Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PppxXlddfsafsw

Angielski

Polecane posty

Gość PppxXlddfsafsw
Nie wpisywałam byle co tylko kurde nie wiem ile tam trzeba czasow uzyc powiedzcie chociaz gdzie mam dobrze prosze was ...

Gość hjhbj
ona nawet nie probowala zrozumiec tych zdan, tylko szybko powpisywala was, were, nie zastanawiajac sie nawet czy to ma sens. Masz nas za idiotow:O

Gość szalala
dokładnie, napisane tylko po to, żeby ktoś napisał poprawnie. do nauki leniu

Gość PppxXlddfsafsw
Dzieki za linka :)

Gość PppxXlddfsafsw
My dad didn't like miało byc :)

Gość szalala
nikt Ci tych zdań nie zrobi bo są tak proste że śmiech na sali

Gość PppxXlddfsafsw
ale ja nie prosze o zrobienie teraz w tym momencie tylko prosze o powiedzenie co mam zle moze i nie umiem angielskiego ale wy to jestescie strasznie niekolezenscy ...

Gość szalala
my jesteśmy sprytniejsi niż Ci się wydawało

Gość szalala
poprawne są: 3, 6, 9, 12, 15, 17,

Gość PppxXlddfsafsw
taa pełnosprytna jesteś ... ciebie nie prosze o to skoro nie chcesz pomóc to co tu robisz i piszesz nie chciałam niepotrzebnych głupich wpisów jaka to ja nie jestem ja tylko prosiłam o pomoc ... to nie jest zadanie domowe ani nic tylko normalne zadanie

Gość PppxXlddfsafsw
to poczekaj a ja uzupełnie jeszcze raz i sprawdzisz mi ok ? prosze cie :)

Gość szalala
a co to znaczy normalne zadanie? nie przypadkiem zadanie domowe?

Gość szalala
NIE nie chce mi się tych głupot czytać po raz 3. aż mnie oczy bolą od takiego czegoś

Gość hjuyuyguiygig
Mam prośbe czy jest tu ktoś dobry z języka angielskiego mam do uzupełnienia w odpowiedniej formie czasu przeszłego parenascie zdan z jezyka angielskiego oto zdania: 1 she came in the children played 2 they went to the theater last weekend. 3 I walked on the beach this time lat week. 4 He smoked but he doesn't now 5.Liz went to bed early because she played all day 6 I was angry yesterday 7 They celebrated because they had won the match. 8 the children were sad because they lost the dog. 9 she washed the dishes when she dropped the glass 10 my dad didn't like the chocolate but now he likes 11 they realized they had lose the way 12 they made sandwiches for a picnic when I phoned. 13 nicole closed the window and left the office 14 two hundred years ago people travelled abroad by ship 15 while we talked she started to cry 16 we didn't have a problem to get the table because we rung there before 17 Konopnica wrote a lot of books 18 i walked to the gym but now I don't 19 he was at the exhibition last month

Gość szalala
a jeżeli sama ich nie umiesz robić to znaczy że jest to za wysoki poziom dla Ciebie. w szczególności jeśli, jak mówisz, chodzisz na korepetycje. sugerowałabym zostanie w tej samej klasnie na następny rok, dogonisz wtedy poziomem

Gość hjuyuyguiygig
20 robert call to tell me he left documents at home Pierwsze zdanie jest bez sensu powinno byc , brakuje tam when she came in when children played

Gość szalala
hjuyuyguiygig dużo błędów

Gość szalala
in the children

Gość hjuyuyguiygig
fuckin nieprawda, a jak powinno to wygladac wedlug ciebie Angielko od siedmiu bolesci?

Gość szalala
prawda prawda, conajmniej dwa zdania są z used to

Gość szalala
Liz went to bed early because she played all day Liz went to bed early because she has been played all day

Gość hjuyuyguiygig
ale ja nie mieszkam w polsce wiec my tak piszemy wiec o co chodzi, moge napisac to w slangu, to wogole nie zrozumiesz a o to chodzi zeby panna zrozumiala proste zasady w angielskim a nie z jakim used to, bo tego sie fuckin nie uzywa, zadko kto przynajmniej w usa

Gość szalala
w usa to w ogóle mało co się używa a w Polsce dzieci uczą się brytyjskiego angielskiego, tzw quinn english a nie slangu

Gość hjuyuyguiygig
buauauauauhahahhahah, wez sie panna palnij w czolo kto tak mowi, oni nawet tak nie pisza

Gość PppxXlddfsafsw
1 she came in the children was playing (play) 2 they.went (go) to the theater last weekend. 3 I.walked.. (walk) on the beach this time lat week. 4 He... (smoke) but he doesn't now 5.Liz went to bed early because she .was playing ..(play) all day 6 I .was ..(be) angry yesterday 7 They .celebrated ..(celebrated ) because they had won the match. 8 the children were sad because they .were losing ..(lose) the dog. 9 she was washing..(wash) the dishes when she dropped the glass 10 my dad .didn't like.(not/likes) the chocolate but now he likes 11 they ..were realizing .(realize) they had lose the way 12 they..were making. (make) sandwiches for a picnic when I phoned. 13 nicole closed the window and..left.. (leave)the office 14 two hundred years ago people.traveled . (travel) abroad by ship 15 while we were talking...(talk) she started to cry 16 we didn't have a problem to get the table because we..rang. (ring) there before 17 Konopnica.wrote.. (write) a lot of books 18 i ..were..(go) to the gym but now I don't 19 he was..(be) at the exhibition last monday 20 robert call to tell me he .left (leave) documents at home nie własnie nie zadanie domowe ;) 3, 6, 9, 12, 15, 17

Gość szalala
w ogóle to daruj sobie te fucking wplatane w język polski myślę że Ty jesteś coś jak ten gość co nagrywał film jak karmił aligatora kurczakiem

Gość hjhbj
hjuyuyguiygig, jak zadajesz sie z polglowkami, ktorzy mowi he don't i it aint to moze i nie slyszysz used to, ale to normalny czasownik, wiec nie pieprz glupot:O

Gość PppxXlddfsafsw
Pierwsze zdanie jest dobrze tak bylo wiec tak jest moze jest zle w ksiazce ale tak jest napisane :)

Gość szalala
oczywiście że mówią i piszą w Polsce w sumie większość mówi wyłanczać telewizor ale to nie znaczy że to jest poprawne

Gość hjuyuyguiygig
wiesz co kochanie ucza sie i jak gdzies pojada to nic nie mowia, bo maja wyuczony brytyjski a nawet BRYTYJCZYK je nie zrozumie bo mowi inaczej sztuka jest uczyc mowionego jezyka tak jak sie mowi prosto i jak najprosciej