Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawefrgt

Kafe uczy?

Polecane posty

Gość dawefrgt

Jak każdy widzi codziennie dochodzi mnóstwo tematów... Ludzie szukają porad, wsparcia, pomocy. Wiele ludzi się wypowiada i "chce" pomóc. Co sądzicie? Czy kafe tak naprawdę uczy? Czy potrafi pomóc? Czy sam(a) gdybyś był(a) w trudnej sytuacji zwróciłbyś się do użytkowników kafe o pomoc? ____________________________________________________________ A teraz z innej beczki... Co wam się nie podoba w kafe? Co byście chcieli zmienić? Jak byście chcieli aby ten portal wyglądał i na jakich zasadach funkcjonował? Jakich opcji wam brakuje? Zapraszam do rozmowy.

Gość warszawski policjantttt
nie uczy

Gość dawefrgt
Jak każdy widzi codziennie dochodzi mnóstwo tematów... Ludzie szukają porad, wsparcia, pomocy. Wiele ludzi się wypowiada i "chce" pomóc. Co sądzicie? Czy kafe tak naprawdę uczy? Czy potrafi pomóc? Czy sam(a) gdybyś był(a) w trudnej sytuacji zwróciłbyś się do użytkowników kafe o pomoc? _________________________________________________________ ___ A teraz z innej beczki... Co wam się nie podoba w kafe? Co byście chcieli zmienić? Jak byście chcieli aby ten portal wyglądał i na jakich zasadach funkcjonował? Jakich opcji wam brakuje? Zapraszam do rozmowy.

Gość dawefrgt
Przepraszam coś się zawiesiło. Nie uczy ok. Ale sami dajecie rady? Czyli robicie to dla jaj? Czy sami nie doceniacie swojego zdania?

Gość hophophooop
a kafe powstalo jako forum edukacyjne badz tez grupa wsparcia z aspiracjami na kolejna matke terese?

Gość dawefrgt
Nie ja nie tweierdzę, że tak jest,... Czy miał obyć. Tylko tak obserwuję i piszę i jestem ciekawa waszego zdania. To tyle. Bo jakby nie patrząc w każdym temacie ktoś ma problem ;] A jak byście zmienili to forum?

to jest forum edukacyjne, ciekawe... hahaha raczej uczy odgryzać się o dogryzać bo ile można kogoś pocieszać i podnosić na duchu a za chwilę ta osoba dubluje temat i znowu narzekanie, trudno ocenić co tu jest "prawdziwym problemem" a i ile zdjęć ptaszków i ci*** można sie naoglądać na kafe, nu tez można się douczyć hahaha

Gość fvbgnh
nikt tu nikogo nie trzyma, ja mam jeszcze jedno forum, gdzie znam wieksze grono osob, spotykamy sie co jakis czas, tam moge pogadac powaznie, poradzic sie wiedzac, ze mi normlanie odpowiedza, i doradzic samej innym jezeli jestem w stanie; ale kafe zawsze bylo, jest i bedzie miejscem dla jaj, zartu, kpiny i cholernego dystansu, bo tylko desperat, ktoremu chyba ktos przez przypadek wstukal ten adres w przegladarke i nie wie, ze moze odpowiedzi szukac w calym google, bierze te forum powaznie.

Gość dawefrgt
No właśnie ja uważam, że troszkę opcji tutaj brakuje. Np takich, żeby można było cytować czyjeś słowa... Albo autor tematu może go sam zamknąć lub usunąć.

Gość dawefrgt
A jakie masz forum? Ja tez mam swoje ale akurat mamy awarię no i właśnie weszłam na kafe i zobaczyłam, że nic nowego. ;]

Gość fvbgnh
typowo babskie forum ;)

Gość dawefrgt
OOo pojawił się i soss ;] aż się dziwię, że podszywacze jeszcze nie przyszli ;) Ja swoje forum mam krótko i nie ma jeszcze tyle ludzi ale tych co wypowiedzieli sie w temcie zapraszam również do siebie ;) bardzo sympatyczni jesteście pozdrawiam

Gość zyzanuta
sugar_kane z ust mi wyjelas :D

Gość dawefrgt
A co do tych brakujących opcji nie wiem na jakim skrypcie jest zbudowane kafe ale podejrzewam, że gdyby admin, moderatorzy czy support poświęcili godzinkę czy dwie to by dali radę wgrać takiego moda ;] Tylko jeszcze muszą chcieć.