Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brand new beans

I jak codziennie - co jecie dziś na obiad?

Polecane posty

Gość brand new beans

Szukam inspiracji na jakiś dobry, lekki obiadek, może zapieknanka? Albo coś na bazie wielu warzyw. A wy co robicie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość prasuję koszule czajnikiem
to co zwykle, czyli bułka z wędliną, którą wyżebram od współlokatorek. żarcie po studencku :classic_cool:🖐️

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość porcelanowyMotylek,
łazanki z kapustą i grzybami

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
jak na bazie wielu warzyw to polecam zapiekankę makaronową - makaron kokardki lub rurki, plasterki jakiejś chudej wędliny pokrojone w paseczki, brokuł, marchewka, kukurydza i co tam jeszcze sobie zyczysz + serowy sos z knorra lub viniary + ser zolty do posypania po wierzchu + piekarnik mmmmmm :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość brand new beans
szał ciał - ooo, dziękuję, trafiłaś, bo miałam ochotę na brokuły :D skoro już tu jeseście może macie jakiś pomysł na to, co możnaby zrobić z makarony do lasagne (poza lasagne :P)??? Mam tego mega dużo i niezabardzo wiem do czego wykorzystać :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
może lasange z czym innym? np zamiast mięsnego bolońskiego farszu makaron przekładać farszem z pieczarek "spojonych serkiem topionym? i to wszystko zalać też jasnym serowym sosem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość brand new beans
szał, robisz w gastronomii?? :classic_cool: :D Masz zayebiste pomysły :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość brand new beans
ja tak samo, ostatnio robiłam coś na kształt włoskiej carbonary, makaron, grzybki, sos smietanowy, parmezan - wyszło przepysznie, choć zamiast wędliny miałam pierś z kurczaka, a grzybki były marynowane bo tylko takie miałam akurat pod ręką :P Pychota.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
mmm aż mi slinka pociekła :P ostatnio byl tydzień włoski w lidlu i zrobilam zapasy chyba na miesiąć :D ja sie jutro zabieram za canelloni nadziewane tym pieczarkowym farszem o którym wspomniałam :P na dzisiaj mam kurczaka zamarynowanego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×