Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna lub Joasia :)

Piersi i tyłeczek. Moje :)

Polecane posty

Gość Joanna albo Joasia :)
Słucham? Gdzie wpycham?? Nie rozumiem nie pokazalam tu zdjęcia swego łona, ludzie :) Mam MALUTKIE A :) ale moje

Gość Smakołyk____
Dobra dobra dawaj zdjęcia i nie gadaj

Gość jaki masz rozmar
tak myślałam że masz A zdjęcie robione w dużym zbliżeniu.

To był sarkazm :) wstawilam bo mialam taka ochote jesli nie chcecie to nie ogladajcie, mi nie zalezy na waszej ocenie :) mozecie sobie jedynie popatrzec. wstawaim i wstawie jeszcze 10 innych jesli bede miala taka ochote poniewaz zostaje anonimowa i bardzo mnie podnieca ze ktos oglada moje zdjecia? cos jeszcze? :)

Gość omg.
tak cos jeszcze, jestes niedowartosciowana :) i wstawiasz te zdjecia zeby ludzie Ci pisala jakie masz piekne cialo :)

Gość Napalony-młody
Dziewczyny chcecie pogadać o takich rzeczach, piszcie na gg 8305054. Mogę wysłać fotki :**

Gość za chuda jesteś
nie masz kobiecych kształtów

do niezwykłego- mój tyłeczek jest zastrzeżony :-) do resztyt- jak lubi niech pokazuje, jej sprawa, ale moim zdaniem az tak bardzo to nie ma sie czym chwalić i nie nie jestem zazdrosna :-)

Gość dwudziestodwulatkamalinowaaa
hej Joasia!!! Ja mam też podobne figurę z tym że przestałam tabletki anty brac i piersi mi spadły:o Ile masz wzrostu i ile ważysz?? ja waże 63kg do 174cm, a do 21 roku mialam 57kg, ale większość ludzi mowiło mi że za chuda jestem

I tu się mylisz mój drogi. Bo gdybym chciala znac ich zdanie to wiesz co bym zrobiła? Napisala zeby "oceniali" :D a ja mam w nosie czy ktos uwaza tak czy inaczej i nie podniecam sie tym ze komus sie podoba. Jednym sie podoba innym nie. Wstawilam bo mam frajde jak ktos ogląda sobie moje zdjecia a nawet poprosi o kolejne wtedy w korespondencji prywatnej bedziemy wyslylac sobie zdjecia co bedzie bardzo nas podniacalo a npotem bedzie gorocy seks hmm?

ja mam 178 i 60 kg nie biore tabletek bo to nienaturalne nie chce ingerowac w mój cykl hormonalny to wyzej to podszyw?????

Chyba komus podoba sie moja osoba i chcialby mną byc??? O losie zawsze mnie dziiły te podszywy :) No ale co tam

krotkowlosa666@o2.pl

Gość LUDZIE TO!!!!!!!!!!!!!
juz było jakas kolesiow albo jakis koles się chyba msci i daje zdjecia laski i podaje jej poczte (ta sama) i numer tele (niedługo poda) to jakis chory psychopata a ta dziewczyna dostaje jakies wiadomosci potem ale zal nie?

Gość omg.
ale ty jestes zalosna.. z kazda twoja odpowiedzia bardziej sie o tym przekonuje... dzieki tobie trace w wiare w kobiety.... wstawiaj w internet co chcesz, przesylaj foty komu chcesz nic mi do tego, nie znam cie , nie zalezy mi na twojej sobie itp a moralnosci uczyc cie nie bede bo chyba jest juz na to za pozno i szkoda mojego czasu... jak w przyszlosci bd miala corke to na pewno nie bedziesz chciala zeby wstawiala takie zdjecia w internet i sie nimi wymieniala i jeszcze ten sexx ;/ o ktorym wspomnialas.. bedziesz jej wmawiala zasady i jak trzeba zyc, tylko szkoda ze sama sie do nich nie stosowalas ... zastanow sie nad soba

Gość Grzesiek z ww
Co sądzę? Sądzę, że jesteś pusta jak kapusta. Jak nisko trzeba upaść, żeby wystawiać swoje cyce i dupsko na kafe, by jakieś zboczone pryki je ocieniały. Idź się leczyć kobieto.

Gość hahahahahh fajne cycki ale
masz męski tyłek :D

Gość 5670990346568789789098876759
mam taklie cycki:p ale tylek o wilel bardziej okragły;]

"Co sądzę? Sądzę, że jesteś pusta jak kapusta. Jak nisko trzeba upaść, żeby wystawiać swoje cyce i dupsko na kafe, by jakieś zboczone pryki je ocieniały. Idź się leczyć kobieto." very much true 🖐️

Gość Joanna lub joasia
Piszcie i dzwońcie! Dam każdemu! Piszcie piszcie!

Gość Joanna lub joasia
Jakos wciaz widze ze jakas Panna wstawić zdjecia i jej nie jedziecie! Jebac was!