13

Polecane posty

Gość Dobson

Nic nie poradzę zakochałem się w 13 a mam 18 co robić? jestem wkur##ny

Gość Dobson
między innymi Tak!

Gość dffffffff
A co ona do Ciebie czuje?

Dla mnie stwierdzenie, że się w kimś zakochało to coś o wiele więcej. Teraz bardzo często tak się mówi o czymś co z miłością niewiele ma wspólnego Powiedz dlaczego się nią interesujesz? Oprócz wyglądu

Gość Dobson
Mówila że mnie kocha wiele razy choć nie spotykamy się już bo nie ja zbytynio nie chcę za mloda ale ja dalej coś czuję do niej i to mocno!

Gość a pelikany łykają łykają
bo tak mają :O :D wiesz jak kocham 3latka D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Dobson
oprócz wyglądu ? Wiele tym ze mna sie mocno interesowała, jej styl bycia, choć z tym róznie, nie wiem zakrecila mi w głowie!

Gość Dobson
tak maja? co to znaczy?

Ta wyznanie miłości przez 13latkę to cholernie poważna sprawa :D Nie chcę uogólniać bo każdy jest inny, ale nie widzi mi się to Chociaż niektórzy chłopcy w naszym wieku poziomem odpowiadają 13latkom

Gość Dobson
Kurde może i tak, te kocham jak brzmi 13 latki to wiele osob mi mowilo daruj ! i ja chcę darować ale nie mogę przestać myśleć no fakt powoli schodzi ale jak długo czekać to nie wiem, mam wrażenie że ona szybko zapomni lub już zapomniala. Zawracała mi glowe szmat czasu i sie zabujałem !

Gość Dobson
przelecieć ? chore... (może krzty prawdy jest ) no ale nie sądzę chcialbym zeby miała 16 chociaż. choć mnie wkur**a zachowaniem swoim i mam trochę dosyć dlatego się nie spotykam ale i tak coś czuje jeszcze i mnie to denerwuje!

Gość dawefrgt
Chłopcze narobisz sobie problemów. To tylko fascynacja. Zerwij kontakt z czasem to minie. Nawet jeśli nie zrobisz tego uwierz mi ta dziewczyna nie może cię kochać... ona nie wie co to znaczy... Ona nie jest dojrzała do związku a przytulenie choć jej jest po prostu niesmaczne. Nie wspomnę o seksie. Chłopie zerwij kontakt narobisz sobie problemów... Jak ją przestawisz kumplom? Rodzicom? Pomyśl co zrobi jej tata jak zobaczy, że ty przytulasz jej 13letnią córeczkę? Nie dość, ze skopie ci tyłek to jeszcze pójdziesz gibać za to. Jest wiele fajnych KOBIET nie dziewczynek. Mam nadzieję, ze weźmiesz moją radę sobie do serca. Jeśli chcesz pozostaw kontakt odezwę się. Pozdrawiam Gosia.

Gość Dobson
Dzięki Gosia i reszcie za rady, mogłem dać wcześniej spokój wezmę się za siebie.