Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiaca909

krwotok w czasie okresu.

Polecane posty

Gość spiaca909

Dziewczyny, pomocy :( Dziś jest 3 dzień miesiączki, już niewiele krwawiłam, niemal wcale i przed chwilą dostałam silnego krwotoku, jestem przerażona. krew podczas miesiączki była dość gęsta i ciemna, a ten krwotok to krew jasnoczerwona... leciało przez kilka minut, wypłynął duży skrzep i przestawało powoli. teraz mam taki wielki i nabrzmiały brzuch. Chciałam jechać na pogotowie, ale przestało i jutro z rana idę do lekarza. Co to może być? :( Mam niewielką nadżerkę, stałego partnera.. Jeszcze dodam, że od roku się w ogóle nie zabezpieczamy i nie jestem w ciąży. Czasem, choć rzadko, mam jakieś pieczenie pochwy, ale po dwóch dniach przechodzi. Już mam tak czarne myśli.. O co chodzi? :(

gdyby nie fakt, ze wspomnialas o nadzerce, to wogole bym sie tym nie przejela, ale w takiej sytuacji jednak bym tego nie bagatelizowala, puki co uspokoj sie bo nerwy ci nic nie dadza a jutro idz do ginekologa, on obada co i jak. Trudno mi doradzic cos wiecej bo takiego problemu nie mialam..

Gość feeeeeeeebraaaaa
krew z okresu może czasem być jaśniejsza, ty nie panikuj bez powodu ja to ci powiem, ze mam inny problem, bo wczoraj sie zakrztusiłam trochę wodą, to było wieczorem i od tamtej pory drapie mnie w gardle :O

Gość spiaca909
nie, to nie była krew z okresu, znam swój organizm na tyle, żeby odróżnić. TO była krew jak przy skaleczeniu, jak z rany, tylko więcej. Jak ktoś ma głupio komentować to niech ni komentuje wcale.

Gość feeeeeeeebraaaaa
a gdzie tu widzisz głupi komentarz :O może to nadżerka krwawiła?

chyba faktycznie moze miec to zwiazek z nadzerka, a moze masz jakas torbiel czy cos? nie panikuj, idz do lekarza, jak nic nie wyjdzie to moze zrob usg

mialas wczesniej podobne sytuacje? moze to od tej nadzerki te krwawienia :O

Gość feeeeeeeebraaaaa
nadżerki takie większe często krwawią. a jak do tego zaczęło cię boleć w okolicy lędźwiowej, to jest duże prawdopodobieństwo, że to to. ale do gina po okresie trzeba iść, mogła ci się nadżerka powiększyć. a co ja mam zrobić z tym moim gardłem? :(

Kup witamine a + e, i rozgryzaj ją i ssij, oczywiscie pozostałość po kapsułce wypluwaj. Podrażniłaś gardło i teraz trzeba nawilżyć :P

Gość spiaca909
To zdarzyło się pierwszy raz, wcześniej bóle jajników, okres w miarę regularnie. A myślicie, że to, że nie jestem jeszcze w ciąży to łut szczęścia czy coś ze mną nie tak i dlatego też te krwawienie?

Gość feeeeeeeebraaaaa
cholera, pewnie znowu za dużo głębokiego gardła :classic_cool: wiesz, mogło się zdarzyć cokolwiek, mogłaś być w ciąży i właśnie poronić.

wyzej pisala, ze w ciazy nie jest.... a na gardlo najlepsze sa lody :classic_cool:

Gość feeeeeeeebraaaaa
ale może zaszła? bo przecież się nie zabezpieczała...

mhm wszystko mozliwe, ale gdybac to my sobie mozemy a i tak autorka dowie sie wszystkiego od gina, my tu nic nie poradzimy

Gość feeeeeeeebraaaaa
jeszcze by tego brakowało żebym za darmo komuś radziła :O :P

Gość spiaca909
nie wiem, naprawdę... Jeżeli to poronienie to jestem przerażona jeszcze bardziej.. Jutro pójdę, chociaż mnie nie zbada, skoro mam jeszcze trochę okres. Teraz nie zmrużę oka, ale dzięki za odpowiedzi!