Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttototoototot

DYLEMAT, 2GA ROCZNICA... I MY..

Polecane posty

Gość ttototoototot

a więc tak za tydzien mamy drugą rocznicę, ja się na ten dzien bardzo cieszyłam, niesamowicie.. on mi mowi, ze przecież ostatanio opuścił w pracy dosc duzo i mało zarobi, dlatego będzie teraz robił do konca miesiąca całe dnie, nie opuści nic..i mi mówi, ze wtedy nie weźmie wolnego, bo chce coś zarobic...i że przecież chcemy na styczeń razem mieszkac to musi pracowac ( typ co szasta kasą, nie umie oszczędzac, każdego gorsza wydaje, sporo długów) i w sumie pokłócliślmuy sie o to.. bo ja tak chciałam cały dzien razem.. aby był wyjątkowy, cudowny..i co.. mam czekac do 18.19 aż skonczy prace i zobaczysz się na 2 h????? :(

Gość ttototoototot
prosze o jakieś odpowiedzi może jednak nie mam racji... :(

Gość nastepna idiotka wylazla z
szuflady.Sio !!!!! Glupich juz dosc tu.Spadaj z durnym tematem.

Gość ttototoototot
dla Ciebie może głupi, dla mnie nie.

myślę ze nie masz się co przejmować i szukać dziury w całym.... będzie pracował żeby zarobić na wspólne mieszkanie, po drugie lepiej na 2h niż wcale a po trzecie nie kłóć się z nim tylko powiedz ze ci przykro ale ze rozumiesz i ze w takim razie będziesz czekać z winkiem czy szampanem na niego...

Gość spad z naszego Forume
jest dla madrych kobiet a nie dla idiotek

Gość ttototoototot
cieszę się, że kazda z was jest mega inteligentna... :) no chyba tak zrobię, nie mam wyjścia. może sam będzie chciał pobyc ze mna dłużej i jednak weźmie to wolne :P

Gość jak nie ciagniesz
druta to nie warto nawet 5 minut Ci poswiecic. Ciagniesz

Gość ttototoototot
a jakieś mądrzejsze rady??:)

rady-takie jak sam topic:) ziewczyno ogarnij się..nie obchodzicie żanej konkretnej rocznicy ani godów..nawe nie jesteście małżeństwem a ty już robisz jakieś chore jazdy. pytałaś czy może nie masz racji-odpowiedź moja brzmi- nie..nie masz racji.

Zrozum go on to robi dla Was! Przygotuj kolacje , szampana i spokojnie czekaj na niego i na pewno będzie miło i sympatycznie czgo Wam życzę!

Gość ttototoototot
dziękuję =)

Gość poradze Ci cos niekonwencjona-
co Ty masz swietowac -( typ co szasta kasą, nie umie oszczędzac, każdego gorsza wydaje, sporo długów -to ? Masz rzeczywiscie co.Powodzenia na przyszlosc 🖐️ Ps.podobno glupich nie sieja , sami sie rodza -swieta prawda.