Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Balbina_10999

Jezu znowu andrzejki u jego siostry. Zrobic protest i nie isc?

Polecane posty

Gość Balbina_10999

Jestesmy razem 5 lat i przez ten czas prawie nigdy nie byliśmy na jakiejs fajnej imprezie andrzejkowej, to samo jest w ostatki i sylwestra. zawsze domówka u jego siostry. jest 8 osób, jego siostry z partnerami, kolega z dziewczyną i my, faceci siedza i piją, kobiety rozmawiają, oglądamy telewizje. rok w rok to samo, czy sylwester czy urodziny, ciągle tak sie spotykamy. w tym roku namawiałam mojego faceta zebyśmy szli na jakąs fajną imprezę, taką prawdziwą z kapelą grającą w jakiejs knajpie itp, marudził jak zwykle, juz nawet proponowałam ze sama za siebie zaplace. teraz pytam go przez tel co robimy z andrzejkami.a on mówi że chyba nigdzie nie pojdziemy na impreze i żebyśmy szli do jego siostry. jezu już mi bokiem to wychodzi. jak uwazacie, zrobic mu na złosc i powiedziec że w tym roku nie mam zamiaru isc do jego siostry i zostac w domu?

Gość Balbina_10999
przez 5 lat bylismy tylko 1 na sylwestra w fajnej knajpie a tak to wiecznie domówki u jego siostry. chyba naprawde teraz nie pojde, niech sobie idzie sam

Gość Balbina-10999
On tam pewnie pozna fajną laskę i da mi spokój z seksem. Na to liczę.

Gość Balbina_10999
spadaj podszywie głupi

Gość Balbina-10999
a może zrobie mu loda, on ma na imie Andrzej

Gość Balbina_10999
Podnosze, bo narazie same podszywy

Gość Balbina_10999
tylko ze ten podszywacz jest mało inteligentny bo nicka nawet nie potrafił przepisac:O wypowie się ktos?

dziwne to ,ze dorosli ludzie a tak sie dogadac nie potrafią. ja postawilabym sprawe jasno,ok idziemy na andrzejki do siostry ale sylwester zabawa

Gość Oliviera
tez bym nie poszla. Po co isc na impreze na ktorej nie bedziesz sie dobrze bawic? Wez kolezanki i wybierzcie sie same do jakiegos klubu :)

Gość Balbina_10999
Moje koleżanki juz idą na impreze ze swoimi chłopakami. trzeba było robic rezerwacje z miesiac wczesniej teraz to juz za pózno. chyba zostane w domu, nie bedę wiecznie na kazda impreze łazic do jego siostry

Ja Andrzejki zawsze w domu:) Sylwester tylko hucznie obchodzimy, ale co mi za święto czyjeś imieniny:o

Gość goska co ma ktoska
a u siebie nie mozesz zrobic jakiejs fajnej imprezki?? bez tv,z fajna muza,dobrym jedzonkiem,dobrym towarzystwem?