Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szeleszczący liść

Nigdy nie związałabym/związał się z kobietą która:

Polecane posty

Gość kapsaicyna mnie rozwalila :D
mysle ze to wyklucza wiekszosc spoleczenstwa :D U mnie zwyczajnie, mowie absolutne nie facetom: - o niskim IQ - o niskiej kulturze osobistej - szpanerom wszelkiego rodzaju - bez poczucia humoru - bez absolutnie zadnej pasji/hobby/zainteresowania - bez zylki podrozniczej - podbudowujacym swoje ego przez uzaleznienie od siebie kobiety, tudziez jej zgnojenie - czyli tzw typowi "pan i wladca" - ja tam lubie jak facet jest moim panem i wladca ;) ale TYLKO kiedy ja tego chce ;) - konserwatystom czy to katolickim czy islamskim czy tez z jakiejkolwiek innej religii, ogolnie faceci wybitnie religijni u mnie odpadaja

Eee, ja mile się zaskoczyłam ludźmi z papierkiem. Ale może to jest tak, że jak masz tylko papierek, to tylko tym się ekscytujesz, a jak używasz tego wykształcenia, to się ekscytujesz tym zajęciem, które wykonujesz...

Gość nie związałbym się z
grubą brzydką po zawodówce hipokrytką niską wulgarną hałaśliwą o cuchnącym oddechu piszącą nałogowo na kafeterii [czytać codziennie]

Gość szeIeszczący liść
robie loda rano i w nocy

Krokodylka1 - gdyby każdy tak postępował jak w drugiej części zdania napisałaś to świat byłby lepszy :) chodziło mi o ludzi, którzy traktują innych z mniejszym wykształceniem jak podludzi. Ale myślę, że to w większej części bierze się z niewychowania albo dziwnego wychowania :) :P

Gość her komendante
witajcie niewolnicy większość z was nie ma szans na związanie się z kimkolwiek a co dopiero z wymogami tu wyjeżdżacie 💤

Gość her komendante
jestem prawikiem :classic_cool:

Gość jkdkjdjkd
po jaka cholerę było ci potrzebne Sól sodowa kwasu fenylodwumetylopirazolonometyloaminometanosulfonowego ?

Piwo z sokiem, Zrozumiałam cię przecież i napisałam, że miałąm w większości odwrotne dośw. Ale fakt, na pewno dużo ludzi nie szanuje pan sprzątaczek np. Ja sobie lubie z nimi pogadać jak dłużej zosyaję w pracy. Tak jak dziś. I delikatnie nastawiam innych na szanowanie ludzi. Dzięki temu żyje w lepszym świecie i jest mi jeszcze lepiej.

Gość Paweł Małaszyński
z brzydulą :D :D

Gość sjhfjdkjfkdjf
żeby skończyć studia to trzeba się czymś wykazać , zdaćileś tam egzaminów , zaliczyć ileś tam ćwiczęń itd , są inteligentni co studiów nie skończyli ale to w mniejszości podobnie w drugą stronę

Nigdy nie związałabym się z mężczyzna który: - obgryza paznokcie :o - ma nadwagę :o - ma poniżej 18 cm w majtach :o - który nie ma wykształcenia :o - po zawodówce :o - po technikum :o - z takim który sypiał z połową miasta tudzież wsi :o - z kafeterii - z przewrażliwionym romantykiem - ciotą :o (bo to najgorsze fałszywce jakie stąpają po ziemi) - z alkoholikiem :o - z ćpunem :o:o - ma poniżej 185 cm :o

Gość sjhfjdkjfkdjf
a poza tym studiowanie to fajna rzecz , wiadomo że jest sporo przedmotów tzw. wypełniających , ale są też ciekawe , a zwłaszcza jak je prowadzi ciekawy wykładowca

Gość adadadas
do nie związałbym się ------------dobrze ze zaznaczyles to w nawiasie :D;)

Gość Pawel79
Z oszustka, ktora nie ma zadnych zainteresowan poza kafe.

Gość małaszyński,jesteś teraz u
wojewódzkiego ;);););)

Gość Bbieuu
z biedną :classic_cool:

Gość fdhdfhdfghdhg
widać z kim się zadawaliście he he he i teraz z takimi osobami byście się nie związali

Gość fdhdfhdfghdhg
piję szczochy małaszyńskiego he he he

Gość 2.718281828
ale pieprzycie od rzeczy... wasze listy brzmią jak: nie zwiąże sie z kimś kto nie wie co jest pierwszą, drugą i trzecią pochodną drogi względem czasu, oraz nie wie jak zdefiniować stałą Eulera. :E Ale zeby nie robić ot: ja bym nie zniósł nieszczerości i zdrady

Gość kocica123
haha przeiceż każdy głupi wie, że e= lim n-> nieskończoność (1+ 1/n)^n

Gość sjhfjdkjfkdjf
trzecia pochodna drogi względem czasu chyba nie istnieje .... wen ich mich nicht irre

Gość 2.718281828
trzecia pochodna drogi po czasie nazywana jest zrywem i jako tako nie ma stałego oznaczenia :> Ale szacun i tak :>

Gość zdrajca , kłamca
to najgorsze cechy.

Gość WWW.STRONA_INTERNETOWA.PL
Nigdy nie związałabym się z mężczyzną, który: * ma mniej niż 190cm wzrostu (ja 185cm) * jest łysy * jest przepakowany * nosi złoty łańcuch na szyi tudzież złoty zegarek na nadgarstku * wygląda jak laluś albo emo * ma wąsy i owłosioną klatę * jest głupi * jest leniwy * niczym się nie interesuje * jest pozerem/ narcyzem/ alkoholikiem/ palaczem/ ćpunem/ damskim bokserem * nie dba o własne zdrowie/ higienę * jest nietolerancyjny/ wulgarny * chce się ze mną przespać na pierwszej randce Na szczęście spotkałam swój ideał :)

Gość ktory.........
pijakiem cpunem jaraczem trawy lysiejacym smierdzielem zaklamanym zdradzajacym pracownikiem fabryki-- produkcji kasjerem w tesco,biedronki czy innych marketow seksoholikiem ponizej 175 cm wzrostu facetem uzaleznionym od kafeterii ---popieram kolesia ktory pisal to samo o kobietach z kafe