Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :(:)

A ja tam jestem studentka!! w szkole sredniej kompletnie nic sie

Polecane posty

Gość :(:)

nie uczylam, chodzilam do prywatnego liceum a wyniki na maturze mialam calkiem niezle Matematyka - 40% strzelalam przy zadanich zamknietych Angielski pisemny - 50% wystarczylo strzelic tam gdzie troche napisac Polski pisemny - 60% Polski ustny - 80% i Angielski ustny - 50% Teraz studiuje na prywatnej uczelni-dziennie dziennikarstwo i nie mam tam zadnej nauki. Dopiero w pazdzierniku zaczelam studia! ale nie wiem jak bedzie pozniej.

Aby być dziennikarzem nie potrzeba studiów w tym kierunku bo lekkości pióra, bystrości, umiejętności wychwytywania informacji po prostu nie da się nauczyć. Jeśli jesteś sprytna i umiesz dobrze pisać to sobie poradzisz. Jeśli nie to studia nic Ci nie dadzą. Żeby coś osiągnąć w tym fachu powinnaś już teraz pisać artykuły do lokalnych gazet.

Gość ddsgdshsddfg
No i co związku z tym?? A ja w ogóle się nie uczyłem w liceum a do matury naukę zacząłem w maju i zdałem ją słabo ale na studia się dostałem i to dość trudne i przyszłościowe(było mało chętnych) a teraz jestem na 3 roku i studiuję oczywiście dziennie :P

Poszlam tam tylko dla papierka, nie musze koniecznie po studiach pracowac w zawodzie :)