Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje_lekarza

Problem z kupą i jelitem;/ POMOCY!! BŁAGAM!! ;(

Polecane posty

Gość potrzebuje_lekarza

Wiem ze to glupi temat ale naprawde nie wiem co juz zrobic;( Zaczne od poczatku! 2 tyg temu wrocilam z Egiptu od tego momentu mam ciagle biegunki z regoly po 3-4 razy miedzy 1 a 6 rano;/ Budzi mnie bol brzucha i od razu lece do ubikacji... Ostanio bralam tableki na biegunke to mi sie lekko unormowalo ale od pol godz mam ogromny bol brzucha i polecialam do ubikacji po 15 miin siedzenia pojawila sie lekka kupa bardzo wymuszona ale z krwia i KAWALEK maly kawalek czegos bialo czerownego (to nie byla kupa) ... ;/ strasznie sie przestraszylam i nie wiem co mam teraz zrobic;( co to do cholery bylo i co mi jest?? :( przepraszam ze pisze tu o takich rzeczach ale mam nadzieje ze ktos mi pomoze... z gory prosze zeby odpuscic sobie glupie komentarze...

Gość czy podczas pobytu
w egipcie zostałas wyruuchana przez stato arabów w odbyt?

jezu babo od 2 tyg jestes w takims tanie i jeszcze ni bylas u lekarza? brawo, ile masz lat 10? :o

Gość potrzebuje_lekarza
10? chyba ty, że się dałaś nabrać

o zesz, jutro lec do lekarza, koniecznie:O 2 tygodnie biegunki... masakra, mozesz byc juz niezle odwodniona

Gość potrzebuje_lekarza
tabletki na biegunke mi pomogly... od jakis 3 dni bylo ok fakt nie moglam zrobic kupy ale nie bylo zle... dzisiaj przestraszylam sie widzac TO COS. Mieszkam w anglii wiec lekarz tutaj mi nic nie pomoze bo zapewne wie mniej niz ja sama.. dlatego pisze tutaj o pomoc...

Gość zapewne przecież wiadomo
że wszyscy lekarze którzy cokolwiek wiedzą siedzą w polsce

Gość trtrtrtrtrtrtrtrtrtrt
no to jestes w du.pie, ze sie tak wyraze :O

Gość potrzebuje_lekarza
nie wiem czy naprawde moze to byc odwodnienie bo po za tym czuje sie dobrze, normalnie oprocz takich momentow jak ten...;(

ale z tego egiptu to moglas przywiezc niezle chorobsko. poczytaj sobie o takich chorobach. moze zjadlas cos nieswiezego, skazonego. musisz isc od lekarza , sraczka prowadzi do odwodnienia, wiec poki co pij duzo plynow

Gość potrzebuje_lekarz
kiszka stolcowa tez mi wychodzi i piecze

Gość dlatego ja nie jeżdżę do
takich krajów jak Egipt:PNie dość,ze tłoczno,duszno,parno,brudno to jeszcze mega sraka:o

Gość potrzebuje_lekarza
co mi tu lekarz w anglii powie? zbagatelizuje to ...

Gość znajomy583
ty się boisz że go nie zrozumiesz :D

na pogotowie leć dziewcyzno bo ta chorba Cię zabije jak nic nie zrobisz!!!!!!!!!!!!!!!

Gość znajomy583
w takim razie albo przylatuj do polski (kup sobie miejsce w kiblu) albo umieraj :classic_cool:

Mi tylko czerwonka sie kojarz bo wiem ze wtedy krew właśniejest, ale zarazków itp może być od cholery Nie wiem czy nie powinnaś próbki do badania dać I dlaczego z góry zakładasz, że lekarz Ci nie pomoże?

Gość potrzebuje_lekarz
może todlatego , że się tu w Anglii z takim jednym przystojnym Egipcjaninem zadałam?

Gość afuy
albo jakies stado wscieklych pasozytow Cie dopadlo cos bialo-czerwone ? idz na ostry dyzur i im to pokaz...

weź słownik do lekarza lub kogoś kto zna angielski!!!

przeciez ludzie z anglii jtez ezdza po takich krajach i tez przywoza chorobska, nie wierze ze wszyscy zyja sobie ze sraka, idz do lekarza bo konsekwencje moga byc naprawde straszne

Gość potrzebuje_lekarz
czy mogłam sie zatruć nasieniem jakiegoś egipcjanina?

Gość do dsf43
JAKA CZERWONKA! :O zwykła biegunka podróżnych pewnie :O to standard w Egipcie. powinnaś była iść tam do lekarza, oni mają na to leki, które są w 100% skuteczne.

Gość trtrtrtrtrtrtrtrtrtrt
Moze to cos, co zauwazylas po wyproznieniu, to jakis pasozyt ktory zalegl sie w Twoim organizmie?

Gość do dsf43
"nie wierze ze wszyscy zyja sobie ze sraka" hahahahhahahhahahahha :D:D:D rozbawiłaś mnie, dzięki :D

zle sie link wkleil, w kazdym badz razie biegunka z krwia moze byc objawem amebozy, wygoogluj sobie i zobacz czy sie objawy zgadzaja

A po za tym niektórych tak jak autorkę biegunka dopada PO powrocie więc raczej cięzko iść do egipskiego lekarza, do którego notabene nie wiem czy by miała większe zaufanie niż do angielskich