Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 PppxXlddfsafsw

Angielski

Polecane posty

Go艣膰 PppxXlddfsafsw

Mam pro艣be czy jest tu kto艣 dobry z j臋zyka angielskiego mam do uzupe艂nienia w odpowiedniej formie czasu przesz艂ego parenascie zdan z jezyka angielskiego :) oto zdania: 1 she came in the children .... (play) 2 they... (go) to the theater last weekend. 3 I... (walk) on the beach this time lat week. 4 He... (smoke) but he doesn't now 5.Liz went to bed early because she ...(play) all day 6 I ...(be) angry yesterday 7 They ...(celebrated ) because they had won the match. 8 the children were sad because they ...(lose) the dog. 9 she ..wash the dishes when she dropped the glass 10 my dad ...(not/likes) the chocolate but now he likes 11 they ...(realize) they had lose the way 12 they... (make) sandwiches for a picnic when I phoned. 13 nicole closed the window and.... (leave)the office 14 two hundred years ago people... (travel) abroad by ship 15 while we ...(talk) she started to cry 16 we didn't have a problem to get the table because we... (ring) there before 17 Konopnica... (write) a lot of books 18 i .......(go) to the gym but now I don't 19 he ...(be) at the exhibition last monday 20 robert call to tell me he ... (leave) documents at home bardzo prosze pomozcie:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 PppxXlddfsafsw
Pom贸zcie Bardzo mi zalezy na tym :) Bede bardzo wdzi臋czna za pomoc :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PppxXlddfsafsw
Uppppppp!:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 masz profil na facebooku?
:|

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hjhbj
zrob sama, a ktos poprawi bledy! szukasz jeleni, ktorzy odwala za ciebie robote?:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PppxXlddfsafsw
jejku ja tylko prosze o pomoc nie wiem wszystkiego i nie chce sie pomylic wiem ze kto艣 bedzie dobry i pomoze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rfrenini
te zdania naprawde nie sa trudne, wiec nie zamierzam ci pomagac, wychodze z zalozenia ze gdybys zechciala zajrzec do podrecznika, sama bys je zrobila. Ale widocznie ty wolisz byc smierdzacym leniem!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PppxXlddfsafsw
Nie szukam jeleni ja po prostu nie rozumiem wszystkiego z angielskiego chcialabym zeby mi tylko kto艣 pom贸g艂 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PppxXlddfsafsw
i nie musicie nikogo obrazac od 艣mierdz膮cych leni :) bardzo was prosz臋 czy kto艣 bedzie taki mi艂y ?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hjhbj
pomoc polega na poprawie bledow i wtedy mozna wytlumaczyc cos ewentualnie, a nie na odwaleniu za kogos zadania:O W zyciu nie ma nic za darmo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 masz profil na facebooku?
poszukaj jeleni na fb :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PppxXlddfsafsw
Nie mam facebooka :) Wiem ale ja tego nie rozumiem za bardzo nie jestem inteligentna z tego przedmiotu mam wielkie k艂opoty i sobie nie radze. Chodze na korepetycje i nic. Prosze was chociaz pare :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PppxXlddfsafsw
Prosz臋 was pomo偶cie mi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rfrenini
nie moja droga, ty nie szukasz pomocy, gdybys jej szukala to wrzucilabys rowniez swoje propozycje rozwiazan i wtedy ktos ( byc moze nawet ja) napisalby ci gdzie zrobilas blad, ale po co sie meczyc, prawda? I nie uwa偶am zebym cie obrazila nazywajac rzeczy po imieniu :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrzu膰 fotke
to ci pomoge (ale musi byc prawdziwa)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hjhbj
To niesamowite czego teraz ucza mlodziez w szkolach. Jak miec odwalone zadanie bez wlozenia w to minimalnego wysilku. A potem sie dziwimy, ze banalna matura podstawowa jest dla nich mega wyzwaniem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PppxXlddfsafsw
no dobra jak spr贸boje rozwiazac to pomozesz mi pokazac jakie mam b艂臋dy?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szalala
w艂a艣nie! zgadzam si臋 z kole偶ankami i kolegami. mo偶emy sprawdzi膰 czy poprawnie. a w og贸le to 艂atwe te zdania wi臋c na prawd臋 du偶o si臋 nie wysilisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PppxXlddfsafsw
Zalezy mi na angielskim ale niekt贸rzy po prostu nie potrafi膮 wyt艂umaczyc tego dobrze mimo ze sie ucze w domu i na korepetycjach niewiele mi to daje.. nie kazdy jest dobry z angielskiego Spr贸boje rozwi膮zac czy pokazecie mi b艂臋dy?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szalala
no pisz pisz, pierwsze zdanie na rozgrzewk臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hjhbj
Zalezy mi na angielskim ale niekt贸rzy po prostu nie potrafi膮 wyt艂umaczyc tego dobrze mimo ze sie ucze w domu i na korepetycjach niewiele mi to daje.. nie kazdy jest dobry z angielskiego wiesz? chrzanisz jak potluczona. Ja angielskiego nauczylam sie sama, a wcale nie jestem super uzdolniona, nauczyciel do tego nie jest w ogole potrzebny, trzeba tylko miec CHECI. Ale po co, skoro mozna znajdzie sie jakis frajerek na kafe, prawda?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szalala
tu nie ma co rozumie膰, proste zdanie w past simple, nic 艂atwiejszego nie mo偶e by膰 ( i mo偶e z 2 z used to)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szalala
ja te偶 si臋 nauczy艂am sama, ksi膮偶ka do r臋ki i nawet gramatyk臋 mo偶na samemu za艂apa膰 tylko trzeba chcie膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PppxXlddfsafsw
1 she came in the children played (play) 2 they..were. (go) to the theater last weekend. 3 I.walked.. (walk) on the beach this time lat week. 4 He..smoked . (smoke) but he doesn't now 5.Liz went to bed early because she .played ..(play) all day 6 I .was ..(be) angry yesterday 7 They .were celebrated ..(celebrated ) because they had won the match. 8 the children were sad because they .were lose ..(lose) the dog. 9 she was washing..(wash) the dishes when she dropped the glass 10 my dad .wasn't like..(not/likes) the chocolate but now he likes 11 they ..were realized.(realize) they had lose the way 12 they..were making. (make) sandwiches for a picnic when I phoned. 13 nicole closed the window and.... (leave)the office 14 two hundred years ago people.traveld.. (travel) abroad by ship 15 while we were talking...(talk) she started to cry 16 we didn't have a problem to get the table because we... (ring) there before 17 Konopnica.wrote.. (write) a lot of books 18 i ..was.....(go) to the gym but now I don't 19 he was...(be) at the exhibition last monday 20 robert call to tell me he .leaved.. (leave) documents at home

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PppxXlddfsafsw
Powiedzcie czy dobrze ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szalala
we藕 sobie nie 偶artuj, sprawd藕 chocia偶 z ksi膮偶k膮 bo normalnie wstyd, nawet niekt贸re zdania przepisa艂a艣 z b艂臋dami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hjhbj
wiesz co, odwalilas fuszere, zrobilas to tak szybko, byle tylko cos wpisac:O Dziewczyny, nie pomagajcie jej, niech dostanie lekcje, ze nie ma nic za darmo:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PppxXlddfsafsw
Powicie gdzie mam b艂ad prosze was:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szalala
my dad .wasn't like..(not/likes) the chocolate but now he likes

Udost臋pnij ten post