Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szeleszczący liść

Nigdy nie związałabym/związał się z kobietą która:

Polecane posty

Gość do STRONA_INTERNETOWA.PL
Masz 185 cm ? :O

Gość strona co ty pitolisz
WWW.STRONA_INTERNETOWA.PL Nigdy nie związałabym się z mężczyzną, który: * ma mniej niż 190cm wzrostu (ja 185cm) buahhahhahaaa co ty pieprzysz - baba z 185 cm to babochłop

Gość WWW.STRONA_INTERNETOWA.PL
Nie babochłop tylko normalna dziewczyna. Fakt jestem wysoka, ale za to szczupła i raczej drobnej budowy (65kg). Mogłabym być modelką, ale nie imponuje mi taka praca. Nie chce mi się wklejać linku. Możecie zobaczyć moje zdjęcie na monishakfotka.pl

Gość hahhahhhhhhaa
Modelką to sobie możesz być w swoich snach:D:D:D:DKinol masz za wielki:D:D:D

Gość WWW.STRONA_INTERNETOWA.PL
Jestem znana w swojej wsi :classic_cool:

Gość unaperuna
- jest zbyt niski (182cm wzrostu sie klania) - nie ma zadnego wyksztalcenia - ma zerowa kulture osobista i obycie - jest na bakier z higiena - jest wybuchowy i nie widzi swoich wad - mial bardzo duzo kobiet zanim mnie poznal

No to sobie to wszystko przeczytalem I czegokolwiek nie zdalem to napisalem ponizej. Mysle ze teatr jest nudny. Nie mam zadnych gay przyjaciol (albo nie wiem). To moze jestem homophobem. Lubie mowic prawde, to moze jestem prostakiem. Mysle ze kobiety potrzebuja rownouprawnienia w sprawach meskich. Mysle ze lenistwo od poczatku ludzkosci spowodowalo ze teraz moge byc leniwy. Np: wynalezlismy pralke bo nam sie nie chcialo recznie prac. Krzesla bo jestesmy zbyt leniwi zeby stac. My bysmy ciagle byli malpami jak by nie bylo lenistwa. Mam tylko pare lat wyzszego wyksztalcenia, i wiekszosc tego jest te okropne techniczne! (sarkazm, bo mi sie fajnie zyje i to taka latwizna) Mam brzydkie obuwie, chyba ze poza praca, wtedy mam fajne drogie i wygodne buty do biegania itp. Czasem jestem slamazarny. Wlasciwie juz niewiele ksiazek czytam, ale przeczytalem tysiace jak bylem mlody. Teraz to prawie tylko czytam na necie albo techniczne do pracy. Nie lubie kotow, ale lubie psy i wiele innych zwierzakow. Nie myje rak co dziesiec minut I nie uzywam bakteriobojczych kremow jak tu wielu robia. Nie umiem sie poprawnie wyslowic po polsku bo nie uzywalem tego jezyka od polowy liceum. (20 lat) (dlatego sobie tutaj pisze, praktyka!) Kompletnie sie nie interesuje w kobiecych rzeczach jak buty, ubrania I faceci. Bardzo lubie narzekac jak ktos kolo mnie narzeka. Jak nikt nie narzeka to jestem spokojny. Jestem informatykiem. Jak ktos klnie, to ja klne. Sam to nie klne. Nie lubie juz podrozowac, ale zwiedzilem polowe swiata jak bylem mlody. Mam ponizej 185 cm. Z kobieta to juz sie nie zwiaze, bo the wszystkie wady powyzej juz sprawily ze mnie zona opuscila wiele lat temu i na pweno zadna inna by mnie nie chciala. Mam tez za duzo zainteresowan I za malo czasu na kobiety, ktore oczekuja nawet nie wiem czego, bo mi moje byle nigdy nie powiedzialy, a ja jestem okropny w czytaniu mysli innych ludzi ;(

Gość mio-mio
Nie związałabym się z facetem, który: - nie zakochał się we mnie od pierwszego spojrzenia (to jest niezbędne aby ze mną wytrzymać :D) - nie ma do mnie cierpliwości - nie jest zaradny - nie wie kiedy tupnąć nóżką na mnie - nie będzie mi przynosił rano kawy do łóżka - NIE MA POCZUCIA HUMORU - NIE MA DYSTANSU DO ŚWIATA MATERIALNEGO - nie lubi seksu i eksperymentowania w łóżku - nie bedzie mnie pociągał fizycznie - nie będzie wiedział skąd nazwa - Bambiraptor - nie wszystko mi wybaczy - NIE IMPONUJE MI CZYMŚ (A TRUDNO MI ZAIMPONOWAĆ) - NIE MA IQ POWYŻEJ 149 (z innymi nigdy nie byłam - przypadek :]) -nie jest ścisłym umysłem, wrrrr tacy informatycy są sexy.....

Gość podobała mi się wypowiedź.....
glus -bravo :) rozbawiłeś mnie do łez i muszę ci napisać,że byłbyś absolutnie w moim guście :) gdybym nie była zajęta :) buziak dla ciebie

Gość podobała mi się wypowiedź.....
jeszcze jedno....ideałów NIE MA,wbijcie to sobie do łba, a jak będziecie wybrzydzać to wróżę wam dłłłł.....ugą samotność