Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic mam dalej ona22

KOCHAM PRZYJACIELA MĘŻA

Polecane posty

jak w tytule,,,, mam mysli samobojcze, nie moge przestac myslec o tym czlowieku, tymbardziej ze raz podczas imprezy, on tez mi powiedzial ze mnie kocha Z mezem jestem 3 lata po slubie, razem 9 lat- dopadlo nas przyzwyczajenie i rutyna on wpierdala sie w finanse, kupujac sobie majtki za 10 zl slysze wieczne pierdolenie ze mam oszczedzac nawet podczas seksu jest daremnie, wiecznie by sie kochal z wlaczonym telewizorem, nie mysli o mnie tylko o swoich potrzebach, taki maz to nie mąż-moge mnozyc przyklady-kilka razy dostalam juz w pysk i zauwazylam jego i cholernie zaluje ze to z nim nie jestem

BOZE NAPISZCIE COS

Gość szuszka
Nie odpowiadamy za swoje myśli a czyny, więc nie masz tak naprawdę czego sobie zarzucić. Tak naprawdę to tylko ty wiesz co powinnaś zrobić w tej sytuacji, jeśli naprawdę kochasz męża to może warto zawalczyć o ten związek? Ludzie się zmieniają

Gość Madonna 27
autorko droga !!! jak to czytam to mam wrażenie,że sama napisałam :) z tym,że u nas nie 9 ale 6 lat i podobnie się czuje jak ty, a to zadłużenie w koledze męża to normalne nasza podświadomość szuka odskoczni od tej naszej nieciekawej rzeczywistości

Gość kosiam
ja rozwiez ,mam taki problem zakochalam sie po uszy w koledze ale ze wzajemnoscia on ma dzieckoi ja tez bardzo chcemy byc razem ale sie boje cierpienia dziecka a z mezem sie nie uklada on woli piwo i kompa niz mnie kocham i nie przestane kochac mojego kolegi

Gość gość
Masz 22 lata i jesteś w związku od 9? To się nie dziwię że teraz chce Ci się na boki skakać...