Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przypalowiec

Mega problem

Polecane posty

Gość przypalowiec

Witam! Mam ochotę czasami się zajebać. Zginęli mi rodzice. Nikt mnie nie lubi, przyjaciele gdzieś w pizdu się poprzeprowadzali... W szkole, uczniowie- wszyscy mnie nie lubią, zaczepiają i dokuczają tylko dlatego że mam nadwagę... Nauczyciele - razem z klasą nazywają mnie od parów... Próbuję coś ze sobą zrobić, ćwiczyć, ale ni chu chu... biegne, i gdzies tak po 20 minutach dostaje zadyszki, robie sie mega-burak, i czasami nawet napierdala mnie tak mocno serce ze już nie mogę dalej... i chuj mi z takiego biegu tyle że się spoce... chciałbym ćwiczyć ale nic poza domowymi brzuszkami zrobić nie mogę, bo nie mam sprzętu a na miejscowej siłowni ćwiczą same wyjadacze i napinacze i atmosfera jest jak w zakładzie karnym... Pomimo tego że rodzice umarli mam im k*rwa zazłe to że jeszcze kiedy byłem normalny, miałem z 8lat i byłem chudy (urodziłem się z wagą 1,5kg - przedwcześnie, w dodatku schorowany i 2 przepuchlinami) to raz się spił i tak mnie pobił że dostałem 3ciej przepuchliny i miałem złamane żebro - znalazłem się w prywatnym szpitalu w Katowicach. NIe mogłem jeździć na rowerze, nadwyrężać się, ogólnie byłem wcześniej wygimnastykowany... i tak grubłem do czego przyczyniało się też to że matka wciskała mi na chama jedzenie i musiałem jeść nadmiar... i to że grałem w piłkę z kolegami, w siatkówkę, że w ogóle byłem aktywny gówno dawało i z roku na rok grubłem... grubłem... teraz waże pierdolone 100kg w wieku 18 lat. W dodatku zewsząd jestem szykanowany. Dość mam tego życia, nie chcę mi się uczyć, nie chcę mi się nawet na ulice wychodzić... Nie wiem co robić, pierdole jutro sobie poćwiczę jak i dzisaj cwiczylem po sql,..choćby zwykłe brzuszki,przysiady i pompki by przynajmniej zaniku miesni nie miec... nie wiem u mnie wszyscy w rodzinie grubi byli, jakas tendencje do tycia mieli... Zastanawiam się nad kupnem sterydów...czy może głodowka 2 tygodniowa - zamknac sie w chacie, pusta lodowka i jedynie wody mineralne i nic nie jesc... i już nie wiem czy zbaczać na efekty uboczne - w zasadzie patrząc na swoje mizerne życie... eh i jutro musze znowu isc do tej .... szkoly... znowu nie bede mial nawet z kim pogadac o czymkolwiek, bo jak do kogos podbije to zaraz - a ty pasztet sie nie odzywaj i epitety... no to w koncu mam wyj... i sie do nikogo nie odzywam to chodza i zaczepiaja...

Gość hehe kawa.... tak
Nie masz tak dużo do zrzucenia, dlatego zmień sposób odżywiania na mniej kalaoryczny ale nadal smaczny. schudniesz w pół roku, ale skutecznie bez efektu jojo. Żadnych głodówek bo nie podołasz i złamiesz się po tygodniu. Niech twoją motywacją będzie to, że mimo iż na początku będzie ciężko, to już w najbliższe letnie wakacje nie będziesz czuł się gorszy... a może nawet pojawi się jakaś dziewczyna? :)

Gość nie dziekuje nie trzeba
telefon zaufania calodobowy 8919288

Gość zzzzzzzzzzzz
Osoby otyłe często spotykają się z nagabywaniem i dręczeniem. Często są niesprawiedliwie traktowane. Przykro mi, że to Ciebie spotyka. Moja koleżanka schudła 35kg od maja na diecie Dukana. Spróbuj, jeśli to Ci tak bardzo przeszkadza. Myślę, że warto abyś poszła do psychologa, bo faktycznie masz bardzo dużo problemów, a ktoś taki może pomóc ci je poukładać. Mnie też prześladowano w klasie, bo byłam nowa i do tego z innego regionu Polski. Urwało się, kiedy okazało się, że jestem najlepsza ze ścisłych przedmiotów....a wtedy któregoś dnia każdy zapraszał mnie do swojej ławki. Wszyscy się rozsiedli pojedynczo i jak weszłam do klasy...każdy na prawdę każdy chciał abym siedziała z nim. :) Jeśli to Cię pocieszy, to pomyśl, że jest ktoś kto o Tobie myśli teraz cieplutko :)

Gość Księżniczka 1000 i jednej nocy
Jak tam? Dziś lepiej?