Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa;)

OBIADEK

Polecane posty

wita, nie mam pomyslu dzis na obiad...am schab w domu i nie wiem kompletnie co zorbic prosze o rade tylko nie gotowane kartfole i salata...jakie spomysly?

Gość jakis tam nick men 85
bijesz mocno, robisz farsz jak bigos(z pieczarkami) potem pieczesz i to dego oblewasz takim pomidorowym spejclalem na spagetti... superrrr... wczoraj robilem, lubie swirowac z patelnia bo i lubie dobrze zjesc... ;)

Gość WILGOTNA BABKA
schabowy w kapuście i pieczone ziemniaki:D mniam!!

Gość a ja robię dziś
spaghetti bolognese :)

Gość a ja robię dziś
i dawajcie dziewczyny jakieś fajne przepisy z różnych stronek internetowych :) Bo ja szukam szukam... i nie koniecznie fajnego cos znajduję

Gość jakis tam nick men 85
zielona... jak bedziesz jechala z wawy do bydgoszczy, to tak kolo 15 km przed miastem jest knajpka (po prawej stronie)... podaja tam wlasnie takiego schabowego. prawie musialem zgwalcic kelnerke zeby dala przepis... ;) jest naprawde dobry... sproboj... ;)

Pokroić w paski, Obsmazyć, dodać cebulę zioła prowansalskie , sól, pieprz lub inne przyprawy które lubisz (czorsnek itp.) Gdy się zeszkli dodac smietany by zgestniała i okleiła mięso. Mozna podać z ziemniakami, frytkami lub pieczywem

jakiś tam nic...Ty mnie normalnie tego schaba proponujesz?jeśli tak..ja nie przepadam za schabowymi:P Poza tym..zaproponowałbyś coś ciekawszego,to bym się zastanowiła:P jeśli nie do mnie to nie czytaj tekstu powyżej,haha