Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melody9999

pomozcie prosze was!

Polecane posty

Gość zyzanuta
Dobrze kombinujesz :-) Z kurczaka bedziesz miala 4 obiady, zrob jakies nalesniki, placki ziemniaczane, kopytka. To w koncu taniocha. Jak maly bedzie glodny zupie to nasmaz racuchow - tez niedrogie a brzuszek zapcha ;-) Z jajek zrob paste jajeczna, do tego szczypiorek. Pycha! Moje dzieciaki uwielbiaja danie z glodnych czasow :D - podsmazona, pokrojona na kostki kielbaska, wymieszna z makaronem i przecierem pomidorowym. I posypane startym zoltym serem. Powodzenia!!!

Gość Mirenwa
Paczke ci może jeszcze zrobić? Powiedz wprost ze chcesz wyłudzic cos a nie na okretke

Gość tam taram ta
mogę zapytac z jakiego miasta jestes?

Gość Do autorki topikuuu
Nie przejmuj sie glupimi wypowiedziami!

Gość tam taram ta
no niestety strasznie daleko, bo chetnie bym Ci pomogla jakimis produktami. :(

Nie ma potrzeby ja naprawdę dam radę:) dzieci głodne nie są więc jest dobrze. I zdaje sobie sprawę że inni mają gorzej. Do kogoś tam wyżej-nie nie chce paczki, nie bądź złośliwy.

Tyle dobrze że u mnie odkąd on odszedł tak sie chleba nie je i zaoszczedze.syn zje pół bułki rano z dżemem ja pół z serem czy czymś innym i tyle.jakoś sie ten chlebek nie przyjął:)

Gość tam taram ta
niewazne ;) jakbym tylko blisko mieszkala to bym Ci wcisnela na sile ;) Dzielna z Ciebie kobieta, dasz rade na pewno. :)

chcialam tylko zdac relacje jak sobie radze:) jedzenia mam jeszcze troche tego co kupilam. zalatwilam ze wsi troche ziemniakow jeszcze sie im uchowalo - uzgodnilam ze zaplace gdy bede miec . trzymajcie kciuki zeby sie udalo! :)