Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna24300

Moje wesele za 22 tys 210zł , co myślicie ?

Polecane posty

Gość agness111
Hey, my robimy sobie sami wesele ok 21tys. sami sobie zbieraliśmy na to wesele i jest to duży koszt. najdroższe są dodatki 1000zł strojenie sali i kościoła, suknia 1100. garnitur i dodatki i buty 1500zł. obraczki 1780zł. za osobe 150zł. tort 300zł ciata pięką ciotki. napoje i wódka owoce wino szampan 3,500. kamerzysta i fotograf 2000. orkiestra 3000. wiec suma sumarum i kasa jest niezła.

Gość nie żadna orkiestra
tylko zespół ja pierdole ile jeszcze wam trzeba tłumaczyć co to jest zespół a co orkiestra nieuki?

Gość jnko
6 dań gorących i 110zl za osobę? A sprawdzony jest ten katering? Bo coś mi to zajeżdża niedobrym jedzeniem. Może nie, ale u nas były 3 ciepłe dania i 130zl za osobę.

Gość jnko
aha, no i ciasto 500zl? na 70 osob? ja płacilam 1000zl na 30 osob, w tej cenie miałam 15 placków i tort. nie chciałabym probować tego ciasta od Ciebie.

Gość no ja policzyłem
sowje i na około 80-85 osób zapłacimy około 35tysięcy.

Gość fdfdf
ładna sala :)

Gość Mała_Mi24
Zdziwiło mnie, że autorka topiku aż 800zł płaciła za organistę. U nas na ślubie była kobieta, która grała na organach, skrzypcach i pięknie śpiewała, a wzięła za to 100zł :). Kościół chciałam dekorować sama, ale ostatecznie zamówiliśmy kwiaty w podmiejskiej kwiaciarni, która zaopatrywała głównie kościoły - kwiaty były tańsze i dekorowanie gratis :). Złożyliśmy się parą, która brała ślub tego samego dnia i wyszło nam po 200zł, a kwiatów było naprawdę sporo, dekorowaliśmy też ławki :)

Gość Mała_Mi24
Co do ciast - my zamówiliśmy u takiej sprawdzonej starszej "idealnej pani domu" ;).Sami dostarczyliśmy jej produkty według listy, więc mieliśmy pewność, że wszystko jest świeże. Za pieczenie zapłaciliśmy 50zł od blachy - zamówiliśmy 10 ciast na 80 osób. Były bardzo smaczne i tańsze niż z cukierni :)

Gość policz kilka butelek
wódki więcej, bo jeszcze brama. Lub bramy- swoją drogą głupi zwyczaj. Czy wręczacie prezenty rodzicom i przegapiłam chyba orkiestrę lub dj. A suknia piękna.

Gość policz kilka butelek
no i co z tortem :)

Gość do .qui pro quo.
taką szmatę jaką masz w linku to sprzedają na targu widziałam identyczną gdzieś na jakimś bazarku :D wszystko made in czaina ale tłumacz se że valentino metki przebijają w stodołach - pewna osoba pracowała w tym więc wie ;)

Gość o cholera ile kasy
ja miałam wesele jakieś 16 lat temu suknia kosztowała 2 tyś fryzura 160 makijaż 200 to chyba mnie najwięcej kosztowało :) wesele na 60 osób w warszawie więcej darmozjadów nie potrzebowałam :) tymbardziej beznadziejnych sesji zdjęciowych teraz jest na nie moda kupa kasy i takie nieprawdziwe....

Gość o cholera ile kasy
dekoracja samochodu :( po co to wiocha ja skurczybyk...

do .qui pro quo. taką szmatę jaką masz w linku to sprzedają na targu widziałam identyczną gdzieś na jakimś bazarku wszystko made in czaina ale tłumacz se że valentino metki przebijają w stodołach - pewna osoba pracowała w tym więc wie nie chodzi o metke.. ale o jakos i wyglad tej sukienki.. szmata to jestes ty ;-)

Gość własnie wytarłam sobie
tyłek twoją wypowiedzią :) jesteś nic nie znaczącym zerem w sieci a szmatą to sobie swoją mamusię nazywaj :)

Gość evvvv
ja znam ta .qui pro quo. sprawdziłam IP :D napiszę wam tylko tyle : jej wszystko sponsorują rodzice i wesele nie będzie tyle wynosiło, na kafe każdy jest anonimowy więc sobie może pisać dla szpanu więc nie zwracajcie uwagi co ona w ogóle wypisuje. Kolejna z serii nawiedzonych "ile to nie mam pieniędzy" a żyją przeciętnie i zwyczajnie, dobrze ktoś zauważył ten parapet :D bogaci ludzie takiego w domu nie mają bo to jest jeden z najtańszych. A utożsamianie ludzi z przedmiotami jak w twoim wypadku podlega leczeniu psychiatrycznemu ale spokojnie można to wyleczyć ;)

Gość własnie wytarłam sobie
ależ ja nie będę wdawała się w dyskusję z osobą która reprezentuje poziom gimnazjalisty 💤

Gość do .qui pro quo.
i kto tu próbuje zwracać na siebie uwagę? w linku jakaś kiecka która jest brzydka ( zaraz pewnie poleci że jestem szmata kurwą i nie wiem czym jeszcze ) rzekomą ceną chcesz pokazać jaka to nie jesteś super bo cię stać? na kafeterii co druga pisze że zarabia XX tys a kraj taki biedny ponoć ;) wyzywanie ludzi na forach świadczy o niskiej samoocenie danej osoby i właśnie jest próbą zwrócenia na siebie uwagi ale większość i tak leje na to bo to dobre dla dzieciaków. Także dorośnij zapoznaj się z regulaminem kafeterii bo chyba z czytaniem ze zrozumieniem masz kiepsko, pisze wyraźnie : obrażanie użytkowników jest nie zgodne i grozi karą. Dorośnij dzieciaczku i przyjmuj też krytyki.

Gość skarbuuśśś
nie karmcie trolla bo robi się syf na forum :O

Gość Henryk 25
Nie przypuszczaliśmy, że tak będziemy stresować się przed ślubem. Ogromnie stresowała nas masa pracy do wykonania przed samym weselem. W takim zamieszkaniu nie było czasu zaplanować dekoracji. Postanowiliśmy część obowiązków przekażemy profesjonalistom , było warto. Najpiękniejsze dekoracje jakie widziałam, świece, kwiaty stroiki- marzenie Wszystkim Parom Młodym polecamy http://www.dekoracjetorun.pl/dekoracje-weselne-sal-kosciolow-torun/.