Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamałam sie po raz kolejny..

PROSZE FACECI WYTŁUMACZCIE MI COŚ

Polecane posty

Dlaczego sie tak bawicie laskami? Najpierw głupie podchody a potem zlewka!?

Gość nie ma co tlumaczyc
trafilas na takiego kolesia, co nie oznacza, ze masz prawo generalizowac zdarza sie

Gość Doda radziła w Bravo
że sposób na rozkochanie w sobie drugiej osoby jest taki: dać wszystko, a potem zabrać wszystko. Przyznacie, że coś w tym jest.

Gość Łąkowa
Doda jest mimo wszystko inteligentna.

zauwazylam ze tak wiekszosc robi a nie tylko ten jeden tylko po cholere podchody przez 3 miesiace zeby sie zakrecic kolo ladniejszej?! no kurwa zesz mac!

a jak myslicie jak teraz sie zachowywac? zacząć sie stroić i flirtowac z innymi? nie pozwole mu tak bezkarnie odejsc jak gdyby nigdy nic!

Gość interesant 12986
mozesz dokladniej opisac sytuacje ?

Gość Łąkowa
Staszek, brawo!! Hohoho, to pewnie sedno sprawy. :D

a wlasnie ze nie sedno ! Ja nigdy się na początku nie angazuje. Latał za mną kilka tygodni ale to tylko było takie tam dziecinne,przytulanie sie,zaczepianie itd itp, raz tylko spytał co robie po lekcjach,a wtedy caly dzien trabiłam że jestem zmeczona i w ogóle, ale nie pytał o nr ani nic z tych rzeczy. Jeszcze troche dziecinny jest moim zdaniem,chociaz uroczy ;) nie chciałam przeginac pały bo nie chcialam kolejny raz sie przejechac... i z czasem zaczelam sie do niego normalnie odzywac,usmiechac a on w miedzyczasie zaczął do innych latać . i teraz nie wiem bo czasami sie spojrzy jeszcze ale skoro nawet ma opis do jakiejs... rzygac mi sie chce tym wszystkim;/ nawet pare osob mowilo mi ze mu sie podobam,chyba cos w tym bylo wiec jak mozna do kolejnej raz dwa leciec? chaotycznie bo szybko piszę ale chyba wiecie o co chodzi mniej wiecej

bo czasami się *tak* spojrzy jakby chciał mi cos powiedzieć, głęboko w oczy .. mimo ze wokolo pelno osób a ten na mnie..

.

Gość interesant 12986
troche pognebilas sprawe , bo chlopak byl wytrwaly jak na swoje lata , bo z kazdym nastepnym dniem takiego biegania tracil by u swoich kolegów szacunek i kolezanek równiez , ty go zlewasz a on biega za toba ..... trzeba bylo sie z nim umowic teraz to ty musisz zrobic pierwszy krok i to lepiej zdecydowany

no tak, tylko on z jednej strony jest taki że potrafi powiedzieć cos czego sie bym nie spodziewała a jesli sam niczego konkretnego nie podjął to chyba nie wystarczajaco mu zależało... bo co ja bym miala zrobić?podejść i powiedziuec wprost czy sie spotkamy po lekcjach? on nic wprost tak nie proponowal procz tamtego ale to tylko dlatego chyba,ze przypadkiem sie minelismy pod koniec zajęć... a teraz sie kreci kolo typiary i chyba do niej ma ten opis:/ niby nie chce sie wtracać bo wyjdę na taką intrygantkę a co ma byc to i tak bedzie , nalezy mu sie!

aha i dla wyjasnienia jak pewnie niektorzy kafeterianie mysla... nie ,nie jestem gimgownem ;) interesant dzięki za odpowiedź w ogóle:D

wiem co zrobie... On lubi ladne dziewczyny to widac od razu. Na poczatku jeszcze dbałam o siebie a ostatnimi czasy nie mam na to zbytnio czasu. Nie układam włosów nie stroje sie jak wczesniej... chyba wiem co zrobie. Wygospodaruje sobie czas, trudno ze bede zmeczona ale bedzie go skręcać ze złości. Niby bede taka szczesliwa i w ogolee A jak wpadnie to go zleje.. Niby nic ale satysfakcja gwarantowana:D

jesli ktos to czyta.. niech cos doradzi :D mała,słodka zemsta?:D

Gość ja jako facet daję tej pani
zażyj brom.

Gość mam pytankoooooo
czy ten facet ci sie podoba czy masz go gdzies i wolisz sie mscic? albo rybki albo akwarium zdecyduj sie. jak ci na nim nie zalezy to sobie sie mscij -.-

on ze mna chamsko dość postąpil,z dnia na dzien poleciał do tej 'lepszej' .. smutno mi sie robi ale nie bede przez niego plakac, tez czego! wiem ze szanse sa zerowe praktycznie wiec zemscic sie moge., i tak z nim nie będe..

Gość moim zdanieeeem
to juz sobie odpowiedzialas :D powodzenia :3

a dziękuję,dziękuje ;) Tylko że gdy każdy z nas ochłonie i spojrzymy na to z dystansem, to boję się że wyjdę na debilkę przez to. A musze go znosić do konca roku . Co myslicie? co zrobic? odpuscic czy co?

.

Gość interesant 12986
zemsta nic tobie nie da ty zaczniesz sie ladnie ubierac a on z nia lizac na przerwie ... lepiej podejmij walke skoro sie nim interesujesz

myslisz ze sa jakies szanse ? zeby sie mna zainteresowal a tamta olał?

//

Gość Bennita
ale co to znaczy latał? latał 3 miesiace ale zagadac nie umiał? to ile on ma lat? Nie liczyło sie latanie..a 1-2 zagadanie. A ja mam inne pytanie: facet uważa, że mnie podrywa bo się gapi..ciągle. Ja tego nie uważam za podryw, tylko zagadanie. ale jesli on to uważa za podryw..to znakiem tego jak gapił się na blondyne to ja podrywał.