Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ncmz

Dlaczego większość.....

Polecane posty

Gość ncmz

pisze o ruchaniu itp.? Poziom robi się "niesamowity". Są tu w ogóle ludzie po studiach w okolicach 30-tki i po, którzy maja poczucie humoru, a wszystko w granicach przyzwoitości..

Gość ncmz
No i cisza............:( Tego się obawiałam.

Gość ncmz
Nawet w sieci trudno o kogoś rozsądnego.Na kafe wiek piszących znacznie się obniża:( To więc i wypowiedzi nie mogą być za mądre.

Gość ncmz
A już nie wspomne o tych laskach, co wstawiają tu swoje fotki niby do jakiegoś rankingu.Ciekawe jakiego????????????Po cholerę to, możecie mi wyjaśnić, bo nijak tego nie mogę pojąć.

Gość Myszka 12345
19 lat mam, powinno mnie tu nie być;-)wg Ciebie. To forum ludzi bez zainteresowań z problemami;-)

rozmowa na poziomoie to jest na stronie podajnej w mojej stopce. Dzisiaj mamy awarię ale zapraszam jutro.

Gość Fiutek456
Masz racje. Tu sami uczniowie i psychopaci!

Gość dokładnie
i co z tego , że uczniowie ? Zachowanie uczniów jest bardziej na poziomie niż niektórych dorosłych !!!

Gość ncmz
[zgłoś do usunięcia] Dj Pozdro to wypie**alaj stąd Następny na odpowiednim "poziomie".:(

Gość ncmz
[zgłoś do usunięcia] Dj Pozdro jeśli ci sie nie podoba to nie czytaj i zastosuj sie do rady w mojej stopce Rozumiem , że tym czymś powyżej chcialeś mnie sobą zainteresować..:(

Gość ncmz
No właśnie, może znacie jakieś fajne strony, bo tu robi się dno.A jeszcze rok temu było calkiem tu przyjemnie.

Gość ncmz
Dj Pozdro chciałęm zakończyć dyskusje z twoją osobą, poprzez wyproszenie cie wypie**alaj Jesteś pustakiem.Tylko zastanawiam się, po co ze mną gadasz? W końcu to Ty wlazłeś na mój top.Dj Pozdro tak więc mówiąc młodzeżowo :ogar :D

Gość ncmz
Miało być : ogar. :D