Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamałam sie po raz kolejny..

PROSZE FACECI WYTŁUMACZCIE MI COŚ

Polecane posty

Gość interesant 12986
mysle ze masz duze szanse jak pokazesz ze tobie tez zalezy

Ma 17 lat. Gapil sie bardzo często, Zagadywał kilka razy, ale w złym momencie. Czekam na kogoś np. pod wc, czy stołówką i wtedy do mnie zagadywał... Zazwyczaj to były chwile . Myslalam,ze jesli czegos chce to nie bedzie tylko takie wpatrywanie sie,szkliste oczy i juz jest w innym swiecie, tylko zwyczajnie da numer, i w takie tam poważniejsze. To chlopak powinien zdobywac a nie dziewczyna.. Nawet nie napisał na GG czy NK (jesli by się wstydził w realu),tylko takie na zywo wszystko.. dlatego nie bralam tego tak na powaznie mimo ze podoba mi się.fajny jest... tylko martwi mnie to że poleciał do tamtej... chlodniej sie do mnie odzywa, nie ma juz takiego obejmowania jak wczesniej itd. Nie znaczy jednak ze mi tego brakuje bo mam się do kogo przytulać;), ale ze tak sie zachował...hmm .. i szczerze to wątpie że mam jeszcze szanse skoro on lata za tamtą jedną tak konkretnie i do innych lasek lata na przerwach gdzie wczesniej w ogole,tylko z ekipą swoją. Nawet opis ma z buziakami do tamtej... nie wiem juz sama:(

Gość Beatkowiec
Goownażeria do nauki a nie romanse

własnie mialam napisac ze niedlugo konczy 18, ale nie wazne. jaka gownaŻeria ? 18 to gowniarze?