Kot_na_diecie 0 Napisano Listopad 16, 2010 Mój problem jest taki. Od 4 miesięcy biorę tabletki antykoncepcyjne. Na początku października zgubiłam swój blistr, a nie miałam nic na zastępstwo, ani drugiego opakowania . czy recepty żeby go zastąpić. To miała być 7 tabletka. Po 8, czy 9 dniach dostałam okres. czyli po dwóch tygodniach od poprzedniego. Czy od tego okresu mam liczyć 28 dni czy mam czekać troche dłużej na nastepny okres zeby się znormalizowało? I okres: 29 wrzesnia II okres: 15 października III okres: ??? 11 listopada miał być czy mam czekać dłużej z racji tego że poprzedni wystapił po 2 tygodniach? Robiłam dzisiaj test i nie jestem w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kot_na_diecie 0 Napisano Listopad 16, 2010 Proszę... Niech ktoś odpowie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekać dłużej Napisano Listopad 16, 2010 może ci się spóźnić o ok 2 tyg, to normalne w twojej sytuacji, nie przejmuj się przez 15 lat brałam tabl. anty to mam trochę doświadczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach