Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koolleżanka

Znajoma miala cesarkę. Czy zadzwonić?

Polecane posty

Gość koolleżanka

Poznałyśmy się w szpitalu na patologi ciąży. Wymieniłyśmy się nr tel bo z całej sali jakoś tak przypadłyśmy sobie do gustu i dobrze nam się rozmawiało. Dziewczyna miała mi dać znać kiedy będzie miała cc. Napisała tydzień temu, ze ustalili jej termin na dziś. Wczoraj wieczorem napisałam jej sms że trzymam kciuki za nią i za dzieci (bliźnięta). Odpisała dziś o 5 rano, ze jedzie do szpitala i ma stracha. Odczytałam tego smsa dopiero jak naładowałam tel (kolo południa) i teraz nie wiem czy jej napisać smsa czy już jest po i czy z maluchami wszystko ok? (z jednym było nie za ciekawie) czy lepiej się nie narzucać i poczekać, aż ona da znać? A może napisać jutro bo po cc to niekoniecznie ma dziś siłę na cokolwiek? Co radzicie? Martwię się o nią i o dzieciaczki. Nie znam jej za dobrze, ale ją polubiłam. Z drugiej strony nie chcę wyjść na jakąś wścibską albo coś. Jak radzicie?

Gość koolleżanka

A co za problem zapytać o jej samopoczucie i dziecko? Jasne, że nie będziesz się narzucać.

Gość marynazwawki
napisz "już po wszystkim?: )" i czekaj

Gość koolleżanka
Napisałam. Zobaczymy czy odpisze. Mam nadzieję, ze dzieci są zdrowe i że nie dostanę jakiejś smutnej informacji :(