Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przysżłam mamma1

czy można słyszec dziecko przez brzuch

Polecane posty

Gość przysżłam mamma1

Witajcie, jestem w 20tc i mam takie małe pytanie. Jak mój mąż przyłoży ucho do brzucha to słyszy dziwne odgłosy,jakby ruchy dziecka. W zależność od ry dnia one się pojawiają. maż mówi, że to raczej nie są ruchy jelit, bo one wydają inne dźwięki. jak myślcie czy to może byc dziecko??pozdrawiam

Gość morena denna i czołowa
:D słyszy głosy...hehe

Ja myslę że raczej to nie dziecko bo ja pod koniec ciazy przykładalam sobie sluchawki od cisnieniomierza i nic nie slyszalam a tym bardziej 20 tydzien kiedy dziecko jest malutkie

Gość przysżłam mamma1
Ja się pytam na poważnie, jeżeli nie chcesz odpowiedzieć na pytanie to się nie wypowiadaj

Gość WILGOTNA BABKA
w 20 tyg to raczej słyszy jelita. tak na ucho to raczej cieżko usłyszec cokolwiek z brzuszka. ewentualnie przez stetoskop, ale też nie byle jaki. taki od ciśnieniomierza jest za mało dokładny, ze tak powiem. za dużo szumów słychać. taki profesjonalny pomoze;)

Gość przysżłam mamma1
Dziękuje serdecznie, chyba jeszcze poczekam i zakupie stetoskop:)

Gość MUHOLLAND
a po co Ci stetoskop? chyba szkoda pieniędzy.... można usłyszec bicie serca maluszka przykładając ucho, ale to jakoś od 26-28 tygodnia chyba...

Gość hahhahahhhahah
bicie serduszka dziecxka przykłądając ucho????????? hahahahhahh

ja slyszalam bicie serduszka ale tylko dzieki soud angel..i to, czasem bylo bardzo ciezko wychwycic miejsce w ktorym byla malutka, to raczej Twoje kiszki;)

Gość Szczescie

I tu się mylicie oczywiście że jest to dzidziuś. U nas takie ruchu były słyszalne w 15 tc. I to samo potwierdził lekarz. Najczęściej będą słyszalne po jedzeniu o jak się położysz.