Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ......agnieszka......

Kiedy owulacja...

Polecane posty

Witajcie, dostałam od lekarza clostilbegyt ponieważ mam owulację ale słabą i trzeba ją wzmocnić, kiedy po odstawieniu tabletek powinna wystąpić owulacja, wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę, dziś jest 8 dc. Biorę CLO bez monitoringu.

A mogę zapytać czemu nie masz monitoringu???? To wszystko zależy w jakim tempie będą Ci rosły pęcherzyki....Mi np clo w ogóle nie pomaga...

dlaczego, nie wiem, niedawno zmieniłam lekarza, wybrałam się do innego miasta oddalonego od mojego o prawie 100 km, znalazłam wychwalanego prof. który miał mi niby pomóc, na początku dostałam skierowania na badania (FSH, LH, PRL, Testosteron, Estradiol, Progesteron), badania wyszły ok, progesteron robiłam w 21 dc. i wynik wykazał jak twierdził prof. że owulacja była, także przepisał mi clo na wzmocnienie jej i kazał się starać, o monitoringu nic nie wypominał, kazał brać clo do 3 msc jeżeli wcześniej się nie uda zaciążyć, jak się nie uda to mam mieć robione jakieś prześwietlenie.

to dziwne, bo powinnas miec monitoring!!! a co bedzie jak sie torbiel zrobi?:/ przeciez musi ocenic stan pecherzykow, wielkosc no i czy pekaja same czy trzeba im pomoc... jakis konowal z tego lekarza....

wiem że powinien być monitoring, nawet zastanawiałam się czy zaczynać brać clo, zastanawiam się czy nie zapisać się gdzieś do lekarza na ocenę owulacji, ale nie wiem ile dni po odstawieniu clo występuję owulacja i kiedy powinnam pójść.