Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa___26

chłopak mi powiedział że jego kolega zgwałcił kiedyś dziewczynę

Polecane posty

Gość anonimowa___26

Tamten się kiedyś "pochwalił", mój facet to jego najlepszy kolega. Mój chłopak powiedział mi to w wielkim zaufaniu. Nie ukrywam, że od tamtej pory boję się tego jego kolegi, jak na razie od tamtej pory gdy wiem, nie był u nas. Tę dziewczynę znam tylko z widzenia, nawet nie wiedziałam że była zgwałcona, ale teraz wszystko układa się w całość - jest wyciszona, raczej bez znajomych, nigdy nie widziałam jej z chłopakiem. Ponoć zgwałcił ją 4 lata temu, po jakiejś imprezie. Najistotniejsze jest to, że ona nie wie kto to (podobno, on tak twierdzi że w żaden sposób nie mogła zobaczyć jego twarzy). Mam dylemat co z tym zrobić. W końcu mój chłopak mi zaufał mówiąc mi o tym. Jeśli powtórzę to komuś, mój chłopak mi pewnie nie wybaczy, a jesteśmy razem 3 lata i ostatnie czego chcę, to zrywać ten związek. Mam ciężki orzech do zgryzienia. Aha, i dodam że ona nie zgłosiła tego na policji, więc nawet gdybym ja komuś o tym powiedziała, to moim zdaniem bez sensu, bo tak jakby przestępstwa nie było.

Gość adsfsdgsghdh
chcesz spędzić życie z człowiekiem, który popiera gwałt? milczenie to zgoda na przyzwolenie. Gdyby Twój facet miał jaja sam poszedłby na policję. Niestety ma tylko wydmuszki. A Ty sobie poszukaj zwierzeń kobiet po gwałcie. Decyzja należy do Ciebie.

Gość eunuch :)
Super, gwałciciel chodzi sobie normalnie na wolności, ludzie wiedzą że kogoś zgwałcił. Spoko.

Gość rwetrw3rwe
"Gdyby Twój facet miał jaja sam poszedłby na policję" Jeśli ofiara będzie nadal milczeć, to i tak nic nie zrobią.

Gość odpowiem na temat najlepiej ja
mam nadzieje ze ciebie tez ktos niebawem zgwalci egoistyczna pindo ten zbok zniszczyl jej zycie, psychike i przyszlosc, a ty i twoj facet tak poprostu sobie o tym plotkujecie, zamiast zaczac dzialac i zrobic co nalezy z przestepca

Gość planette
Powiem Ci że ten Twój koleś jest nie wiele lepszy,wiedział o czymś tak strasznym i milczał,a Ty głupia idiotka w ogień byś za nim wskoczyła :O

Gdy miałam 13 lat zostałam zgwałcona... Widziało to sporo ludzi (znajomi sprawcy) poszłam z tym na policję... pomimo to że sporo osób powiedziało, że tak nie było policja uwierzyła mi!!! Ale ja wiedziałam kto i wiedziałam kogo oskarżyć... A ona nie ma kogo? Może nie idź na policje ale wyślij jej anonimowy list.... i powiedz kto to zrobił.... Wiesz dlaczego ta dziewczyna nie ma znajomych? Bo wie że oni wiedza... bo nikt jej nie pomógł... bo wie, że zrobiła to osoba z jej otoczenia i nie wie komu może zaufać bo mógł to zrobic każdy ... Facetowi nie mów że wysyłasz jej list. Zreszta ten facet to jakiś nienormalny ...

Gość groser
twój facet to pipa

Gość 4 lata temu?
Eeee to już dawno minęło. Przestań żyć przeszłością. A może dziewczynie się nawet podobało.

Gość groser
ten nade mną to też pipa

Gość chlopak mogl wymyslec
chlopcy uwielbiaja sie przechwalac przed kolegami. Moze dziewczyna nadal jest dziewica i o niczym nie wie? Jak ja znasz to zapytaj kiedys czy jest dziewica i zobacz co powie.

Gość 4 lata temu?
Groserek się nie denerwuje :P

Gość psodij
chłopcy, 26 lat chłopiec chyba z upośledzeniem

Gość groser
tylko pipy sie denerwują, a kto pipa to widać

Gość 4 lata temu?
Ty groserku pipka jesteś. Nie lubisz gwałtu?

gdybym dowiedziała się,że mój facet przyjaźni się z gwałcicielem i w dodatku przyprowadza mi go do domu....ojjjj.raczej nie byłby już moim facetem.on jakiś niedopchnięty jest?co z nim nie tak?

Gość groser
tylko pipy sie denerwują, a kto pipa to widać

Gość 4 lata temu?
Płyta się zaciela? :D

Gość Jak na imprezie
to na pewno sama tego chciała.

Gość nie wiem co bym zrobiła z tą
informacją, pewnie nic. Na pewno nie poszłabym na policję, bo trochę wiem, jak działa wymiar sprawiedliwości (nie działa). To było 4 lata temu... Obawiam się, że nic bym nie zrobiła, bo po prostu nie wiedziała, jaką decyzję podjąć. I miała wielki żal do swojego faceta, że mnie obarczył tą wiedzą. A teraz co zrobiłabym w swoim związku. KATEGORYCZNIE ZAŻĄDAŁA ZERWANIA ZNAJOMOŚCI Z JEBANYM GWAŁCICIELEM ORAZ ZAKAZ WPUSZCZENIA GO KIEDYKOLWIEK DO DOMU. Gdyby odmówił - won z mojego życia. Nie ma dla mnie wspólnego życia z przyjecielem gwałciciele. W ogóle nie wiem, czy potrafiłabym nadal być z tym człowiekiem. Znając siebie - nie. Sam fakt, że on się nadal z nim przyjaźni. Obrzydzenie. Dziwię się bardzo Tobie, autorko, bardzo.

Gość anonimowa___26
Po imprezie. Wracała sama i było ciemno. Podszedł do niej od tyłu i podczas gwałtu leżała na brzuchu, więc nie widziała jego twarzy.

Gość Jak na imprezie
"KATEGORYCZNIE ZAŻĄDAŁA ZERWANIA ZNAJOMOŚCI Z J**ANYM GWAŁCICIELEM ORAZ ZAKAZ WPUSZCZENIA GO KIEDYKOLWIEK DO DOMU" Błehehehehe

Gość nie wiem co bym zrobiła z tą
Nie wiem, co cię tak śmieszny, żałosny gościu, ale baw się dalej, jak ci tak wesoło 🖐️

Gość zwyczajny rechot głupca
,

Gość Jak na imprezie
A i owszem bardzo mi wesoło. Tak to jest jak się chodzi na imprezy.

Gość nikifor z maila
takich facetów (gwałcicieli) powino się kastrować i zamykać w pierdlu. Tam ich przećwiczą żądne wrażeń byczki.... Nie dręczy sumienie tego faceta?

Gość Jak na imprezie
Pewnie dziewczyna sama go prowokowała.

Gość jkjmkkkkk
pojebane życie i tyle zgwałcił ktoś wiem kto i zakazała mi wymierzyć sprawiedliwość i co mam zrobić?

Gość ludzie z celi
już szykujemy pytongi na tego gościa, świeże mięcho to jest to