Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregrgrg

a ja postanowiłam ze bede sama....

Polecane posty

Gość gregrgrg

po prostu mysle ze po tylu porazkach z facetami nie widze sensu zeby sie wiazac z jakimikolwiek kiedykolwiek;/ mam 28 lat i was w dupie;D zadnemu juz nie dam sie skrzywdzic a seks najlepszy to i tak miałam sama ze soba;) jak poczuje instynkt macierzynski to wtedy poderwe chłoptasia na noc i do widzenia! sama wychowam mam prace, kase i zyc nie umierac;)

Gość aafisia fisia
myślę podobnie, z tych samych powodów-nieudane związki, a poza tym kochałam tylko raz a on i tak wolał inną...a co do instynktu macierzyńskiego to wątpię, bym ko kiedykolwiek poczuła, bo mnie male dzieci irytują, ale w razie czego jest in vitro...wolę zdecydowanie koty i chyba prędzej będę starą panną z kotami niż matką z gromadką dzieci i męzem, dla którego będę musiała prać gacie i robić jedzenie, bo sam będzie zbyt leniwy....

Gość Kicak zasmiecasz tylko topik
idzcie stare panny spac , paluszki w ruch . Skorke kocia na krgoslup ,bedzie cieplo. Nikt za wami lez nie bedzie ronil 🖐️

Gość Tgdmg.
Tez wole byc sama niz z tymi kurwiarzami puszczalskimi

Gość aafisia fisia
ja nie potrzebuję kociej skórki na kręgosłup , bo moja kocia sama się do mnie przytula i bije od niej ciepło, a ja nie będę tęsknić za ruchaczami pospolitymi; jeśli sie znajdzie ktoś odpowiedni, to zobaczymy, na razie wszystkim mówię "nie"; po co mi mąż, jak widzę np. jak mój wujek się rozwiódl po 25 latach małżenstwa, bo mu się ciotka znudziła i zaczął ja zdradzać na prawo i lewo...po co mi w taki syf się plątać...mój ojciec z kolei jest tak leniwy, że nawet po szklankę wody sam nie pójdzie tylko stuka w ścianę do kuchni, żeby mu mama przyniosla...po co mi to?

Gość Tgdmg.
Mnie moj eks zdradzal z dziwkami niezle nie?byl moim pierwszym,bylismy razem 1,5 roku,zarazil mnie jakims syfem,aktualnie lecze to za gruba kase i dosc dlugo:o na dodatek deklarowal chec zostania moim mezem co za czlowiek:(oni wszyscy sa tacy a napewno zaden nie jest wart zaufania

Gość bifcjsbzajsbdkajb
Jak tez zaczelam tak myslec, to nagle spotkalam cudownego faceta i jestem bardzo zakochana :)

Gość a zrobłam tak jak piszesz:
i wreszcie jestem happy :-) czego i Tobie zycze :)

Gość aafisia fisia
a wszystkie inne za mąż pójdą? prać gacie?

Gość rumburaczyca
no to życzę Ci powodzenia :) ale zajrzyj na strone "antykoncepcja.." i zobacz że zajście w ciąże to nie jest taka prosta sprawa, więc chłoptaś na jedną noc chyba jednak nie wystarczy :D

Gość aafisia fisia
ależ jest in vitro, więc po co komu facet na jedną noc, ja mam pytanie do długoletnich kobiet zamężnych-czy jesteście zadowolone z małżeńskiego pożycia, bo ja mając 24 lata nie potrafię sobie wyobrazić, że mogłabym z jednym facetem spędzić życie...i tak jak moja mama-co dziennie robić jeść dla męża, gotować , prasować, byle by tata byl zadowolony, ja kocham mojego ojca, ale to jest inna sprawa kochać rodziców i pomagać ,a co innego wiązać się z kimś i prać gacie...jestem może dziecinna ale ja sobie tego wyobrazić nie mogę...ponadto, jestem takim szałaputem, ze sobie nie wyobrazam wychowania małego dziecka....ja jestem duzym dzieckiem chyba

Gość Paweł275
aafisia - ja też sobie nie wyobrazam jak można być całe życie z tą samą kobietą - to prawie jak więzienie

Gość rumburaczyca
przyjdzie taki czas że zrozumiesz i jeszcze powiem że nie w każdej rodzinie jest jak u Ciebie - czasem są też związki partnerskie gdzie wszystko partnerzy robią razem i żadne drugiemu nie usługuje, a jeżeli to robią to wymiennie

Gość bellucci23
gadasz bzdury.

Gość aafisia fisia
a czy ja mogę wpłynąć jakoś na mojego ojca, żeby on mamie czasami też obiad zrobił np? bo chodzi o to, ze on ogólnie jest bardzo zapracowany, ona tez pracuje i ma jeszcze takie stowarzyszenie po pracy ktorym zarzadza, a ojciec nigdy nie robi obiadu... zawsze czeka, az ja zrobie albo mama...on chodzi na zakupy, ale uwaza ze sprzatanie i gotowanie to kobiece zajecia...poza tym to bardzo dobry czlowiek jest, ale jak mowie, ze my czegos nie mozemy zrobic, to on sie smieje z nas...tak go wychowali, mama jeszcze go do tego przyzwyczaila ,a mnie to czasami wkurza juz, ze sam sie nie obsluzy tylko czeka jak my mu podamy....z calym szacunkiem, ale za taki model malzenstwa to ja dziekuje...

masz racje:) seks mialam najlepszy z wlasnymi palcami, bo wy dochodzicie a nie ja i zawsze jest do dupy:P no ale do dziecka to potrzeba mi nazwiska i meza, zesz fuck