Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlwiankinka26

Zdrzaly sie komus nie isc do pracy bo mu sie nie chcialo.?

Polecane posty

Gość szlwiankinka26

Ja dzis tak mialam.Rano jak zwyke wstalam.Ubralam sie , wyszlam do pracy.W polowie drogi zawrocilam spowrotem do domu.1 raz w zyciu zdarzyklo mi sie cos takiego.Nie bylabym w stanie dzis pracowac.

Gość hola hola wsioki.
depresja?? brak sensu zycia?? czy robota byle jaka , taka tam na sztuke aby przetrwac??

Gość kevin 321
taka mysl co ja mam co pare tygodni , no ale zycie zyciem- zmuszm sie i ide :(:(

Gość jolantaaaaaaaaaaaaaaaaa
mi dzis sie w ogóle nie chciało no ale siedze i czekam na ta 15 zbawcza godzine :(

Gość szlwiankinka26
Nie spie po nocach bo strasznie tesknie za swoim facetem.Przyjezdza w piatek.1 raz tak mam.Zawsze tak sie czuje ja wraca.Na kilka dni przed jego przyjazdem, nie funkcjonuje normalnie.Ciagle mysle , tesknie okropnie.W pracy tylko on w glowie. Ale co ja pwoiem w pracy.Wszystkie dni urlopu mam juz wykorzystane.?

Gość idz do lekarza niech da ci zwo
lnienie, powiedz ze mialaas biegunke cala noc. Wspolczuje wam, ja juz jestem po poracy a dopiero 1o godzina :) mialam dzis tylko dwie lekcje

Gość szlwiankinka26
Tak mysliszz.dOBRY POMYSL ide do lekarza po zwolnienie na 1 dzien.Wstawi lekarz?

Gość szlwiankinka26
polozylam sie i dopiero wstalam.Jak teraz pojde do lekarza po te zwolnienie nie bedzie to glupio wygladac.

owszem,bralam nawet raz w miesiacu dzien na żądanie..Bez konkretnego argumentu.

Gość szlwiankinka26
Ubieram sie zaraz i ide do lekarza. To troszke takie glupie.Powiem u lekarza ze brzuch mnie bolal i mialam biegunke.I ze cche zwolnienie na 1 dzien.

Gość mfnmbm,fd
mi się zdarzyło, nawet nie powiadomiłam szefa hahaha. Potem wpadłam do pracy i wymyśliłam jakąś historyjkę.