Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretkaaaaaaaaa

odkryłam ze moj maz ma kchanke

Polecane posty

Zono domowa.... Aż trudno uwierzyć,że na wszystkich zdjęciach jakie miałąs w stopce jest jedna i ta sama osoba;)

Gość ertyu
Ja bym nie groziła mu!!!!!\ Po co? Jak widać, że autorka już też jest z przyzwyczajenia? Niech się zabawi jego kosztem! I zrobi odwet!

Gość mamachichi
a ja jestem dzieckiem rozwodnikow i radze Ci jeszcze raz sie zastanowic i jak maz wyrazi skruche to wybaczyc, z jednym warunkiem-ze to byl ostatni raz! kazdemu latwo jest mowic o rozwodzie,ale to tak naprawde bardzo przykre i traumatyczne przezycie

Gość margaretkaaaaaaaaa
Jutro powiem mu ze wiem, zadbam tez o opinie w srodowisku tej panienki, raz juz z niaz rozmawialam na temat wpatrywania sie w szefa podczas pracy-nie dotarlo niestety

Gość ertyu
Zdesperowana ty taka młoda? Ja myślałam, że ze 40dyszki będziesz meic l]

Gość margaretkaaaaaaaaa
nie jest mi potzreny kochanek do wyrownania rachunkow, kiepska rada..

Gość frtetyuiuytrew
Zdesperowana ale masz przystojniaka ;] mowie i o mezu i o synu he he ;] gratuluje ;] autorko jaką prowadzicie firme?

Gość margaretkaaaaaaaaa
dzieki za rady i wsparcie,uciekam bo wpadne pod fotel

wygarnij mu ze wiesz, i podejmij decyzje stosowna do jego reakcji... , ale ja bym pogonila , nie szanuje ciebie , wiec po co ty masz przebaczac...

Gość sdfghjklwefrtgh
zdesperowana sorry ale sie podnieciłam lece pod prysznic coś zdziałać ;]

Gość sdfghjklwefrtgh
wydrukowałam jego fotkę i wsadziłam w folię mam nadzieje, ze nie zamoknie papatki

Gość asietttaaa
ja moze napisze z drugiej strony, bo to ja zdradzalam. jak sie wydalo, myslalam ze serce mi peknie z zalu. wydawalo mi sie tak kocham swojego partnera, bardzo wszytskiego zalowalam.wszystko dobrze sie skonczylo, chlopak mi wybaczyl.. ale po kilku miesiacach znow pojawila sie mysl o przezyciu czegos nowego z kim iinym, znow czegos ekscytujacego co w moim stalym dlugim zwiazku juz nie bylo. no i znow zdradzilam. wiadomo ze to nie byla milosc no ale czulam sie bezpiecznie z moim stalym partnerem, wiedzialam ze moge na niego liczyc i tak dalej i tak dalej. ktos kiedys powiedzial ze po zdradzie i tak predzej czy pozniej zwiazek sie rozpadnie i tak u mnie sie stalo. sama odeszlam juz nie moglam zyc w tym wygodnym zwiazku.....

Gość matacz ,,,...
TAAAAA puscisz go z torbami tylko jesli jest idiotą , w innym wypadku to tylko twoje pobożne zyczenie i fantazja urazonej dumy

Gość matacz ,,,...
zdesperowana juz ci pisalem , ze wygladasz na 30 wiec co cie tak co rusz cieszy ? jak bys chciała wygladać ? jak dziecko - zatem nie podniecaj sie i uwierz facetowi , wygladasz na tyle co masz !

Gość matacz ,,,...
a twój maz ma takie zmarszczki przy oczach ze ja w wieku 46 lat takich nie mam , pisze o tym zdjeciu gdzie jest z dzieckiem :)

kto wie może to przelotne... ale jesli okaże sie że to coś poważniejszego... to odpusc bo nie ma szans zeby taki facet sie zmienil.

Gość matacz ,,,...
skopiuj i wklej w pasek zadań

Gość matacz ,,,...
nie , tylko nie lubie jak sie ktos podnieca sobą , a nie ma tak naprawde czym , choc jak ci juz pisalem ...piekną kobieta mimo wszystko jestes .

Gość zajefajnieee
pomysl !