Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna..!

Mam już wyznaczony termin aborcji za tydzień..

Polecane posty

Gość sakaszfili
DHD niby gdzie Ci tak zrobili? napewno nie w Pl...

Gość taka jedna..!
happy,też miałam dziecko mając niecałe 18 lat i jakoś tak tego nie przeżywałam jak ty

Gość po co zbijac dziecko ??!!!
nie chcesz GO lub nie dasz rady wychowac to oddaj do adopcji, tyle ludzi czeka na dziecko nie moc miec swojego..to chyba lepsze wyjscie..moim zdaniem.

Gość taka jedna..!
jak dla mnie nie.

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
ja przez to przeszlam rok temu hehe:D powiem ze to nic strasznego poza strachem jaki mna ogarnal jak zobaczylam dwie krechy..:-O a takto po calym zabiegu poczulam sie jak ocalona a ta babke ginekolog ktora mi to zrobila mialam za wyzwoliciela od meki i cierpien najgorszych :D

Gość dhd
No w polsce, w polsce. Kosztowało mnie to 400zł bo to tabletki + opieka lekarska. W poczekalni siedziały normalnie kobiety w ciąży, normalny prywatny gabinet lekarski jakich wiele.

coz nikt cie nie bedzie przekonywal ze jest vinaczej. Musisz sie oszukiwac bo jakbys sobie zdala sprawe ze zabijasz swoje dziecko napewno tego bys nie robila. Powodzenia

Gość sakaszfili
dhd :o no zartujesz? ;o w ktorym tyg bylas? zawsze mnie to zastanwialo jak kobiety chodza i pytaa o to po ginekologach? nie balas sie ze Cie ktorys zjedzie?;p

Gość celcia z forumiku
ja tez planuje seks z brunecikim :classic_cool:

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
Jestem Happy:) i pozostale mohery chore na wscieklizne(powinni was szczepic jak zwierzeta bo chyba was to dopadlo:D) w dupie mam i ja i inne lewicowo nastawione do swiata kobiety wasze katolickie wypociny o mordach, rzeziach, grzechu i piekle:D moje zycie i robie z nim co chce, do piekla pojde ja a nie wy hehe:D mozecie mnie wyzywac ale takie osobniki jak wy-prawowici chrzescijanie- nie sa w stanie mnie obrazic:D

[zgłoś do usunięcia] taka jedna..! happy,też miałam dziecko mając niecałe 18 lat i jakoś tak tego nie przeżywałam jak ty Wiesz... miałam tego nie pisać... ale Twoja postawa mnie powaliła ^^ Może Ty się tak nie przejmowałaś bo nie nosiłaś dziecka poczetego przez gwałt!

Gość dhd
a czego miałam się bać? a myslicie że te wszystkie ogłoszenia w gazetach, internecie o wywoływaniu bezboleśnie miesiaczki to dla kogo jest? dla kobiet które chcą w humanitarnych i sterylnych warunkach przerwać ciążę. normalnie dzwonisz pod dany numer i umawiasz sie na wizytę. byłam w ok.7-8 tyg ciąży

a co to za różnica zabijasz swoje dziecko!!! teraz do końca życia będziesz żyła ze świadomością że zabiłaś współczuję Ci ja sobie czegoś takiego nie wyobrażam,piszesz że masz dziecko a jednak stać Cię na taki czyn! a film był straszny! żałuję że go zobaczyłam :(((

Jordan.pl ma duże znaczenie... ktoś kto nie akceptuje dekalogu i się z nim nie zgadza nie jest katolikiem... więc jak kobieta, która głosi iż aborcja jest dobra może się nim nazywać?

ale wy jestescie glupie. piszecie jak o wyrwaniu zeba w narkozie a nie dochodzi do was ze to morderstwo??? i to wlasnego dziecka. zal mi was.

Gość sakaszfili
dhd a w jakim wojewodztwie takie czary robią? nie proponowano Ci "zwyklej" aborcji (bo drozsza)?? pierwszy raz o tym slysze!!

Jordan przepraszam źle przeczytałam ... ale to z nerwów. Ja nie mogę siedzieć bezczynnie jak czytam, że ktoś chce zabić własne dziecko...

jestem happy - ja też jestem tego zdania co Ty ale świat jest jaki jest i ludzie głupi, nic nie poradzisz

zgadzam się to czy jesteśmy katolikami nie ma tu nic do rzeczy morderstwo własnego dziecka to podłość nie rozumiem was dziewczyny które piszą że to nic takiego Boże jak mozna po czymś takim żyć normalnie a nie które kobiety nie mogą mieć dzieci

Gość dhd
droższą czyli jaką? skrobankę? wydaje mi się że takie rzeczy robią w bardziej zaawansowanej ciąży a nie w pierwszych tygodniach.

Ok z innej beczki. Napisałam że znam osobę której aborcję uznaję za usprawiedliwioną. To moja prababcia która podała sobie coś na wywołanie poronienia w trakcie tułaczki z dwójka dzieci i mężem z Warszawy do Lublina w latach 40( dziecko było na tyle duże że można było z całą pewnością stwierdzić że to chłopiec).- TO JEST ZMUSZENIE PRZEZ OKOLICZNOŚCI! A jaki ty masz powód autorko??