Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młodszy o 14 lat

Jak dalej rozegrać znajomość ze starszą kobietą?

Polecane posty

Gość Młodszy o 14 lat

Wczoraj poznałem ją na czacie regionalnym. Wysłaliśmy sobie zdjęcia i przypadliśmy sobie do gustu. Najlepsze to, że ona jest w połowie 30-stki, a ja tuż po 20-stce. Konkretnie zaproponowała spotkanie na piwko. Byłem trochę przerażony, że tak szybko, ale zgodziłem się. I nie żałuję. Spotkaliśmy się wieczorem, po jej pracy. Zdziwiłem się, że tak na luzie gadamy, żartujemy. Dowiedziałem się, że wkrótce bierze rozwód z mężem i nie chce siedzieć w domu i się dołować. Spotkanie bardzo udane. I teraz pytanie co dalej. Przebąkiwała coś o imprezie w klubie, że lubi tańczyć. I w tym momencie jestem już w ogóle przerażony. Ona zadbana, elegancka kobieta, szczupła przede wszystkim. Ale widać różnicę między nami mimo wszystko. Spotkać się na piwo rozumiem, ale iść z nią do klubu i tańczyć? Trochę głupio się czuję... Raz, że ona taka starsza i trochę będę speszony tańczyć z nią. Poza tym boję się trochę otoczenia i reakcji. Może będą wytykać palcami, że ona jest moją sponsorką czy coś... Nie wiem co począć... Jak to rozwinąć dalej. W ogóle nie wiem jak postrzegać tę znajomość...

Gość 272827287282
A wiesz cokolwiek chłoptasiu?:O

Gość Młodszy o 14 lat
Spadaj z tymi złośliwościami.

Gość hehe kawa.... tak
jak juz na dzien dobry masz watpliwosci to daj se spokoj 🖐️

Gość Katherinne
Popieram, widać, że Ci starsza nie pasuje, to po co się w to pchasz?

Gość a co was to obchodzi
jak jesteś takim dzieciakiem to nie wiem po jakiego chuja na to piwo się umowiłeś???:O

Gość wiek w sam raz na dziecko
ja mysle,że ona jest zboczona tylko się z nia nie żeń

Gość Młodszy o 14 lat
A co w tym złego? Nie można? Bardzo dobrze nam się rozmawiało. Podoba mi się, a i ja przypadłem jej do gustu. Tylko nie wiem jak to dalej rozwijać. Ja w ogóle nie mam doświadczeń z randkami. Rzuciłem się na głęboką wodę...

Gość hehe kawa.... tak
14 lat to duza róznica. Poza tym już teraz obawiasz się spojrzeń innych, to po co się w to pchasz. ?

no to jak ty myslisz ze nic w tym zlego roznica wieku toco tu opowiadasz ze sie bedziesz przejmowal jakims tlumem ludzi ktorych w ogole nie znasz? bez sensu jak ci sie podoba to idz sie zabaw, wez sie wyluzuj.. :P

Gość Młodszy o 14 lat
Wiem... ale są jednak obawy. Lubię dojrzałe kobiety i cieszę się, że ją poznałem. Jestem ciekawy co może z tego być.

Gość hehe kawa.... tak
za kilka lat zaczniesz lubić młodsze:P

Gość hehe kawa.... tak
poza tym taka starsza moze chciec sie tylko zabawic

Gość Młodszy o 14 lat
A myślisz, że ja chcę związku? Proszę cię...

Gość hehe kawa.... tak
no to mysle, ze dobrze trafiles ona pewnie tez chce cie tylko wykorzystac:P:D

Gość robercik lewandowski
autorze, a Ty liczyłbyś tylko na jakieś piwko w ciemnym lokalu, a potem dyskretny seksik ? Nie ma tak łatwo, ona chce się dowartościować pokazując sie z młodszym mężczyzną

Gość Młodszy o 14 lat
Nie, nie liczyłem na to :) Ja wiedziałem, że spotkamy się tylko zapoznawczo, przecież na nic więcej nie liczyłem. Chciałbym przeżyć z nią jakąś przygodę, bardzo mi się podoba, mimo, że ma już parę zmarszczek ;)

Gość hehe kawa.... tak
co tam zmarchy , najwazniejsze czy ma szparke w dobrym stanie i tzytz :D

Gość robercik lewandowski
pewnie obawiasz się, że dajmy na to, na takiej potańcówce, gdy Ty pójdziesz do wc albo po piwko, dosiądzie się do niej jakiś maczo-ruchacz w podobnym jej wieku, zbajeruje, a Ty zostaniesz na lodzie...

