Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka 25

Ona działa mi na nerwy, "kumpela" która podoba sie moim facetom...

Polecane posty

Gość byla w zwiazku co wy za pitoli
cie, nawet sie ruchali

Gość stokrotka 25
jeśli występowała zazdrość z mojej i jego strony tzn zależało nam na nas przez jakiś czas, to był niejako związek... SENNA*** on też ma wloską urodę, ma ciemne oczy i czarne włosy i woli blondynki chyba na zasadzie przeciwieństwa, do tego jego matka jest podobno naturalną blondynką...

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
ludzie o jakiej wy urodzie mowicie twierdzac ze jak ktos jest schajcowany na heban i ma tlenione, nienaturalne blond wlosy to jest atrakcyjny?!i nie zebym miala cos przeciwko blond wlosom bo sama mam naturalnie blond i urodzilam sie jako superjasna blondynka ale wkurwia mnie twierdzenie ze sztucznosc czyli tleniony kolor kudlow kontrastujacy z hebanowym ryjem to cos pieknego:-O w dodatku rozjasniane wlosy sa okropne-wiem bo sama moj naturalny sredni blond rozjasnialam na platyne i wiem co to bylo...gumowe kudly po dobrym rozjasniaczu fryzjerskim:-O to jest to piekno?! brazowa, zjechana od zmarszczek od opalania morda z kupa rakowych, czarnych plam i grudek plus zniszczone, rozciagliwe jak gumki recepturki kudly?!:D dobre. ale skoro twoj fagas wolal takie dziadostwo od dziewczyny z gladka skora i zdrowymi wlosami(wnioskuje ze ty to ta naturalna skoro to twoje przeciwienstwo ta solara)to ja mu gratuluje gustu hehe:D

Gość stokrotka 25
Jestem brunetką. Nie, to ładna ale widać że "zrobiona laska" ale nie spalona na solarium ale jej wlosy to czysta platyna, gładkie, długie i proste, zadbane. Ale co miałam zrobić wtedy (to był jakoś maj) jak przyszłam z nią na imprezę do klubu, nie przedstawić jej? musialam powiedziec że to nowa wspollokatorka mojej kumpeli, a on zaczał z nią gadkę. Nawet ona juz wtedy zauwazyła że jego gadka była przesadnie długa skoro jest ze mną... Nie mam z nią kontaktu, to tylko w sumie sąsiadka kumpeli ale z racji tego że niejako mamy dobrą wspolną kumpele to wiemy o sobie co nieco... Wiecie co jest najgorsze? że on kiedyś tak sobie mówil pod nosem że w ogole nie ma juz naturalnych blondynek, wszystkie spotyka farbowane, myślałam że farbowanej nie chce a tu lipa...wychodzi na to że miałabym u niego wzięcie gdybym sobie walneła platyne ale oczywiscie tego nei zrobie... łatwiej by mi było się pogodzić że chce kogoś z niebieskimi oczami co ja nie mogę zmienić ale on wybiera szatynki/brunetki zrobione na blond a to już trochę dołuje... Juz nie mowiac że on ma coś z glową-ona ma 21lat- kiedyś powiedziałam mu- jeszcze przed 1. naszą kłotnią że ona nie jest zainteresowana... i dodałam że mogłby być prawie jej ojcem... Niestety nie zrobiło to na nim chyba żadnego wrażenia-mysle że mial już dziewczyne w jej wieku, on ma nawet rodzoną siostre w wieku 22 lat... Przyznam że widziałam juz ładniejsze blondy niż jej-wygląda strasznie sztucznie, i dlatego tak cięzko mi pogodzić sie z tym że byłam z nim, i wiedziałam że on był też z brunetkami... Powiedział kiedyś "byłem z blondynkami i brunetkami ale z brunetkami byłem dłuzej"

Gość stokrotka 25
dziewczyny ja tez myślałam że wyrosłam z "mojego typa urody" bo przecież nie uroda się liczy, ale zaczełam siebie obserwować i kiedys np bardzo podobali mi sie blondyni, potem początek studiow- było mi obojetnie, a od czasu kiedy spotykałam się z nim - już tylko na brunetow zwracam uwagę. Chciałabym powiedzieć że on jest powierzchowny... ale sama muszę sie przyznać że też mam jakieś upodobania i większy pociąg do facetów o takich czy innych włosach...

Gość nie obrazaj starych lisow
powiem tylko, ze jestes strasznym pustakiem masz 25 lat, a piszesz jak 13-stolatka... no sorry

Gość buhaha starych lisow
:D starych cwaniakow-egoistow-manipulantow obrazaj do woli i lej na nich prostym sikiem

Gość stokrotka 25
a ty stary lisie chyba nie czytałeś wszystkich postów... nigdy nie czułes żalu z powodu bezradności? moja kumpela, b. mądra dziewczyna, 27lat- jakiś z nią zerwał. Nawet się z tym pogodziła( ale gdy się dowiedziała że on-doktorant- poznał mlodszą od niej i ładniejszą (też studentkę), od razu ten facet był "dupkiem, który zamienił ją na lepszy model"... ja nie posuwam się tak daleko, to tylko jakaś bezradnośc i żal z powodu głupoty własnej i jego

Gość buhaha starych lisow
poszukaj mlodszego, zlej tego starego kurwiarze. tacy niedojrzali wieczni chlopy nadaja sie tylko do przeruchania.

Gość chłop rolnik oj dada
co to za kolezanka ktora umawia sie z kims kogo kochasz? zadna kolezanka, gdyby go kochala a on ją to co innego

Gość chłop rolnik oj dada
wiesz kaska" twoj byly mi zajrzal bardzo gleboko w oczy(eh te piekne oczy lazurka)" zajrzal i sie zachwycil i zesral sie po prostu tepa dzida, nie zapomne tego slowa do konca zycia, wiedziala ze go kochalam i dlatego sądzę ze niektore laski sa tępe i durne, nie powinny konkurowac, do konca wakacji dokuczalam jej, ktorego kolesia nie poderwala tego płoszyłam kilkoma tekstami nie zrozumiala ale mam to w nosie, nadepnela mi na piete i bede jej dokuczac do smierci:)

Gość stokrotka 25
rolnik, moze poczytasz uwazniej.... ona z nim nie jest ani sie nie umawiała, jak byli w jednym klubie to on ją zagadywał, to wszystko

Gość stokrotka 25
o mały włos nie mialabym z kim dzisiaj wyjść... w ostatniej chwili wyciągam zapomnianą kolezankę z piętra i oczywiście narażam się świadomie na niespodzianki dzisiejszego wieczoru... Powinnam nie reagować na żadne sytuacje z nim związaniem nie podchodzić, nie zagadywac, nawet nie powiedzieć cześć choćby stanał nagle przede mną:( będzie ciężko, ale to on uciął kontakt

Gość stokrotka 25
Obyło się bez niespodzianek, ufff Ta "kumpela" była zajeta, potem przyszedł jej chłopak i jeszcze on ją się zajął. Mojego eksa widziałam i mijałam z bliska- i to chyba 5 razy, a przynajmniej 3 razy "wyszukaliśmy się" wzrokiem w tłumie. Nie odezwał się do mnie, jego i jednocześnie mój kumpel podszedł do mnie i zagadał

Gość Livingthedreams
:]