Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahalamamns

gdzie w necie mozna poznac faceta? na jakich stronach?

Polecane posty

Gość hahalamamns2221597
klapciuch spadaj z tym zdradzaniem, ja potrzebuje takiego co nigdy nie zdradzil. i tyle wiec odpadasz moj drogi. aniu ale sie usmialam czytajac twoje sprawozdanie ze sklepu, ze szpilki i ze w sumie sporo kasy wydalas a efektow zero. :) no wlasnie, ehh nie jest to takie proste niestety. kurcze mijamy sie:/ :):):

Gość pappapa
hejka

Gość pappapap
mam dola :( teskne za dupkiem, ktory mnie olal. pisze z nim smsy, on nie wie, ze to ja, to miala byc slodka zemsta a dzis sie dowiedzialam, ze chce mieszkanie kupic. ciekawe za co :O

olał Cię a Ty jeszcze za nim tęsknisz??? z doświadczenia wiem,że musi minąć troche czasu wtedy już tak nie boli i myśli się trzeźwo.

Gość pappapap
minely juz prawie 2mce :( napisal mi, ze odzyla dawna znajomosc, moze i odzyla ale znow jest niby sam, wiem ze t glupie, ale to byla moja 1 "milosc"mimo sporego wieku, przed nim sie otworzylam i bylo naprawde fajnie :( szkoda, ze taki dupek z niego :(

Gość pappapap
na razie smsujemy... inaczej to mialo wygladac, inny mialam plan smutno mi samej, ale wszystkie znaki na niebie wskazywaly, ze to ni ten. bylismy z soba tylko 4mce z tego 2 bez problemow i lez

Gość pappapap
ale on mysli, z ejestem inna dziewczyna a ja nie mam zamiaru sie przyznawac :( wiem, glupie.. gdyby wiedzial chyba by mnie zabil

wiec skoro masz możliwośc pisać z nim, jako inna kobieta to wypytaj go dyskretnie. bedziesz wiedziała na czym stoisz

Gość pappapap
ale o co

jak już tak troche go wciągniesz w tą znajomość, to zacznij pisać, czy jest z kimś, jak coś to napisze że z kimś był wtedy go wypytasz co dalej...

Gość pappapap
pisal, ze byl.pytalam o to. "bylem i tyle". nahgorsze ze ona babki b. lubi :(

Gość marynazmlyna234
no jakis pomysl to jest mozesz wypytac o siebie czy teskni,mysli a moze wroci nie siedz na kafe tylko dzialaj;D

Gość marynazmlyna234
ze on lubi babki??

Gość pappapap
jak moge o siebie zapytac jak mysli, ze jestem jakas ania, ktorej dal numer... a tych numerow to ma troche. nie ejdna wojna byla o to, wybaczylam, potem powiedzial, ze mnie tylko lubi.. :( potem byla znow bliskosc fizyczna, mniej spotkan, cisza...

Gość marynazmlyna234
może przed obca osoba sie otworzy tylko uwazaj aby nie poznal Twojego stylu pisania

Gość pappapap
jak otworzy? myslalam, ze przede mna tez sie otwieral, a teraz po czasie widze te niektore jego gierki.. w sumie to on mnie zostawil, potem ktos pisal na moja kom, ale z innego numeru, podejrzewam jego, ale nie ujawnil sie...

Gość marynazmlyna234
wiec daj sobie spokoj zabaw sie jego kosztem i koniec

Gość pappapap
nie powiem, bo byly naprawde fajne momenty. moze tylko mi sie tak wydawalo. za 5dni konczy mi sie starter

Gość milenka23131
polecam gochat.in, tam siedzi duzo normalnych facetow i widac odrazu fotki

Gość hduewu
nie ma już normalnych facetów, tak jak nie ma normalnych kobiet :(