Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrzesień 2011:)

Czy to mógłby być pierwszy objaw ciąży?

Polecane posty

Nie dawno współżyłam z moim partnerem i nie wykluczam że moglo dość do zapłodnienia bo robiliśmy to w dni płodne(bez zabezpieczenia) i od jakiś 2 tygodni codziennie boli mnie brzuch czy tam żołądek non stop coś mi wierci w brzuchu mam jakieś dziwne skurcze i czy to mógłby to być pierwszy objaw ciąży?

Gość thaisse80
watpie. na pewno nie wierci ci sie dzidzia bo na poczatku toz to jest pecherzyk ciazowy. raczej sobie wmawiasz.

Gość dobre dobre hahahaah
poczekaj na @

Gość dobre dobre hahahaah
no ale jak dni plodne i 2 tyg cie cos boli to juz okres nadchodzi skurcze i ciaza ? hmmm chyba nie ale roznie bywa bo kazda jest inna :)

Chodzi właśnie oto że nigdy przed okresem brzuch mnie nie boli nie mam z tym żadnych problemow i nigdy nie miałam więc nie wiem o co chodzi

Gość ale autorko
moim zdaniem może to być objaw. a kiedy masz dostać miesiączkę?

istnieje opcja że do zapłodnienia doszło jakis miesiąc temu tylko że miałam okres normalnie tak jak powinnam troche spóźniony ale był bo z tego co wiem to nie które kobiety maja okres normalnie podczas ciąży i jest ok więc nie wiem co już mam myśleć przez te wczesne bule brzucha

Istnieje opcja? To chcesz powiedzieć, że nie zabezpieczasz się od dwóch miesięcy? Chciane dziecko? A od nas chcesz czego? Może test zrób hmm? Matko boska, ludzie za chwilę będą prosić o diagnozę raka na kafeterii.

Gość Mania_20
Wątpię aby to był twój pierwszy oznak ciaży.

Gość Mania_20
Ja jestem obecnie w 6 mies. ciązy zaraz zacznie się 7 mies. Pamietam miałam mieć owulacje w piątek ostrzegałam mojego partnera ze mogę zajść w ciąże,nastepnego dnia ze tak powiem "wlał we mnie " i powiem ci ze nie mialam zadnych objawów tylko mierzyłam temp. i ona była zastanawiająca i wstałam z łóżka i myślałam że bede wymiotywać zrobiłam test ciążowy wyszedł negatywny lecz ja cos czułam ze jednak jestem w ciązy poszłam na pobranie krwi i tam okazało się ze jestem w ciąży.

każda odczuwa objawy na swój sposób, mnie wystąpiły ok 3-4 tygodnie po zapłodnieniu. zób test w dniu spodziewanej miesiączki, a jak będziesz mieć wątpliwości, to beta.

CZEŚĆ JETEM MARTA KOCHALAM SIE Z MOIM PARTNEREM OK12 DNI TEMU...OD TEGO CZASU MAM NUDNOŚCI CZESTO CHODZE SIKU BOLI MNIE GLOWA I PODBRZUSZE....SPODZIEWAM SIE MIESIACZKI ZA 5 DNI...CZY MOGE BYC W CIAZY????PREZERWATYWA KTOREJ UZYLISMY PEKLA ALE MOJ PARTNER NIE "DOSZEDL WE MNIE"....