Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddddddddddddx

MYSLE ZE JESTEM W CIAZY. test negatywny, pomozcie ;)

Polecane posty

Gość ddddddddddddddddddx

DZIS MAM TERMIN SPODZIEWANEJ MIESIACZKI a jednak test pokazuje sie negatywny :( jaka jest szansa ze jednak jestem w ciazy bo czuje ja pierwszy raz od roku doslownie jestem pewna ze to ciaza.

Gość mmmmkij
E, czyli nie jesteś.... ja się starałam o dziecko i za każdym razem czułam na 100% że to ciąża a w końcu okres się pojawiał. Po jakimść czasie miałam sporo zajęć i nawet o cięży nie myślałam, nawet się nie spodziewałam a tu okresu jak nie było tak nie było, w końcu zrobiłam na wszelki wypadek test i wyszła druga krecha. Ciąży się nie czuje, a już tak wczesnej to wogóle. Ja do momentu aż zaczał rosnąć brzuch i w końcu dziecko kopało to nawet nie czułam nic, że ejstem w ciąży.

Gość ddddddddddddddddddx
no to bardzo dziwne bo ja czytalam o tysiacach dziewczyn ktore czuly ciaze od samego poczatku. w momencie zagniezdzenia sie zarodka czuje sie bol podobny do tego przed okresem tylko silniejszy - czulam go. moze wtedy wystapic plamienie skape - mialam. bylam u lekarza potwierdzl ze to moze byc ciaza. tylko ten cholerny test

Gość mmmmkij
Wszystko co opisałaś występuje również przed miesiączką, więc nie wiem jak możesz rozróżnić, czy ten ból i krwawienie to od okresu, czy to ciąża....

Gość rose***
he he,ja czulam przy 1 ciazy co miesiac ze w niej jestem a dokladnie przez 5 miesiecy,ale za kazdym razem pojawial sie okres,wkoncu przestalam ja czuc i wtedy o dziwo w niej bylam i tak samo przy 2 ciazy,nic nie czulam,

Gość ddddddddddddddddddx
dwa tygodnie przed miesiaczka wystepuje przepraszam bardzo??? Ja mialam tak skape krawawienie jakbym sie skaleczyla jeden raz tylko. bol byl ne do opisania i zapewniam cie ze dwa tyg przed okresem sie tego nie ma (ja mialam pierwszy raz takie cos wiec bylam u lekarza) staram sie juz od roku i dopiero teraz czuje ciaze.

Gość ally84
Uwierz mi, ze jak chce sie byc w ciazy to sie wszystko czuje, slyszy i widzi! Ja sie staram juz o 7 cykli, w tym cyklu od 16dnia mialam bole jajnikow, w podbrzuszu (nie jak na miesiaczke - inne), mialam zawroty glowy, temperatura wysoko. Okolo 20 dnia piersi sie powiekszyly, bolaly sutki i bardzo szczypaly (tego nigdy w zyciu wczesniej nie czulam), chocilam czesciej sikac. Ciagnal lewy jajnik, sporadycznie ale codziennie. Robilo mi sie nie dobrze i mdlo. W 28dc zrobilam test - negatywny. Chcialam poczekac jeszcze z 3, 5 dni i ponowic probe testu, ale wczoraj (30dc) dostalam okres! I co? Jestem zalamana, myslalam ze to na 1000% ciaza, bo tak to ja sie jeszcze nigdy nie czulam. Dopoki test nie pokaze dwoch kresek, lub beta minimum 5 to nic co Cie boli, ciagnie, kluje nie wskazuje ciazy. Niestety...

Gość ddddddddddddddddddx
nigdzie nie napisalam ze teraz odczuwam ten bol tylko ze MIALAM. KIEDY TEN ZACOFANY NAROD SIE W KONCU NAUCZY CZYTAC ze zrozumieniem?

Gość mmmmkij
autorko, autorko, wmawiaj sobie dalej tę ciążę.... wiem, ze jak ktoś bardzo chce to sobie tak właśnie wmawia, ze czuje ciążę.... obyś się nie pomyliła. Życzę Ci jaknajlepiej, ale ech, no ciąży tak wczesnej się nie czuje! Powodzenia. Rose - hehhehe, to widzę, ze miałaś tak jak ja :)

Gość ddddddddddddddddddx
ally jestes pewna ze to ciaza a nie plamienia? moga wystepowac w terminie miesiaczki... przykro mi 🌼

Gość bas basssssssssss
ja z mezem starlismy sie 7 miesicy. jak niedostalam okresu tez zrobilam test i powiem ci ze wyszedl mi negatywny, poszlam do lekarza i okazalo sie ze jestem :) . Obecnie jestem w 4o tyg , i czekam kiedy moje malenstwo wkoncu przyjdzie na swiat :)

Gość bas basssssssssss
poczekaj jeszcze tydzien dwa , jak niedostaniesz okresu idz do gina:)

Gość dobre dobre hahahaah
nie nie jestes w ciazy

Moja droga ale w czym widzisz problem?... Jesli jestes w ciazy to w niej jestes i juz i nic tego nie zmieni ja ci tego zycze z calego serca:) ale nie wkrecaj sobie rzeczy ktorych nie ma.Odczekaj kilka dni i zrob kolejny test bo jesli jestes w ciazy to wtedy juz powinien wyjsc albo zrob bete i bedziesz wiedziec na 100% juz teraz.My ci tu niestety nie pomozemy, bo jak sama widzisz nawet jesli ktos pisze ci ze moze sobie cos wkrecasz to ty i tak wiesz swoje. Pozdrawiam i zycze tej drugiej krechy:)

Gość ally84
ddddddddddddx - leci ze mnie jak z wodospadu, wiec to nie plamienia. dziewczyno, nie wmawiaj sobie. Ja tez po raz pierwszy "czulam". Chodzilam czesciej siku, sutki bolaly ( a nigdy mnie w zyciu nie bolaly ), bylo mi nie dobrze, mdlo, draznily mnie zapachy. Wiem ze sobie tego nie wymyslilam - to bylo na prawde, ale za duzo czytamy, myslimy i analizujemy swoje przypadki z innymi - za duzo wsluchujemy sie w siebie i takie sa tego efekty :(