Gość Młodszy o 14 lat
Nie, tego się nie boję. Wydaje się w porządku kobietą. Boję się tylko, że zrobię z siebie głupka w jakiś sposób albo że będę za bardzo spięty. Cycki jakieś ma :P Tak szczerze to nie wpatrywałem się tak chamsko, bardziej w oczy patrzyłem :) Ale trzeba przyznać, że kobieta z klasą tak z wyglądu.

Gość hehe kawa.... tak
przeciez łykniecie jakies piwko, to sie odprezysz;) a umiesz tanczyc?:P

Gość Młodszy o 14 lat
No właśnie o ten taniec się boję :P jak się zepnę to będę zbyt spięty... Muszę naprawdę coś wypić... i to nie piwko tylko z ćwiartkę wódki :P

Gość Młodszy o 14 lat
Chyba, że to przybliżone wartości :) Tak mi się coś kojarzy...

Gość hehe kawa.... tak
tylko sie nie spij bo siara bedzie :D jeszcze cie kobieta na taxe bedzie musiala odprowadzic, albo da noge :P

Gość jestes daremny...
tak jak wiekszosc facetow z czata....lepiej niech kobita pozna jakiegos konkretnego goscia w klubie.a ty sie umawiaj z rowiesnicami,nie dojrzales do takiego klimatu i babki z klasa,to bylby raczej dla niej obciach,sadzac po tym co piszesz i pewnie sie tez odpowiednio do tego zachowujesz

Gość Młodszy o 14 lat
Uwielbiam takie ocenianie. A nie pomyślałeś/aś, że gdybym był taki daremny to by mi podziękowała? Jestem chłopakiem na poziomie i pomimo młodego wieku umiem się zachowywać. A tu kobieta sama dzisiaj do mnie napisała. Dziwne, co? Taki daremny jestem :D

Gość kluski z rosołem
Myślę, ze musisz popracować nad poczuciem własnej wartości, skoro boisz się, że ludzie będą Was wytykać palcami ;/ http://psychorada.pl/aff/nika/lepsze_zycie/ mozecie zmienić swoje życie na lepsze http://www.psychorada.pl/aff/nika/najlepsze_n arzedzie_zmiany/ Pamiętajcie aby coś zmienić w swoim życiu trzeba działać ! http://www.psychorada.pl/aff/nika/szybki-rozw oj-osobisty i najlepsze zostawiłam na koniec SEKSUALNA PEWNOŚĆ SIEBIE http://www.psychorada.pl/aff/nika/seksualna_p ewnosc_siebie

Wy naprawdę życia nie znacie... Podstawowe pytanie: Po co ona spotyka się z dużo młodszymi chłopakami?? Odpowiedź jest prosta: Bo jest przed rozwodem, wiec traci pewność siebie. A najprostszym sposobem na podbudowanie swojego w jakiś sposób stłamszonego ego jest wyrwanie małolata, który będzie ją uwodził, obsypywał komplementami i patrzył w nią jak w obrazek. No i seks z młodym ciałkiem!! Mrrraaaauuu.....:D:D:D Proste...:P

Gość starsza o 14 lat
a ja ci powiem tak, kobiety w tym wieku a tym bardziej po przejściach,niezalezne wcale nie sa zdesperowane i nie szukają małolata, tak naprawdę szukamy przygody i jest fajnie dopóki nie zaczyna cos iskrzyc,wtedy zazwyczaj bierzemy nogi za pas bo nikt nie chce się męczyc z małolatem, jesli ta pani cie pociaga to potraktuj to jako doświadczenie,dorą zabawę,cos nowego...nie planuj i nie kombinuj niczego. Ja mam własnie problem teraz z rakim harcerzykiem,na początku było fajnie i wogóle ale chłopak twierdzi że nie umie zyc bezemnie a ja mam poukładane zycie i nie wiem twraz jak się go pozbyc,jestem chlodna ale to wszstko nic