Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PppxXlddfsafsw

Angielski

Polecane posty

Gość szalala
ja piernicze, skad się w Polsce wzięło to pojęcie że Anglicy nie rozumieją Polaków, którzy nauczyli się ang w Polsce mieszkam tu już tyle lat i widzę że rozumieją i to doskonale zresztą są pełni podziwu dla tych ludzi i u mnie w pracy, Polacy mówiący płynnie po angielsku mają większą szansę na awans ze względu na to, ze pracodawca widzi, ze ta osoba jest ambitna i pracowita, skoro zdołała się nauczyć tak dobrze obcego języka ( w odróżnieniu od Anglików którzy znają tylko ang i pare słów po francusku)

Gość szalala
hjuyuyguiygig no to chyba Ty masz problem z tym ang skoro mówisz, ze bym Cię nie zrozumiała znajomosć slangu nie jest powodem do dumy to tylko efekt zadawania się takim towarzystwem (czarnuchy i inna chołota)

Gość hjuyuyguiygig
szalala pani magister mozemy sie skonsultowac mailowo na temat angielskiego:) Jesli chcesz:)

Gość hjuyuyguiygig
nie z czarnuchami tylko mieszkalem jako dziecko jeszcze w Australii, a tam mowi sie slangiem Co z tym mailem, podawac czy dac sobie spokoj?:)

Gość PppxXlddfsafsw
Do tego jeszcze rasistka jestes widać ze masz jakis problem ze soba...

Gość szalala
ja pierniczę, po co ja mam się z Tobą konsultować po drugie nie mam tytułu magistra, tylko licenjat (wersja dla tych co rozumieją tylko język z USA- udergraduated/first degree)

Gość szalala
ja wiem że w Australii się nie mówi slagniem tylko angielskim brytyjskim, szkolnictwo też jest oparte na brytyjskim) i tu Cię mam

Gość PppxXlddfsafsw
nick niani powiedz mi czy ty studiujesz angielski czy co ? chcialabym wiedziec wiem ze moze smieszna jestem z tym ze takich prostych czasów nie rozumiem/pamietam:)

Zyje od kilku lat w USA miedzy Amerykanami, pracowalam jako nauczyciel angielskiego w PL w dwoch szkolach.

Gość hjuyuyguiygig
o rany, po to zeby sobie pisac ze soba a tu nieprawda, bo mowi sie nawet w szkole w slangu i kazdy o tym wie, ale nie mieszkalas tam to mozesz nie wiedziec

Gość PppxXlddfsafsw
a to dziekuje bardzo za pomoc :) naprawde bardzo mi pomogłas:)

Gość szalala
temat opadł a było już ciekawie więc spadam stąd a dzieci do nauki

Gość PppxXlddfsafsw
No to tyle chyba :) po drugie szalala jak ci sie nudzi to zajmij sie roślinami ...

Gość szalala
dziecko drogie, nie bądź taka przedmądrzała w szczególności jeśli masz tak niewiele w głowie

Gość PppxXlddfsafsw
No własnie tez tak mysle zeby pomagac w odrabianiu zadan niestety nie pamiętam juz czasów za bardzo, chciałam sobie pocwiczyc. to nie jest zadanie domowe . cwiczę sobie z ksiązek i chciałam znac odpowiedzi :)

Jesli chcesz, moge ci wyjasnic niektore ze zdan, jesli masz pytania, a sama chetnie poczekam na wersje tej osoby, ktora wyszla z psem na spacer. Moze akurat gdzies blad mi sie trafil, tylko go nie widze - ciezko jest uzywac angielskiego, skoro Amerykanie sami mowia niepoprawnie i czlowiek nieswiadomie uczy sie bledow.

Gość PppxXlddfsafsw
Od ciebie za to tryska wiedza w przemądrzywaniu sie. Dziecko - znalazła sie wielce dorosła która wszystko na kazdy temat wie;)

Gość annnniee
ma być CHYBA didn't used to like to bądź didn't use to like to a nie used to didn't like jestem taka średnia z angielskiego i nie chciało mi się tego czytać ale to mi się rzuciło w oczy:P a wszkole to pani mało nam tłumaczy same regułki dyktuje i zdania w kółko robimy :o nie nawidzę tych kart z daniami:/ mówienie i słuchanie jest u mnie tragiczne :(

Gość PppxXlddfsafsw
W sumie jak patrze teraz na te zdania to nie były takie wielce trudne i troche tez pomyslałam . wiem juz gdzie i jak odrobic :)

Gość szalala
przemądrzywaniu na pewno wiem, że takie słowo nie istnieje

Gość szalala
didn't use to like to jest poprawne

Gość hjuyuyguiygig
pani licencjatko co z ty mailem?:)

Gość annnniee
znaczy didn't used to like bądź didn't use to like* te TO wcięło mi się niepotrzebnie 2 razy :P

Gość PppxXlddfsafsw
Wiesz ? no popatrz ... ;) jaka ty jestes arcyinteligenta brawa dla ciebie Powinni pomnik zbudowac na twoją cześć miłej nocy bo wiem ze nie prędko zaśniesz gdyż bedziesz sie złoscic o to co ja napisałam ;)

Gość szalala
przykro mi ale Pani licecjatka, choć szczególnie inteligentna,błyskotliwa i wyształcona ;) ma męża i nawet właśnie w ciąży jest więc nie ma się co napalać ale miło miło, nie powiem

Gość szalala
didn't use to like a nie didn't useD to like czyli bez d na końcu

Gość PppxXlddfsafsw
No własnie niestety zamiast tłumaczyc daja jakies kartki z zadaniami i mowia " rozwiąz sam" zamiast pomóc to jeszcze bardziej utrudniaja zycie;)