Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daniel812

Zostac czy uciekac?

Polecane posty

Gość Daniel812

Witam Mam problem z dziewczyną, bardzo czesto sie kłócimy , ona czepia sie doslownie wszystkiego, jestesmy ze sobą od 2 lat i od pewnego czasu tak jest, najgorsze jest to ze ona nie widzi problemu u siebie tylko ciągle twierdzi ze to moja wina, najbardziej boli to ze ja jestem dla niej prawie idealny, robie dla niej wszystko, ma sie przy mnie jak w masle,moze za bardzo ją rozpiescilem? a ona tak mnie traktuje, chcialbym prosic o rade czy uciekac od takich osob jak najdalej czy nadal zagryzac zęby i zyc z nadzieją na lepsze jutro?

Gość nie obrazaj starych lisow
uciekaj

Gość Daniel812
Wlasnie nad tym sie zastanawiam, tylko szkoda byloby zostawic taką kobiete, jest naprawde idealna jesli chodzi o wygląd ,figure itd, sex takze jest przefenomenalny, wszystko super pieknie tylko meczy mnie to co napisalem powyzej ehhhh

Gość wy ludzie macie porycie
a nie mozesz jej powiedziec tak: jestes cudna, robie dla ciebie wiele, czy ty nie mozsz po prostu wziać mnie takim jakim jestem? nie za dobrze ci? chyba za duzo byś chciała, wiec albo przestaniesz mi robic jazdy o bele co albo sie rozchodzimy bo nie chce byc w zwiazku gdzie ja daje wszystko i jeszcze ktos po mnie jedzie! uwierz mi, zadziała!

Gość więcej pokory dla ciebie
a może to ty sam siebie za bardzo idealizujesz i nie widzisz tego, co ona widzi?

Gość więcej pokory dla ciebie
jeśli robisz tysiąc rzeczy o które cię nie prosiła..a nie zrobisz jednej o którą prosi to wybacz, ale za bardzo sam się idealizujesz. Narcyz z ciebie.

Gość Daniel812
Życie czasem dobija....

Gość Daniel812
Niestety....

Gość wyciagnij wnioski z tej lekcji
...

Gość Daniel812
Nigdy nie bede pantoflem, moge byc dobry , kochany, itp ale nigdy sie nie spantofle ,facet musi byc facetem ,a moze jej o to chodzi?

Gość Aneshya
Uważam,że powinieneś najpierw z nią poważnie o tym porozmawiać,bo może myśleć,że ona robi wszystko ok i nie ma problemu..Podejrzewam,że to jest poniekąd też Twoja wina,bo na to pozwoliłeś.Jeśli sytuacja między Wami się nie poprawi zjeżdżaj. A myslenie o Waszym związku tylko pod perspektywą sexu i jej wyglądu jest nie poważne.Myślisz o Was przyszłościowo?Jeśli yak to zastanów się czy będziesz chciał być tak traktowany...bo przecież ona świetnie wygląda...

Gość 50% zalezy od faceta
o co sie czepia? co to znaczy, ze jestes"prawie idealny"?

Gość Daniel812
Prwie idealny--- oznacza ze robie wszystko dla niej co chce i czego oczekuje, robie super kąpiele, zabieram w gory, pokazuje jej na kazdym kroku milosc, dobroc, zabieram na super kolacje, itp nie jestem agresywny, jestem wierny itp,, Czepia sie--- wszystkiego.

Gość Aneshya
A może Ty jesteś wręcz za idealny??Może ona wychodzi z założenia,że nic nie musi robić,wystarczy,że jest a reszta należy do Ciebie...

Gość Daniel812
Boje sie ze wlasnie tak jest bo tego chyba ją nauczylem.....

Gość Aneshya
No to szczerze jej o tym powiedz.Powiedz,że mytślałeś nad tym i że dłużej nie będziesz tego tolerował,bo Cię to dręczy...

Gość Aneshya
Wiesz aby stworzyć udany związek to obie strony muszą się w to angażować a nie tylko jedna czyli Ty..

Gość Daniel812
Dzis bedzie szczera i byc moze ostatnia rozmowa(oby nie) ona takze sie angazuje ale robi wieeeeeele zlego i z tego wynikają czeste kłótnie.

Gość Aneshya
Chyba lepiej z nią porozmawiać niż się męczyć i denerwować,prawda?Jeśli jej zależy na Was to na pewno będzie starać się to naprawić..zatem życze powodzenia

Gość Mnandi
Myślę, że dziewczyna musi poczuć kogo może stracić. Musisz zagryźć zęby.. i odejśc. Dać jej czas, jak zrpzumie to wróci i się poprawi. Odejdź na jakiś minimum tydzień. Ja tez taka kiedyś byłam, jak Twoja dziewczyna, byłam za pewna tego związku... to jedyne wyjście

Gość wypowiem się i ja ...
Widzisz mój facet też nie ma ze mną lekko a mimo to męczy się bidak już dwa lata.Jestem osobą która nie bardzo wie jak ma robić żeby było dobrze i przez to ciągle psuje nasz związek kłótniami i odwalaniem...a mimo to cenie go najbardziej na świecie za to że ma do mnie tyle cierpliwości i wyrozumiałości, żeby jeszcze ze mną wytrzymywać po tym wszystkim co ja mu wyczyniam.Nie będę się rozpisywała o moich numerach ale doradzę Ci że my kobiety często mamy różne takie zachowania, których facet przy zdrowych zmysłach często nie jest w stanie pojąć.Tak już chyba mamy.Raz jesteśmy normalne a po chwili coś nam nie pasuje i humorki, dołki, fochy są normą.To nie chodzi o jakieś księżniczkowanie.A słuchaj może Twoja dziewczyna ma jakieś skrywane pretensje do Ciebie,żale być może z przeszłości i nie potrafi powiedzieć Ci o nich zupełnie wprost, dlatego szuka dziury w całym i być może frustracje same z niej wypływają w ten sposób?