Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

jak zacząć

Polecane posty

Mam 25 lat i zero dośw. z dziewczynami. Chciałbym, tak jak inni, spotykać się z dziewczynami, poznać smak pocałunków i seksu. Nie mając żadnego dośw. i 25 lat nie jest łatwo zacząć. W jaki sposób mógłbym nawiązać swoje pierwsze kontakty z dziewczynami, żebym się od razu nie skompromitował i nie zraził? Proszę o poważne odp.

Gość Jakowlewa
Po pierwsze: musisz poznać kobietę :)

może jakieś obszerniejsze rady. Nie mając żadnego dośw. z dziewczynami, nie wiem nawet jak się do tego zabrać.

Gość Jakowlewa
Obserwować, obserwować, obserwować :) Jak już wybierzesz - próbować się zbliżyć do niej :)

Gość Jakowlewa
Nie traktuj jej jak upolowanej zwierzyny, najlepiej najpierw jak koleżankę i rozmawiaj, dużo rozmawiaj i nadal obserwuj :)

Gość Jakowlewa
Jak ona będzie wykazywała jakieś zainteresowanie - sam to wyczujesz i wszystko potoczy się naturalnie: jakieś spotkanie, wyjście na kawę, do kina itp.

a gdzie mógłbym spróbować jakąś poznać? Dziewczyny w moim wieku mają zwykle już spore dośw. Ja nie mając żadnego, boję się ośmieszenia.

Gość alee ale
a sprawiło, ze dopiero w wieku 25 lat sie za to zabierasz?

poczucie narastającego osamotnienia i zrozumienie, że nie będzie się dwa razy młodym.

Gość Jakowlewa
Tylko ci się tak wydaje :D One wstydzą się przyznać, że doświadczenia nie mają :) Poznać dziewczynę możesz wszędzie: w pracy, w klubie, na necie :) Ważne, żeby od początku nie udawać kogoś, kimś się nie jest :P

Gość zomek
odezwij sie do mnie na maila to ci napisze pare slow. Tutaj zaraz 1000 idiotow plci obojga wcieloby sie w rozmowe. Moj adres: zomek@h22.homelinux.net

Gość Jakowlewa
Jesteś nieśmiały?

zomek: pisz śmiało tutaj. Oczywiście, że ktoś może tu napisać jakieś głupoty, ale ja się tym nie przejmuję. jakowlewa: nie wiem, czy jestem nieśmiały. Mam raczej jakąś blokadę, która utrudnia mi kontakty z płcią przeciwną.

Gość Jakowlewa
Hmmmm....blokadę? Może jakieś złe doświadczenia, przykre wspomnienia?

chyba nie. Tak jak napisałem, nie mam dośw. z dziewczynami na płaszczyźnie prywatnej, dlatego raczej nie mam złych wspomnień.

Gość zomek
Poczytaj tematyke PUA. Tam jest duzo bzdur ale uzywajac mozgu dasz rade je odfiltrowac. chodzi raczej o to zeby wlasnie dowiedziec sie od czego zaczac, jakie sie robi bledy, i inne zwiazane z tym sprawy. Pozniej tu juz musisz uzywac glowy i rozwijac sie sam.

Gość Jakowlewa
Nigdy nie byłeś zakochany? Żadna nie wpadła ci w oko? Chodzi o to, że każdy facet ma swoje potrzeby, nie może być całkiem obojętny na kobiety...

zakochany nie byłem, bo nigdy nie zbliżyłem się do dziewczyny na płaszczyźnie prywatnej ( nie spotykałem się). Natomiast swoje potrzeby seksualne realizuję poprzez masturbację.

Gość jak polubilbys jakas laske
fajnie by ci z nia bylo, to bys sie tu nie pytal dzialalbys instynktownie jak jestes patologicznie niesmialy i nie umiesz rozmawiac z kobietami to radze do psychologa

Gość jak polubilbys jakas laske
widze wlasnie ze jestes cienki bolek, jak do tej pory z zadna sie nie umowiles nawet:O zaprzyjaznij sie ze swoja rączką, juz na zawsze razem🖐️ rzeczywiscie przegrancy zyciowi na tym forumie:O

Gość CZY TO FLOREK???
Kolejna odslona :D

Gość Jakowlewa
Jasne. Ale musiałeś mieć jakieś koleżanki :O Trochę ciężka sprawa.... Kobiety są dość skomplikowane, jeżeli nic o nich nie wiesz. Jesteś raczej samotnikiem, czy masz kolegów?

myślę, że nie jestem pod tym względem wyjątkiem. Jedni są śmiali inni nie. Chciałbym jakoś się przełamać, ale nie wiem jak

jakowlewa: właśnie nie miałem żadnych koleżanek. Jestem raczej samotnikiem. Jak byłem młodszy miałem trochę kolegów, ale teraz to już nawet kolegów nie mam.

opisz siebie. jak wygladasz czym sie zajmujesz jak wygloadalo twoje dotychczasowe zycie. wszystko. moze tutaj kogos poznasz